• IceMan
    2.3k
    Realno, Neno je tri Marićeva pojačanja zasad baš pobio.

Jedan valjda otpisan (MMae), drugi (Cordoba) je na dobrom putu, treći Oliveras nije ni dobio priliku još a jedini koji koliko toliko sad igra (i to dobro) je Torrente. Pjaca, koliko se pisalo je sam želio doći i u neku ruku isforsirao sam transfer.

Imam osjećaj da Marić valjda kad sretne Bjelicu na hodniku želi zidove probušiti.
  • Laugreano
    2.6k
    Neznam zasto bi Cordoba trebao bit otpisan.
  • IceMan
    2.3k

Pa otkako je zakasnio na trening, zbog discipline, više nije ni bio u kadru. Kasnije se ozlijedio.

Nisam više ni siguran jel pametno, toalno otpisat Mmaea, jel čekat Cordobu, dal baš Bočkaj ili Oliveras ne mogu ni minute odigrat… neznam.

Samo znam da sam zasad, baš jako razočaran i s Marićem i Bjelicom.
  • austrijanac
    4.3k
    zbog discipline, više nije ni bio u kadruIceMan

Nakon kašnjenja je bio u kadru do ozljede.
    Igrao protiv Šibenika te se poslije tog ozljedio.

Ništa negativno.
  • Dudu9
    998
    Marić i dalje SD veliki minus za sve u klubu očito zadovoljni njegovim radom
  • nkdz
    924

Mislim sve 5 ni ja nisam zadovoljan Marićem ali naivno je ocekivati da nekih par tjedana prije prijelaznog roka ga maknu.
    I da dođe neko novi treba mu bar 6 mjeseci da snimi situaciju i potrebe
  • Dudu9
    998
    Što prije novi dođe prije će napravit neke poteze, sa Marićem nema kruha sve je usrao u ljetnom prijelaznom roku nema smisla dati mu dalje da radi taj posao
  • Dinaminjo
    1k
    Problem ove teme je da se krece od pretpostavke da je Maric imao 10 konzervativno, do 15 m na raspolaganju, a svojevoljno je odlucio biti grinch i potrositi 3 do 6m ovisi kako racunamo transfere..

To po meni sa ofrljim znanjem dinamo financija ne moze nikako biti tocmo
  • nkdz
    924

Znam ali da i dođe za tjedan dva novi SD nebi mogao bas nis napraviti.
    U glupoj smo situaciji gdje Marić izgleda nije dorastao klubu, a ak dofuramo novog nece imati vremena nista sad na zimu napraviti.
  • Simpatizer
    488
    Živo me zanima koliki budžet ćemo imati za zimski prijelazni rok.
  • Dudu9
    998
    pa za novog ne mislim da postave opet nekog neiskusnog, nego poznato ime u nogometu i taj vec ima puno poznanika veza itd, već ce se on snaci di ima lijevi bek dobit ce ponude menadzera, a ne da SD u par mjeseci nasao juniora Rome bez seniorskih nastupa da bude pojačanje za dinamo
  • nkdz
    924

Nije samo trazenje igraca njegov posao, on bi morao u dva-tri tjedna ocijeniti cijelu nasu momcad da bi išao tražiti igrače za koje on smatra da bi bili nadogradnja na trenutačni kadar, a to nece stici.
    Jedino da vjeruje bjelici i bez da poznaje ekipu ide kupovat igrace.
    Ja bi volio neko provjereno ime umjesto Marića ali sumnjam da će sad pred transfer rok raditi neke rezove.
  • Maxova dijagonala
    2k
    haahah koji si ti kralj,koliko spominješ tog Marića uvjeren sam da ti je pukno curu :lol:
    Ni meni se ne sviđaju njegova "pojačanja",po meni nijedan njegov igrač nije pravo pojačanje za nas ali ako je preživio jučerašnji debakl preživit će i do idućeg transfer roka.
    I ja želim nekog našeg Bota na toj funkciji ali očito je da će Marić preživit.
  • Dudu9
    998
    Pa lik je uspio napravit ekipu lošiju od prošle sezone stvarno trebaš bit nesposoban da ti to uspije
  • CastAway1986
    1.8k
    Marica ne treba pravdati iako na kraju on može izjaviti da je većinom uspio dovesti 3. ili 4.opcije kao što je slučaj Mmaee što zbog štednje što zbog kojekakvih drugih razloga..Znamo svi tj. pročitali smo iz više izvora da za Kevina Carlosa i Dahla uopće nismo bili zainteresirani i da su to novinarske izmišljotine..Da li je recimo napadač Buksa bio prvi izbor Marica , u Danskoj trenutno ima 5 golova u 10 utakmica, no bio je preskup ..Navodno je kao krilo najbolje kotirao Moussa Sylla koji je za 2.5M otišao u Schalke i tamo ima 7 golova u 13ut. Za vezni red Elšnik (10 ut. 2G 2A za zvezdu ) i opjevani Gnezda Čerin koji ima 11 utakmica ove sezone u Grčkoj bez gola i asista..Onda reprezentativci Gruzije stoper Lochoshvili i veznjak Kochorasvili iz Levantea te nepoznato pojačanje iz Championshipa..Pa pojedinci iz HNL-A cija je cijena ocito upitna bila ?..Pitanje je koliko bi Dinamo bio jači da je Maric doveo ove igrače a ne ove postojeće? Mislim da Maric je platio danak neiskustvu u ovom poslu ili je nedovoljno dobar pregovarač pa se većinom morao okrenuti B ili C opcijama, nekako sumnjam da mu uprava nije htjela dati donekle novca kad smo dali onoliku proviziju i plaću Marokancu a najskuplje nam pojačanje talentirani mladić iz Kolumbije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.