• Pulfer
    131
    Cijela prica oko igraca koje je Maric doveo jako ovisi o tome kak se trener ponasa.

Da Bjelica ne robuje senatorima, mogo je stavit na gol Filipovica umjesto Zagorca, pa bi mozda ispalo da je covjek dobar drugi golman. Da je Bjelica meksi i mudriji tip, mogo je izgladit situaciju s Mmaeom pa covjek ne bi nuzno bio skupi flop. Da je Bjelica imo muda maknut Ristu i stavit RPGa desno, vjerujem da bi imali najboljeg desnog beka u ligi.

Koliko ce se Maric pokazat (ne)uspjesnim jako ovisi o Bjelici, odnosno bilo kojem treneru. I veliki je problem ako nisu slozni. Maric je moro znat kakvog trenera dovodi ako je uopce imo pravo glasa pri odabiru.
  • Droljo
    10.2k
    Vratite mamića slipci! I to zokija da bude manager engleskog tipa! Ima rezultate, poznaje materiju. Slipci!
  • San Lorenzo
    18.2k
    Znači frajer natrpa svlačionicu Sosama, Mihajličenkama, Ogiwarama i sličnim belosveckim škartom koji ili neigra ili igra rijetko, a kad i igra sve i da ih zamjeniš Štiglecom ili Kvržićem ne bi primjetio razliku u performansu...drugi trener u tri mjeseca je pred otkazom, a prošli tjedan se sjedničari 8 minuta te je dotični SD statusno čvršći nego ikad?!
    Neznam jesu ljudi u klubu omađijani Marićem, pa ih ovaj lakoćom mulja na sedam stranih jezika ili samo nemaju previše znanja o nogometu pa vjeruju slatkorječivom šarlatanu.
  • Krulek
    665
    Opravdanja, opravdanja i opet opravdanja. Ne znam da li bi u privatnim tvrtkama posebice, ali i u nekim državnim koje drže do sebe, dopustili ovakav niz opravdanja iza kojih slijede ponovo opravdanja, a rezultati nikakvi. Objektivnost je znak zrelosti osobito poslovne, a nekolicina forumaša (koji će se sad i sami javiti) ne pripadaju u tu kategoriju. Sistem je da se malo posipa pepelom, ali ne puno, a onda ponovo slijede beskonačna opravdanja. Rezultati su osnova za ocjenu dobrih ili loših djelatnika, nema tu prosječnog sivila u ocjenjivanju. Vidljivo je i pticama na grani da svoj posao nije dobro odradio ni SD s podrškom uprave, ali ni trener koji je nedavno makar deklaratorno dobio podršku uprave..Prema tomu pitajte " poslovnjake " u Dinamovoj upravi što bi oni u ovom slučaju da se radi o njihovim neposrednim interesima ( čitaj novcu i dionicama ) učinili u svojim firmama.
  • Dinaminjo
    1.1k

Mozda je odbor svjestan da je dao sd-u 3m, a ne 10 i da je naoravio sa time najbolje sto je mogao
  • Orc123
    9.6k
    na takav nacin nitko ne zeli razmisljat...a to je prava istina i zato Maric nije bivsi!
  • GOAT
    1.4k
    Dobro eto nije imao pare za bolje igrace. Sto je onda sa ostalim tockama njegovog plana? Davali smo mu podršku u početku za svaki njegov potez i slijepo vjerovali. Nije moguće da svaki klub u Hrvatskoj može iskopat igraca iz 3. Njemacke lige, poljske nebitno a eto mi nismo sposobni.
  • Dudu9
    1.3k
    a otkaz dvojici trenera u 6 mjeseci i otpremnine najmanje 3 milijuna eura s tim novcima barem 1 odličan igrač mogao zaigrat
  • Paggini
    31.2k
    Nije moguće da svaki klub u Hrvatskoj može iskopat igraca iz 3. Njemacke lige, poljske nebitno a eto mi nismo sposobni.GOAT

Slažem se s rezonom da nije ispunio dosta stvari ala filijala, niti ima naznaka da se o filijali priča, ali koje su to igrače iskopali drugi klubovi, a da su za Dinamo? Oni su dobri za klub u koji dođu, ali ne za Dinamo.

I na kraju krajeva, iskopao je Bernauera koji bi bio stoper u svakom HNL klubu izuzev Rijeke. Ne kažem da je Bernauer dovoljno dobar za prvu ekipu Dinama, ali to bi za svaki HNL klub bio ulov stoljeća.
  • cibona
    4k
    Pravo pitanje je zašto je Marić zaštićeniji od pande u zoološkom vrtu? Tko ga štiti? Tko se krije iza njega?

Formula je jasna. Niti bjelica niti marić.
  • GeneralNapoleon
    160

Znaci opet Maric nije kriv jer eto nije imao love. Cinjenica je da od kad je on involviran u sportski sektor mi se dobrano patimo. Vrh je naravno ova sezona, gdje nakon nikad lakse startne situacije za naseg vrlog SDa u povijesti kluba, mi imamo povijesno losi rezultat u HNLu.

Jakira smo odpedalili i doveli jace trenersko ime koji takoder nije nista vise uspio napravit. Ako sad dobije otkaz znaci da su dva trenera sprzena pod nasim vrlim SDom. Po meni dva dosta dobra trenera. Pa je malo cudno kako su se oba mucila sa kadrom za kojeg SD ne preuzima nikakvu krivicu.

Mene sad samo zanima na osnovi cega taj SD, koji nikad nigdje nije bio SD, zasluzuje tolike kredite. Papogotovo od tebe, jer eto prema Jakiru si bio puno kriticniji makar je covjek barem imao neke uspijehe iza sebe.
  • Paggini
    31.2k

Ali je Marić i zaslužan za ulazak u LP, kao i 8 bodova u njoj, kao i Jakir, kao i Bjelica. Krivnja se treba dijeliti po zaslugama, ali i zasluge.
  • Crni86
    6.9k
    Ne kažem da je Bernauer dovoljno dobar za prvu ekipu Dinama, ali to bi za svaki HNL klub bio ulov stoljeća.Paggini

Volio bi vdijet koji nas klub bi bio spreman dati 1,5 milijuna eura za odstetu igraca.

Na kraju krajeva nije ga iskopao ni Maric vec Biscan koji ga je vidio dok su skautirali nekog drugog igraca. To se vec i vise puta ispricalo.
  • GeneralNapoleon
    160

Pa i u redu. Tesko je naravno procijenit tko koliko ima krivnje u detalju. Jasno da su svi krivi i svi zasluzni. U najboljem slucaju za Marica su svi jednako krivi kao on.

Ali Jakir je platio svoj ceh. Meni je po redosljedu logicno da sljedeci plati Maric, a ne Bjelica koji je ubacen u taj kaos.

Mislim meni osobno bi Jakir po pridonosu imao vise kredita od Marica. Pa ako je on otisao mora i Maric.
    Kao sto mi i Bjelica ima vise kredita. Pa ako ode on papogotovo bi trebao i Maric.
  • GOAT
    1.4k
    U rijeci recimo ima par igraca koji bi nama bili dobri pa makar za klupu i samim time sto nismo aktivni i ne natjecemo se za igraca pojacavamo konkurenciju.

Zašto da od nas traze 5mil za Pasalica ili 2-3 za selahija ako smo ih mogli sami iskopati? Ne ocekujem od njih dvojice da budu top pojacanje ali rotacijski igraci definitivno mogu biti.

Slozit ces se da je Dinamo najprivlačniji klub u Hrvatskoj i da osobi koja je zadužena za dovođenje/skautiranje ne ostaje puno posla osim ponuditi ugovor ali se jednostavno nista ne dešava i igrači odabiru naše rivale što mi se nikako ne sviđa. Ne trebamo gomilati svlacionicu ali za kvalitetu uvijek ima mjesta.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.