• Stara garda
    17
    Najveća prevara od svih u klubu, doviđenja!
  • Jaro
    8.6k
    Blažičko rekaoKermit
    koliko je vjerovati BlažičkuKermit

Aj procitaj jos jednom, pa jos jednom, pa jos jednom...
    Mjesina koja se za gablec prodala osobi koja mu je na TV jebala mater tjedan dana ranije je nekome iole relevantan izvor bilo cega?
  • Simpatizer
    639
    Ako je istina da Nenad Bjelica nije bio izbor Marića nego Zajeca (ili bilo koga drugoga), onda bi po meni taj netko tko je odabrao Bjelicu umjesto Marića morao letit iz kluba.

Jer je jedna od najosnovnijih zadaća sportskog direktora odabir trenera.

Ne možeš odabrati sportskog direktora koji ima ideju A, i koji želi dovest trenera koji može provesti ideju A, i onda tom istom SD-u reć da neće imati trenera A nego da ćemo dovesti trenera B koji želi ideju B, i da on nema nikakve ovlasti u tome nego da će tako bit.

I onda se dogodi kriza rezultata, dogode se nesuglasice oko prijelaznog roka (baš se pitam zašto), i onda bi otkaz trebao dobit sportski direktor koji nije niti odabrao Bjelicu? Užas
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Na kraju će ovaj ostati na funkciji a Bjelica jedini najebati. Pa oni isti koji si dali podršku Mariću trebaju napustiti klub a to se neće desiti. Neko nas iznutra dobro truje
  • Dudu9
    1.3k
    Nesposobni SD ako smjeni i Bjelicu to je zajedno sa Jakirom barem 3mil eura bačeno u vjetar, mogli komotno 1 pojačanje imati, za sve krivi treneri samo lik koji nije pogodio ni jednog igrača ostaje na svojoj poziciji
  • Crni86
    6.9k
    U svakom normalnom momentu rekao bi da kada dode do sukoba sportskog direktora i trenera da trener treba dobit pedalu. Ali u ovom slucaju to nije tako.

Nama sportski direktor nije covjek koji ima iskustva na bacanje na toj poziciji, koji je uveo renesansu u dinamov sportski sektor u zadnjih 6 mjeseci i sl. Mnogi ljudi zazivaju otakz sportskog direktora zadnjih nekoliko mjeseci jer nam je sportski sektor na razini gorice, smao sto mi imamo novaca pa eto malo bolje funkcioniramo.

Ne tvrdim da je Bjelica nevinasce i da treba ostat trener, ali trebao bi trenutno imati puno vise zivota nego maric koji ih je sve potrosio u zadnjih 6 mjeseci. Da Bjelica dobije otkaz, nama na klupu nece doci ni jedno kvalitetno i adekvatno ime. Bas zato potrebno je šutnut Marica, dat bjelici da uz pomoc nekog iz uprave odradi ovaj prijelazni rok i da se do proljeca nade bomba sportski direktor koji ce nas vratit tamo gdje nam je i mjesto. Sve ostalo su kratkorocni potezi i bjezi se od neizbjeznog, a to je novi sportski direktor koji odgovara dinamovoj razini.

Pa onda kada dode taj novi sd koji ce znat svoj posao neka procijeni da li je bjelica taj ili netko drugi. U Marka Marica vise nitko ne vjeruje.
  • Plavi-9
    738
    Najbolje bi bilo da Marić bude trener pošto se kao sportski direktor već debelo dokazao. A ako ne bude išlo ne znam to će onda biti kriv za njegovu nesposobnost.
  • quizzy86
    76
    ODLAZI IZ DINAMA NESPOSOBNI ŠARLATANU!!!
  • GeneralNapoleon
    160
    Znaci moramo se odlucit hocemo li odpedalit dokazanog trenera i iskesirat mu par milja ili odpedalit nedokazanog SDa koji je do sada samo uspio srozat kvalitetu kluba i koji sigurno nema toliki ugovor. Ja ne znam tko je tu lud. Ja stvarno ne znam u kojem svemiru bi Maric trebao dobit prijednost pred Bjelicom. Ako su obojica jednako odgovorni za ovo sranje onda Bjelica barem ima vise kredita jer je dokazano ime.
  • Jurki
    14k
    Ocekival sam od novih ljudi provjerena i etablirana imena za sportski sektor, dobili smo teski cirkus.

Bravo, dalo se goriva onima koji su za sotonu, kavokuhacicu i ex milicijonera.
    U sve ostale sektore su dovedeni ljudi koji znaju posao sa cvjem, samo se onaj najvazniji sektor zasral do neba i nazad.
  • Cif
    198
    oba dva bi morala otiči
  • Crni86
    6.9k
    I sada se pokazuje da je maric trebao biti bivsi vec nakon clanskog dana. Sada smo dobili samo dodatnu dramu, nemir, razdor…

Sve to utjece na igrace, momcad, klub. Jako jako lose i totalno nepotrebno.
  • Paggini
    31.9k
    ne znam u kojem svemiru bi Maric trebao dobit prijednost pred BjelicomGeneralNapoleon

U svemiru gdje je Bjelica vrlo vjerojatno inzistirao na svojim pojačanjima što mu Marić ni ostatak uprave nisu htjeli odobriti.

Marić je kriv za puno stvari, ali u ovoj situaciji nije jer nema Bjelica šta se ponašati kao SD Dinama, zna se koje su njegove ovlasti, a da se klub nakrca poluigračima da se zadovolji Bjelica je još umobolnija i pogubnija ideja za klub.
  • GeneralNapoleon
    160

Pa ok ja kazem da se zastupat otkaz Bjelici. Ali da obojica dobe otkaz je u principu nemoguce jer nece nitko moc vodit rok. Mi se sad moramo ocito odlucit hocemo li da nas Bjelica pokusa spasit ili Maric. A ako je Maricu trenerski izbor Cannavaro onda cu definitivno bit za Bjelicu pa makar igrali sa 11 Situma.

Ja se slazem sa osnovom te izjave. Ali Maric je dokazao da nije kapacitet. I njemu sad dat sve u ruke bi bila po meni ogromna greska. Prezivio je Jakira, ne bi smio jos jednog trenera. Uostalom mogu samo ponovit ovo sto sam iznad napisao.
  • Crni86
    6.9k
    da se klub nakrca poluigračima da se zadovolji Bjelica je još umobolnija i pogubnija ideja za klub.Paggini

To je provjerena informacija ili?

Mozda je maric htio nakrcat klub poluigracima kao sto je na ljeto. Ne zaboravimo neki jos nisu ni minute upisali (filipovic i oliveras). Bjelica je bio los u izboru nekih igraca, ali je Maric bio puno puno gori i to u puno manjem vremenu od bjelice.

Na kraju on je potpisao dolazak bjelice. Sada neka s njim suraduje. Nije mogao s jakirom, ne moze s bjelicom. Mozda najbolje da maric bude novi trener?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.