Dinamo je i bez pomoći ostalih među 40 klubova u Europi po koeficijentu — marcio amoroso
I onda i dalje krećemo od prvog pretkola dok se još igra europsko prvenstvo na kojem nam je kralježnica momčadi. — vjeko1701
Također znam da među Dinamovcima ima otprilike proporcionalan broj glupana i loših ljudi — Neki tip sa Zapada
Znači mi koji njima ne zelimo dobro, (prvenstveno evo počevši od sebe) dakle da tamburaju tovare, mađariju i riječane smo zapravo glupe osobe? — Navijač Dinama
Također znam da među Dinamovcima ima otprilike proporcionalan broj glupana i loših ljudi kao među Osječanima ili Riječanima pa mi piskaranja nekog glupana na snetu ili gdje drugdje baš ništa ne znače u kontekstu "argumenata" za i protiv. Ovdje se također svašta može pročitat, a nema nedinamovaca. — Neki tip sa Zapada
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.