za one koji ne vide razliku između parlamentarnih (na kojima nikad ne bih glasao za Možemo) i lokalnih izbora (na kojima bi sigurno dobili moj glas u izravnoj borbi protiv Bandića).
Kamo sreće da se netko oko problema grada angažirao kao oni u proteklih 4, 5 godina, ali nije.. — Neki tip sa Zapada
a isto tako i da sada sve ostale stranke moraju shvatiti da samo angažmanom oko komunalnih problema mogu postići ovo što su na izborima postigli Možemo. Nikakva ideološka pitanja uopće ne bi smjela biti ispred rješavanja gradskih problema. — NORTE
Što se Škore tiče, ne znam po čemu je to što je radio a gradom odmah i grijeh. — The Undertaker
Hipotetski, nebi bilo neke drastične razlike škorine vladavine u odnosu na bandićevu. — masacusec
Kolega, ja sam se samo referirao na članak koji je kao dokaz a zapravo je insinuacija. Ne kažem da je Škoro kriv ili nevin u svemu ali za to u članku nema argumenata. — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.