• Orc123
    9k
    namjerno se presucuju spiskani milijuni na igrace iz hnl koji nisu pokazali nista ili isto tako igraci koji su vraceni izvana i kostali ko suho zlato da bi se moglo popljuvati strance.....

Ja nisam npr. Ni jedan los post vidio o Stojkovicu i kako se nije uspio izboriti za prvih 11, svi se slazemo da je kvalitetan i da ce biti igrac buducnosti.....kostao je 3mil eura i noje ni priblizno odmah pojacanje.

S druge strane Cordoba i Mbuku, nisu placeni ni priblizno toliko ali svaki drugi post oni su mačci u vreci, SD lovi samo takve igrace, promasaji su, izrugivanja, nek se izbore na treninzima itd itd....za mene je to bolesno i uvijek sam bio osjetljiv na diskriminaciju po bilo kojoj osnovi....i onda ispadnem ja zagovaratelj stranaca ovo ono....

Za mene je Stojkovic buducnost, strasno dobar igrac, potencijal, bio sam za njegovo dovođenje ali isto tako vjerujem u Mbukua i Cordobu jer ne gledam boju koze, vjeru ili naciju...ili si dobar igrac ili nisi....ili si dobar covjek ili nisi!

Problem je taj tretman svih tih igraca a cudimo se i pljujemo po klubovima kad nasi igraci vani imaju slicne probleme u nekim rupama od klubova, a radimo isto!
    Dinamo samo sa domacim trzistem ne bi radio ovakve rezultate nikada jer da imamo toliku kvalitetu ne bi strepili sta ce biti kad ode Modric, ne bi izmisljali krila i bekove u repci i slicno....

Ali bitno da se sere!
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Stari, shvatili smo već odavno što želiš reći, ali braniš neobranjivo. Cordoba može biti dobar, ali ništa više od toga, Mbuku možda ni to, nema tu kruha za neku veću kvalitetu, takve likove ne treba kupovati i bok. Bolje da se pametno tržilo i skautiralo i dovelo nekog Ganca koji igra u repki, a ne neke anonimuse kakvih ima po Hrvatskoj koliko hoćeš. Nama trebaju Soudani i Fernandes, a ne Callelo i Carlos
  • ElDorado
    492
    Ako 2.12 nemaju već 2-3 polu dogovorena igraca onda nemamo kaj ni ocekivati
  • mrgud
    194
    Kolko koštaju da koštaju.Ne kaže se bezveze da škrtac dva puta plaća
  • Orc123
    9k
    stari a po cemu ri znas koji su njihovi limiti ako su odigrali zajedno ni 500minuta...znaci ljudi koji su skautirali su idioti i nemaju pojma ali ti i ostali koji tako misle znaju? Sta je toliko Stojkovic pokazao odkad je dosao u Dinamo? No jedan jedini gol a svi se slazemo da ce biti odlican igrac....to su ti dvostruki kriteriji, zlocesto jer po necem se srati mora jel tako?

Ja se u potpunosti slazem da treba dovoditi gotove igrace ala Rpg, Spudaniy Fernandez, Orsic kad je dolazio, Dilaver, Misic itd....ali takve treba i platiti, jel tako?

Ljudi tu pisu da smo trebali dovesti Pasalica i rijesiti sve probleme a lik je kostao 5 mil eura a u sezonu i pol u hnl zabio 6 golova Bog te mazo....tko je tu lud?
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Ne slažem se za Pašalića, ali Mbuku i Cordoba isto nisu ono što trebamo. Mi trebamo kvalitetu odmah, ako si klasa - to se odmah vidi, posebno ako si klasa za Dinamo - u HNL-u bi to trebalo biti odmah očigledno. Oprosti, ali Mbuku je solidan, ništa više. Cordoba je potencijal, valjda, mi trebamo gotove igrače, nositelje igre, nismo doveli niti jednog - to je činjenica. I dalje sve, apsolutno sve ovisi o Petkoviću (u HNL-u).
  • ElDorado
    492
    Kvaliteta nekog igraca vidi se tek nakon sto kontinuirano dobiva prilike za igru i kad cijela momcad ima igru u kojoj on moze doci do izrazaja. Konkretno nasa krila dobivaju loptu u noge, obicno su 2-3 protivnicka igraca vec na leđima. I kak onda mozemo pricati o kvaliteti. Sjetite se kak smo pod Čačkom imali uigrane trokute na krilima. Od toga danas nula.
  • ElDorado
    492
    Bajdvej najbolje hrvacko desno krilo u dve tekme grije klupicu.
  • BBB Sibenik
    4.8k
    Skoro sam 5g na ovom Forumu, kad sam napravija konacno acc. shvatija sam kakva je to relikvija dinamovstine Zona Dinamo. Čega se ode sve nakotilo u zadnje vrime tuga me vata.
  • Dudu9
    998
    Bravo odlično napisano, dinamo treba odmah kvalitetu, a ne za 2 godine on će bit dobar igrač, pa nismo valjda doveli Mbuku i Cordobu i ostale igrače da bi iduće sezone počeli igrati ako jesmo onda stvarno neko zalutao na svoj posao
  • The Undertaker
    6k
    Pitanje svih pitanja je da li je sportski sektor detektirao u čemu je problem. Ako se tu baulja jadna li nam majka.
  • MarK
    740
    Poruka gdinu Mariću na temelju skaut službe Zone
    Postava Dinama za drugi dio sezone

Neva
    RPG-Ratnik-Torrente-Dahl
    Sučić-Selahi
    Florucz-Baturina-Pjaca
    Petković
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Odlična ekipa bi ovo bila. Odmah bi potpisao kad bi bilo moguće da tako istrčimo na otvaranju drugog dijela sezone pa sve do kraja. :cheer: Imam i ja par svojih "favorita" za koje mislim da bi mogli biti u ovih prvih 11, ali dobro, i ove koji si ti naveo su odlični i digli bi nas na nivo više. :strong:
  • austrijanac
    4.3k

"Best I can do is produljenje Rogove posudbe"

Šalu na stranu, top ekipa, ali po meni ovo graniči sa ludošću koliko pršti od optimizma.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.