• Crni86
    6.9k
    s tog aspekta je rezultat isti. Doveo ti poluigraca ili nikog dodemo na isto.

Meni vise smrdi da se maric zeli igrat moneyballa. Zeli izmisljat igrace umjesto da plati provjerena imena koja su nam potrebna za titulu. Zeli pokazat kako iz nicega moze stvoriti nesto, a nama to trenutno nejde u prilog.

To sta on nekog nije doveo je samo znam kako ne vidi situaciju te ne analizira dobro svoj kadar. Na kraju izjavio je da je on zadovoljan prijelaznim rokom makar nemamo lijevog beka, zadnjeg veznog, treceg napadaca i stopera jakog na lopti. Zasto bi sada progledao u doveo sve te kriticne pozicije?

Koji od igraca koje je doveo maric se dokazao kao pojacanje? Mma, filipovic i oliveras flop. Za cordobu smo dali 2 milijuna eura i nismo jos nista vidjeli sto bi opravdalo taj novac. Pjaca se navodno sam nudio uz to dogovorena placa je smjesna i to je mogao dogovorit svatko od nas tako da mi to bas i nije neki uvau potez, vec potez ne znam sta bi, ovo mi je najlakse pa ajmo dovest njega. Mbuku igra tek zadnjih nekoliko utakmica i on je bio vatrogasni transfer. Jedino je Torrente od svih dovedenih pokazao konstantu i ustalio se u prvih 11. Sa tim da i on pokazuje odredene nedostatke.

Sve u svemu u prosjecan kadar dovedena su 2 prosjecna igraca (torrente i pjaca), 2 igraca za popunu kadra (mbuku i cordoba) te 3 teska flopa (filipovic, mma i oliveras. Tako da iskreno ne znam na temelju cega gajis nadu da ce nam maric dovest neku ekstraklasu.

Potrebno je spomenut kako je maric pomagao i simicu u prijelaznom roku od prije godinu dana kada su dovedeni max, kaneko, aki, ukrajinac u boksericama i brodic te na zimu gdje smo doveli raketu hoxhu, ogija i eto jedino pojacanje rpga (sa tim da je skoro doso onaj coffi koji je bio macak u vreci ali je hvala bogu pao na ljecnickom). Dovedeno je skoro preko 10 igraca gdje se samo za jednog moze reci da je bio pravo pojacanje.

Na to kad nadodamo rad cjelokupnog sportskog sektora (filjala, potpis ugovora s mladim igracima i njihov razvojni put, scouting, o tomi i dzemi da ne pricamo). Nije njegov posao samo slaganje kadra.
  • Orc123
    9.6k
    frende ali tu bi sad ispalo da u NO i Upravi sjede ljudi koji namjerno preko Marica buse Dinamo ili da su totalno nesposobni pa drze Marica radi nicega u klubu...
    Znas i sam da ni jedno ni drugo nije istina....
    Maric bi dobio vec vritnjak da ne radi nista, da radi na stetu kluba ili nesto drugo.....

I daj mi reci zadnjih 4 peijelazna roka kad nije bilo Marica kolko smo pojacanja doveli? Moze cak i 6 prijelaznih rokova ajde....
    Mi od Jakica vise nismo doveli pojacanje....
  • Crni86
    6.9k
    u IO-u sjede ljudi samo iz poslovnog svijeta. To je kljucni problem.

Pa ja sam naveo neke primjere koje vidim izvana. Nije problem samo struktura prve ekipe. Imamo otvoreno 5,6 pitanja u sportskom sektoru gdje se nista po tom pitanju nije poduzelo.

Maric je u lipnju predstavio svoj plan. Od tog plana niti jedna tocka nakon 6 mjeseci nije ostvarena. Uz to potpisao je trenera kojeg on ne zeli…. Sori, ali neka mi netko objasni zasto nije bivsi?

Ja iskreno ne vidim niti jednu jedinu stvar koju je dobro odradio osim tog osmisljenog plana. Ali nama ne trebaju rijeci, vec dijela. Jos kad uzmes u obzir onu bahatost na clanskom danu, ni gram samokritike i bacanje pod bus jakira… Takav covjek ne vidi realno i nikada nece napredovati.
  • Orc123
    9.6k
    frende, puno stvari on nije odradio dobeo jer je radio u dosluhu s Jakirom...odlucili su se da su neke druge pozicije prioriteti i pogrijesilo se....najvise sa senatorima....sada ovaj prijelazni rok nema izgovora jer imamo sredstva....ali zna se da je SD, kakav god da je, je nadređen treneru....
  • Crni86
    6.9k
    i okej ajmo rec da poslozi sada kadar da mi na ljeto osvojimo titulu.

A sta cemo s ostalim poslovima sportskog direktora? Scouting? Mladi igraci? Filjala? Tko ce to postavit i kada?

Izgubili smo vec 6 mjeseci da se nije nista pomaknulo na tu temu. Pa koliko mu je potrebno da se ti dijelovi sportskog sektora poslozi?
  • GeneralNapoleon
    160

Prvo je Jakir kriv pa sad Bjelica. Svaki rok u kojem je Maric sudjelovao je bio meh il sranje, za razliku od Jakira koji je vec dokazao da zna slozit ekipu. Suludo mi je rec da je Maric lose odradio zbog Jakira. Pa rade bi imao Jakira za SDa nego Marica.
  • Orc123
    9.6k
    Meni samo fascinantno da se od igraca trazi da su tocni, da izvrsavaju sve, da budu dio kolektiva, da izbrsavaju sve i da se pridrzavaju reda a s druge strane ocito On krsi svoje ovlasti!? Kad je iskljucio Mmaea iz momcadi svinste stali na stranu trenera a sad kad je ocito neki problem kod njega pljujete po Maricu....
    Da se razumijemo, da je problem sada Maric otkaz bi dobio Maric jer i on ima svoje nadređene....
    Znaci igraci se trebaju pridrzavati, a on ne treba...
    Naravno, ako su špekulacije istinite da je neki problem oko njega....
  • Paggini
    31.2k
    Svaki rok u kojem je Maric sudjelovao je bio meh il sranje, za razliku od Jakira koji je vec dokazao da zna slozit ekipuGeneralNapoleon

Ako je istina da je Jakir ovaj rok htio Šotičeka, Fruka, Galešića i Pašalića, to je teška tragedija koja bi Dinamo koštala solidnih 15ak milijuna eura. Gdje je bilo njegovo famozno slaganje ekipe kad je zapeo za Hoxhu? Famozno je navodno složio tu Rijeku i onda dođe u Dinamo gdje ima kudikamo veće financijske mogućnosti i on upikira Hoxhu, klinca iz Lokse s dvije dobre utakmice i trio iz Rijeke od 15ak milijuna eura...
  • Orc123
    9.6k
    mene samo zanima s kojim novcima bi mi to na ljeto napravili! Jer mi na ljeto da nismo usli u LP bio bi ogroman problem i prodavalo bi se na veliko a ne kupilo navedene igrace za cca 15mil eura...
  • GeneralNapoleon
    160

Pa po izjavama iz kluba transfer politiku vode trener, SD i predsjednik zajedno pa ne znam kako krsi ovlasti.

A ovo da je kriv dobio bi otkaz je suludo. Pa kriv je i trebao ga je dobit prije dva mijeseca, pa nije. Da je, sad ne bi morali dvojit tko ce gore odradit rok. Trener ili SD.

To se i ja pitam zasto nije odradio dobro kod nas. Mislim da se pogubio. Poanta je da je on barem u Rijeci i Zrinjskom pokazao da nesto zna. Maric nema jedan dobar rok. Pa mi je malo cudno prebacit krivicu na Jakira.
  • Orc123
    9.6k
    znaci u klubu rade idioti i nisu ga smijenili!?
  • Daliban
    3.7k
    I preskoči Ivanovića koji je zapravo jedini raketa.
  • GeneralNapoleon
    160

Pa necu sad nikog vrijedat. Ali ne kuzim zasto ne bi mogli bit nesposobni. Po meni jesu ako ne vide da je Maric problem. To je barem moje misljenje.
  • BBB Mataa998
    2.1k

Onda treba pustiti Bjelicu nek opet dovede svoja 2-3 a Maric da rijesi ostale kao sto je glava Petka,Orsu itd. Il je pak Marica nesposoban za to
  • Dudu9
    1.3k
    katastrofalnog prijelaznom roku di nam dovede igrače od Oliveras, Filipović,Mmae, dobre igrače otjera Bulata i Vidovića,Brodica, nije filijalu uspio pronaći, nije napadača i lijevog beka doveo jer ne trebaju po njegovim riječima, sad hoće 2 trenera u 6 mjeseci otjerati i spržiti na njihove otpremnine barem 3 milijuna eura, ako on ostaje na svom poslu neko namjerno uništava klub
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.