• NORTE
    27.4k
    zbilja prava Bandićeva učenica. — Neki tip sa Zapada

Učenica je barem napravila što učitelj 20 godina nije i nikad ne bi napravio. Ni to joj neće pomoći na izborima, uz svu silu uhljeba glasača.
  • The Undertaker
    10.3k
    Ima li u gradskom proračunu predviđen novac za pripremu natječaja, izradu idejnog rješenja, projekta za izvođenje i sl., dakle svega onoga što bi trebalo biti napravljeno u 2021.?
  • Eduardo
    30.8k
    Ja bi očekivao da arhitekt sam kontaktira navijačku skupinu i pita ih za njihove želje oko tribine ali isto tako bi od grupe očekivao da sama unaprijed kaže kakva očekivanja ima oko navijačke tribine. — SAS1987

Već su dečki pisali ovdje prije nekog vremena (ne znam da li @Tradicija bunta ili @superSantos) kako BBB neće stajati šutke sa strane kad se bude gradio novi stadion, odnosno kad je navijačka tribina u pitanju.
  • SAS1987
    20.7k
    nema. Samo 100k kuna. Barem je tako bilo kada se prihvacao proracun.
  • The Undertaker
    10.3k
    Tako sam i mislio. A većina ovih koji sad izbacuju kojekakve prijedloge je u ZG skupštini i mogla je dati isti prijedlog tamo gdje je mjerodavno. Pa da se barem ima pripremljen projekt.
  • SAS1987
    20.7k
    Pa da se barem ima pripremljen projekt. — The Undertaker

...gradonačelnice Jelena Pavičić Vukičević rekla je da će Grad 23. travnja raspisati natječaj za idejno rješenje novog stadiona, u sklopu kojeg će se rušiti i istočna tribina jer je nesigurna....

Natječaj za stadion Maksimir počinje 23.4 (znači za 12 dana) a u sklopu njega ide i rušenje istočne tribine. Nisam siguran što znači da u sklopu natječaja ide rušenje. Da je je dio natječaja i plan rušenja ili idu nakon 23.4 u rušenje :grin: Nema boljeg kada manje od mjesac dana prije izbora ideš u natječaj za stadion i potencialno rušenje :grin:
  • immerwieder
    1.8k
    barem znamo da se radi po projektu zamjenika gradonačelnika,
    sad mi je jasno zakaj mi sva djeca sele van
  • markoli
    2.3k
    Tko radi natječaj? Grad zbog toga jer je gradska zemlja ili Dinamo jer mora ići natječaj jer se radi o gradskom projektu prema GUP-u?
  • The Undertaker
    10.3k
    Po meni, sama sebi skače u usta. Nisam arhitekt ali kakve veze ima idejno rješenje novog stadiona sa rušenjem istočne tribine??? Pa ne misle valjda uklapati postojeće stanje u novo rješenje?
  • Pop corn
    8.9k
    Tko radi natječaj? Grad zbog toga jer je gradska zemlja ili Dinamo jer mora ići natječaj jer se radi o gradskom projektu prema GUP-u? — markoli

Otto Barić će raditi sve očito hahahahahaahah
  • SAS1987
    20.7k
    kada je prvi put pricala o rusenju istoka je kazala da je dala "nalog" da se istok odmah srusi a paralelno ce raditi natjecaj za novi istok (kasnije se popravila da je mislila na novi stadion). Nebi me cudilo da ce se istok rusiti sada u predizbornoj kampaniji.

Tko radi natječaj? Grad zbog toga jer je gradska zemlja ili Dinamo jer mora ići natječaj jer se radi o gradskom projektu prema GUP-u? — markoli

Nisam siguran. Po nekoj logiki bi natjecaj zakonski trebao biti ako ce grad financirati stadion. U slucaju da ga financira klub mislim da nije potreban.
  • reziser
    8.3k
    Otto Barić će raditi sve očito — Pop corn

dao Bog da bilo tko radi išta, da se konačno nekaj pokrene s mrtve točke....
    ali sve su ovo do sad predizborna obećanja....
  • SAS1987
    20.7k
    Prati tko fb stranicu "Dinamo je Maksimir". Kojih tamo umova ima, ono stvarno, neki mi ispadaju toliko glupi i nekulturni da se zapitam sto rade u zivotu da prezive.

Kao zanimljivost, i Brlekovic je tamo koji "predlaze" ista rjesenja o kojima svi vec godinama pricaju (koncesija) :lol:
  • Pop corn
    8.9k
    https://youtu.be/qVfyaOGSIEw

"Nemoguće je dati gradsko zemljište na toliko godina da oni (Dinamova uprava op.a.) grade nešto što bi moglo dovesti do novih malverzacija i optužnica.

Dinamo i Hrvatska trebaju stadion, nikakav nacionalni stadion, to mora biti jedan stadion na kojem će igrati i Dinamo i nogometna reprezentacija, ali dok god je ova ekipa ljudi u klubu ne možemo mi govoriti o toj temi stadiona jer postoji osnovana opasnost da se dogodi nova pljačka."

Više na https://youtu.be/qVfyaOGSIEw
  • db-izbjeglica
    21.9k
    moram priznati da je ovo jedna od najjačih fraza napisanih ispod nečijeg imena u medijskim nastupima.

"bivši sportski novinar"

ako ikada budem imao priliku pričati o nečemu u medijskom nastupi, zahtjevat ću da mi u opis stave "bivši radnik preko studentskog centra"

top!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube