• Paggini
    31.2k
    Volio bi vdijet koji nas klub bi bio spreman dati 1,5 milijuna eura za odstetu igraca.Crni86

1.2 milijuna točnije, ali slažem se. Iako, sumnjam da bi itijedan besplatni igrač drugih liga Dinamu bio pojačanje a Bernauer je tad došao s "renomeom" najboljeg obrambenog druge francuske.

Na kraju krajeva nije ga iskopao ni Maric vec Biscan koji ga je vidio dok su skautirali nekog drugog igraca. To se vec i vise puta ispricalo.Crni86

I to je istina, samo se Mariću nakeljio taj epitet druge francuske, jelte.
  • Jurki
    13.8k
    da nije ispunio dosta stvari ala filijala, niti ima naznaka da se o filijali pričaPaggini

Samo ovo mi je dosta dobar razlog za otkaz.
    Dinamo, klub koji zivi od prodaje svojih mladih najboljih eksponata mora imati uspostavljen sistem razvoja mladih igraca.
    I sad ne pricam tu o Sloveniji, vec se moralo najti neki Jarun, Dubravu, Sesvete (ak se vec nije moglo ili imalo resursa naci kvalitetnije rjesenje) koji bi dali tim igracima do sad jednu polusezonu seniorskog nogometa.
    Poslali smo kamion igraca na posudbu za koje se ni ne zna u kakvom su stanju.
    I ja bi htel da je Maric odlican sd ali nije.
    Sve to meni izgleda ko teska stihija i gasenje pozara koji malo malo negdje bukne.
  • don
    8.8k
    Krivnja se treba dijeliti po zaslugama, ali i zasluge.Paggini

ako je sve 50-50, onda se i otkazi tribaju dilit po zaslugama. Odnosno da obje strane dobiju otkaz, za sad samo jedna dobija :chin:
  • Paggini
    31.2k

Slažem se, ali Bjelica neće potencijalno dobiti otkaz zbog rezultata...
  • don
    8.8k
    misliš da bi ga dobia da ima odličan učinak u hnlu?
  • Paggini
    31.2k

A da ima odličan skor u HNLu, okolnosti ovog transfer roka bi bile potpuno drugačije, pa ulazimo u kibidabi vode...

Mislim treba napomenuti da je pozicija SDa zbog kojekakvih razloga dugotrajnija od trenera i tu se otkazi ne bi trebali dijeliti kao trenerima, niti bih ja Mariću dao otkaz, ali bih što prije dovukao nekog Boromisu i Mancea, da vode sportski sektor uz Marića kao asistenta.
  • austrijanac
    4.8k
    Jel ima ikakvih naznaka da je išta od toga danas istina ili?
  • Dinaminjo
    1.1k
    koja su dva otkaza?

Bjrlica je jos trener.
    Uostalom otlaze ne daje sd nego uprava.

I ne znam jeste svi pali na glavu, ali Maric nije bio sd kad je dosao Maxime..
  • vjeko1701
    11.1k
    Slažem se, ali Bjelica nije dobio otkaz zbog rezultata...Paggini

A to je sad 100%?
  • Paggini
    31.2k

Ispravljen konstrukt, trčim pred rudo ehhhh
  • vjeko1701
    11.1k
    Pitam, možda znaš nešto više :P
  • jakov1
    347
    Neznam jesu ljudi u klubu omađijani Marićem, pa ih ovaj lakoćom mulja na sedam stranih jezika ili samo nemaju previše znanja o nogometu pa vjeruju slatkorječivom šarlatanu.San Lorenzo

Ima i treća opcija, a to je da banaliziraš kompliciran i težak posao koji je vođenje nogometnog kluba i ekipe.

Hrpa je faktora, glupo se ponašati da postoje točno određeni koraci za uspjeh. Rad SD-a je ograničen budžetom. Mi ne znamo koliki je, Uprava zna. Igrači su klase ili rupe, ovisno o rezultatu (pogledaj Man Utd), a to nije do SD-a. U izboru igrača se pita i trenera, a mi ne znamo koliko je tko odgovoran.
  • Kujtim Shalla
    3.5k
    Znači tako,Bjelica odlazi i Marić ostaje. Fuj na što smo spali . I da Fuj ko nam vodi klub. Neka i Zeko sam ode do šume
  • Dudu 9
    398

Čudno je da se ne javljaju forumski insajderi kao inače.
  • GOAT
    1.4k
    Zato sto su i insajderi dobili otkaz po naređenju

Naime, iznijeli su samo 1.3% točnih informacija po temi što nas stavlja na samo dno lige Tračevi sa kave.

Naravno spremamo im otpremnine ali i pregovaramo sa novim talijanskim insajderom Andrea Pogađanelli i tu je naravno sveđanka nasih korijena gospođa Infosa Kafanović i ima laganu prednost zbog lakše registracije u ligi prvaka (prošla omladinsku školu).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.