• markoli
    1.7k
    Samo što to društvo nam se seli u Irsku i Njemačku jer ekipa poput Škore radi sa državom i gradom, dok smo svi mi ostali idioti koji radimo za sebe.Crle

Ista analogija se može povući i za NGO parazite. Uostalom Urša je odličan primjer toga. Kada je Hasan zatvorio pipu od strane Minsitarstva kulture odmah se prosvjedovalo, vikalo o nepravdi i sl. Ili ekipa koja se zalaže da država financira obnovu nekretnina s najskupljim kvadratom u državi. Ili podržavanje zaštićenih najmoprimaca i sl. Imaš primjera koliko hoćeš, ali tvrditi da Možemo! ekipa ne živi od države je apsurdno.
  • Crle
    544
    Ja ne tvrdim da ne dobivaju novac jer novac dobiva mnogo udruga koje nemaju nikave koristi. No kada mi lik koji je samo na orfeju uzeo 250 000 kn otpremnine, mijenjao zemljišta sa gradom, poslovao sa gradom, dobivao poslove jer je u HDZ-u... priča o nekavoj borbi za ovu zemlju lako mogu reći da je teški licemjer. Ništa više.

Zašto jedan Hasanbegović nije više spominjao dinamo, ili Škoro. Nego samo kada im treba.

Ako ništa ovi se bar ne skrivaju tko su i što su.
  • Sljeme
    2.6k
    Domoljub Urša Raukar: "Tito ima i asteroid koji je nazvan po njegovom imenu. Zato njegova zvijezda još uvijek sja, sviđalo se to kome ili ne" :D

Evo malo za podsjetnik, tu je i ostatak ekipe: https://www.maxportal.hr/vijesti/prosvjed-antifa-uz-komunizam-zvijezdu-petokraku-zastave-sfrj-i-pjesme-titu/
    Imaš i na youtube-u kaj su "domoljubi" pjevali pa si pogledaj.

Vidim da ovdje ima puno ljudi koji politiku počnu pratit dan prije izbora pa su se navukli na priče koje im serviraju mediji o nekakvim super sposobnim mladim liberalima, oslobođenih ideologija, naprednih stavova itd. Pa evo za vas i ove lijeve među nama još jedan podsjetnik za kog ste glasali:
    https://narod.hr/kultura/kumrovec-ljubitelji-josipa-broza-tita-slave-totalitarni-rezim-dosao-ranko-ostojic-vili-matula
  • Crle
    544
    Vidio sam što su pjevali. No nekako mi nije logično da je eto baš tada kada je rat pjevala Hrvatskoj a ne Jugoslaviji.

Imaš li što reći na Srbobran?
  • Crle
    544
    Al ne kužim zašto se uopće raspravljam kada netko povlaći paralelu između financiranja udruga jer svaka udruga se financira od države, i taj novac nije ni blizu onome koji je dobila Škorina firma od poslovanja sa gradom.
    Da ne dodajemo još i koncerte, zamjene zemljišta i ostalo.

Jeben domoljub, nema što.
  • The Undertaker
    5.9k
    Lijepo je diskutirati ali mi neke teorije koje se ovdje iznose nisu jasne. Možemo ima javno iznesen i objavljen program i ne znam otkud sad čuđenje. Znam da ga dosta njihovih glasača nije ni pročitalo ali to nije problem Možemo već samih glasača. Za taj program su dobili potporu 46% birača i to je to.
    Što se Škore tiče, ne znam po čemu je to što je radio a gradom odmah i grijeh. Pa ako bilo što hoćete graditi u ZG, morate raditi sa gradom. Ako je parking uredno plaćen, u čemu je problem? Ako je zamjena zemljišta napravljena po fer cijenama, u čemu je problem? Zarada? Pa Škoro je privatnik i mora raditi sa zaradom.
  • Crle
    544
    Kakva uredno obavljena zamjena? Lik je kupio neko zemljište koje je baš slučajno kasnije trebalo gradu, pa mu je grad zamjenio za vrijednije zemljište na kojem je sada parking. Klasični slučaj hrvatske korupcije.

Zašto nije bio protiv Bandića do prije dva mjeseca? Nego je ovaj umro pa se eto Škoro odlučio kandidirati da mu ne bi propali biznisi.
    https://www.telegram.hr/politika-kriminal/istrazujemo-koliko-je-bandic-dao-it-tvrtki-omega-software-vise-od-139-milijuna-kuna-u-9-godina/

Po tome je i Mamić biznismen i ne znam koji se kurac mi onda bunimo.

Zapravo cijeli HDZ je skupina biznismena i to je sasvim u redu.

Plus još su i domoljubi.
  • Sljeme
    2.6k
    Pjeval je i Mesić Hrvatskoj 90ih. Kakve veze ima. Jasno je ko dan ko je ona i ekipa oko nje.
  • The Undertaker
    5.9k
    Članak koji ste naveli kolega je škrabotina a ne dokaz. O takvim ''argumentima'' i pričam. Dakle, tvrtka u kojoj Škoro ima vlasništvo 5% je imala milijunske poslove sa gradom i ministarstvima. Čak i da je sve istina i da jest pogodovanje, nigdje ne piše eksplicitno (već se insinuira) da je Škoro imao neku ulogu u tome. Možda i jest ali to ovaj članak ne dokazuje. Obrazac angažiranog novinarstva. Ako je eliminacijski faktor sudjelovanje u bilo kakvim poslovima sa gradom i državom, onda bi ostalo vrlo malo kandidata.
  • Baneki
    746
    Ekipa će raditi što im financijeri nalože, ukratko. A financijeri imaju globalnu agendu.
  • Crle
    544
    Što je sa Srbobranom?

A Mesić je klasično govno koje će biti bilo što radi svoje guzice.

Isti odgovori kao i kada se na početku to govorilo za Mamića.

Ako tebi nije jasno kako stvari funkcioniraju onda samo vjeruj u slučajnosti.

A evo ti tamo i jedan Peternel koji nas je lijepo častio.

Kao i EU zbog koje i sada vise te dugine zastave po Zagrebu.
  • deda
    34.1k
    Lijepo je rekao kolega JP. Jedan lijepi meteorit od par km promjera i svi problemi će biti riješeni. :cool:
  • Sljeme
    2.6k
    Kaj ti nije jasno oko Srbobrana? Ja ti nisam Škorićevac, tak da krivome pišeš te stvari.

A Mesić je klasično govno koje će biti bilo što radi svoje guzice.Crle
    Upravo to, sam si sebi odgovorio na sve dileme oko Urše.
  • jp23
    2.7k
    Velite kolega da se pridruzujete nama radikalima :rofl:
  • Crle
    544
    Ok, sve pet. Mislio sam da ti je jedno ok a drugo nije.

To što oni rade sa forsiranjem Tita mi je totalno promašeno i glupo. No više sam alergičan na te kvazi domoljube koji zemlju i narod koriste za profit.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.