• ElDorado
    1.2k
    Taj lik meni od prvog nastupa ima neki hladni, prepotentni, bahati stav. Zanemarimo Bjelicu pa on nije rijesio Mikića 6 mjeseci niti je uspostavio neki sustav i odnos prema juniorima. Bajao je o frendli klubu nije napravio apsolutno nista. Igrace na posudbi nitko ne prati. Nije popunio niti jednu deficitarnu poziciju, Brodica je ladno odjebao, momcad je potpuno ne balansirana. I jos zagovara te neke trenere bez ikakvog CVa uopce mi nije jasno ma temelju cega.
    Osim toga je zaposlenik bivse uprave i potreban je fresh start.
  • Kwedi
    3.9k
    da se klub nakrca poluigračima da se zadovolji Bjelica je još umobolnija i pogubnija ideja za klub.Paggini

Za razliku od ideje za klub da se klub nakrca poluigračima kojima se zadovoljio Marić.
  • Daliban
    3.8k
    Dajte meni prijelazni rok u ruke i idemo po tu LP. Pokupit ćemo sve skaute sa Zone u klub.
  • GeneralNapoleon
    160

Evo bas to. Imamo izbor hocemo li pustit Bjelicu da nakrca ekipu svojim poluigracima ili Marica da nakrca sa svojim poluigracima :lol:

Ja sam onda barem za to da ostane dokazani trener a ne da dovedemo jos polutrenera po Maricevom gustu.

Ja sam za :lol:
  • Izet Hajrović
    3k
    Bjelica je bio sve samo ne Marićev izbor. Smatram da obojica trebaju letjeti iz Dinama, ali u ovome trenutku s trenerom nema nazad. Demantija nema, problem postoji, očito je da nešto ne štima i razlaz je jedini izlaz iz ove situacije. U suprotnom se čeka prvi sljedeći kiks kao što je bio slučaj s Jakirom, a onda ćemo opet dobiti trenera bez priprema. Za mijenjati SD-a je kasno, valjda je ovaj pripremio prijelazni rok pa neka ga i odradi pa neka se onda sve rezimira.
  • dumitrumitu
    1.3k
    Marić od Dinama radi ono što je Palikuća napravio od Rijeke. Treba ga maknuti dok nije kasno.
  • Paggini
    31.9k
    To je provjerena informacija ili?

Mozda je maric htio nakrcat klub poluigracima kao sto je na ljeto. Ne zaboravimo neki jos nisu ni minute upisali (filipovic i oliveras). Bjelica je bio los u izboru nekih igraca, ali bok je Maric bio puno puno gori i to u puno manjem vremenu od bjelice.
    Crni86

Nije, zato sam napisao vrlo vjerojatno. To je jedino što mi ima logike u ovom trenutku.

Što se tiče poluigrača - svaki prijelazni rok svaki klub ima promašaje, napisao sam poduži post prije koji dan - Mmaee, Oliveras i Filipović su promašaji, prvi je relativno skup promašaj, ova druga dva su relativno minorni dolasci i troškovi. Ostali igrači koji su dovedeni su vrlo dobri do korektni, te je transfer Brodića užasna odluka. Kad se sve gleda u globalu, korektno su pogođena imena, a i na kraju krajeva - ušli smo u LP i tamo igramo relativno dobro.

Nemam ništa protiv prošlog prijelaznog roka u smislu koga se dovelo, nego u smislu koga se nije dovelo, ako to ima smisla i imam vjere u ovaj prijelazni rok da će biti puno, puno bolji nego prošli, a ovo sad sve odlazi u potpuni cirkus i kaos, a ako je sve to istina što se piše da Bjelica ide i ako je moja teza točna - krivio bih ovdje puno prije Bjelicu nego Marića.

Za razliku od ideje za klub da se klub nakrca poluigračima kojima se zadovoljio Marić.Kwedi

Da, ne baš.

Kačavenda, Pjaca i Torrente su više nego korektna pojačanja koja su nas koštala ništa. Mbuku može u tu kategoriju

Cordoba se treba dokazati, ali iz ovoga što imamo, najbolje je krilo po učinku po minutama.

Oliveras i Filipović su poluigrači, ali je jedan na posudbi, znači nije krcanje, a drugi je relativno jeftin.

Jedino čisto nakrcavanje koje vidim je Mmaee, ali za razliku od Čabraja, Štefulja, Špikića, Menala, Marina i ostalih heroja koje smo imali, ovo je daleko od nakrcavanja.
  • vlatkomarkovic
    237
    Marić od Dinama radi ono što je Palikuća napravio od Rijeke. Treba ga maknuti dok nije kasno.dumitrumitu

Ovo je po meni najnarodniji opis situacije.

Miško je tada shvatio o čemu se zapravo radi i maknuo ga.
  • Brusa
    2k
    ok. Al to nema smisla takva klupska politika. Jel imaš sd ili nemaš? Jel se zna koje su ovlasti sd-a? Kako uprava misli da bi ta situacija i takva politika mogla funkcionirati?
  • Izet Hajrović
    3k
    slažem se, sami od samog početka govore da Zajec i Marić zajedničkim snagama kreiraju sportsku politiku. Zajec je htio Bjelicu i Bjelica je došao. Marić je bio za stranca.
  • Str1nger Bell
    1.6k
    Jedine poluigrače je doveo Maric, sa Bjeličinim “poluigračima” smo napravili najvece uspjehe u novijoj povijesti kluba.
  • Praskaton
    3k
    Nije Marić kriv.Na pogrešna vrata kucamo.Zna se tko je iznad njega.Vec duže vremena je krivica na njima

Dokazalo se da je loše napravljen prijelazni rok,očito nam treba još jedan takav da bi progledali.
  • Cif
    198
    a onda nam je bjelica bil SD kad su dovedeni Oršić i Petković?
  • Paggini
    31.9k
    eličinim “poluigračima” smo napravili najvece uspjehe u novijoj povijesti kluba.Str1nger Bell

Bjelica je zaslužan za dovođenje Dilavera, Kadziora i ako se ne varam, Leovca? Ostatak je doveden od glave. Sva trojica su bili dobri u Dinamu, pogotovo Leovac, ali malo je pretjerano reći da je on oformio tu ekipu.
  • Orc123
    9.7k
    Ljudi Bjelica je dobar trener ali je jako tezak karakter! To znaju svi koji ga poznaju i sve je dobro dok mu se ide niz dlaku i kad odlucuje u svemu! U svakom normalnom klubu se zna hojerarhija.....On je vec X puta pokazao u svim klubovima da ne postiva to! Nije dobro to....svi bi morali puhati u isti rog...

Sjetite se samo kakve je poluigrace dovodio u Osijek, bome i u Trabzon...uvijek nakrca ekipu svojim igracimai uvijek radi toga pobere otkaz!
    Nikad nece napraviti neku ozbiljniju karijeru, a njegovo podilazenje senatorima je vec opjevana prica....

Po meni nema razloga za smjenu ako se drzi svojih ovlasti, ako ne postiva to, nema sta radit u klubu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.