• OsamŠest
    3.7k
    Ne postoji gori čovjek za remont, jedino Marić mu je konkurencija.Daliban

Ne slažem se. Vrijeme će pokazati vrlo brzo.

Pa mene isto samo kapitalci zanimaju, jedino uvijek posolim s nekim app mladim igračima sa strane.Daliban

Znam ja o čemu ti pričaš, ali kažem da trenutno nismo u situaciji za uigravanje i eksperimentiranje, nego provjereni i dokazani igrači, pa i povratnici.

A od ljeta blagi remont.
  • Daliban
    2.6k
    Koliko je impresivan Mihajličenko pokazuje klub u koji je otišao nakon Dinama. Polyssia Zhitomir.marcio amoroso

Pa i ovi ostali su otišli u žnj klubove nakon Dinama. Uglavnom, ne slažem se s takvim pristupom. Mislim da zbog tavkog pristupa u kojem se oslanjamo na neke posredne procjene i ulazimo u tolike probleme.

Znam ja o čemu ti pričaš, ali kažem da trenutno nismo u situaciji za uigravanje i eksperimentiranje, nego provjereni i dokazani igrači, pa i povratnici.OsamŠest

Mene zanima teški leverage. Želim da posuđujemo igrače od preko 10m eura. Jedino bi za par selektiranih i jeftinijih igrača odmah dao novac, a doveo bi i nekoliko klinaca besplatno/za kikiriki.

Mislim da klub mora napraviti sve u svojoj moći da uzme HNL ove sezone. Mislim i da je Celtic imperativ jer kapitalce ne možeš privući bez aktivne LP, pogotovo kad si još i u prvenstvu u ovakvom zaostatku.
  • Jos-Optimus
    3.1k
    Mene je strah Celtica sada jer smo se skroz ispuhali, a u LP nam Sučić enormno fali, da ne spominjem da smo bez Petka.
  • Daliban
    2.6k
    Također. Mislim da je dovođenje ikakvih kapitalaca na zimu obična fantazija ako ne uzmemo 3 boda protiv njih.
  • don
    7.8k
    a da dovedemo ipak Kovačevića ili Šafarića za remont? Mislim, imaju iskustva ljudi, ipak su tu jedva 2 sezone iole ozbiljne lige u njihovoj karijeri (hnl klub iz donjeg doma)
  • Daliban
    2.6k
    Ako dovedemo Kovačevića danas, neće nas moć nakantat u petak.
  • don
    7.8k
    hvala Bogu pa smo završili sa hnl trenerima kojima će vrh karijere bit osrednji klub jedne od gorih liga europe (hnl)
  • NKDZ86
    2.2k
    SD je bio imenovan prije pola godine i više kao privremeni, nije se pokazao i nadam se da će sljedeće sezone voditi taj posao osoba dostojna dinama
  • Daliban
    2.6k
    Bjelica je rotacijski HNL trener.
  • don
    7.8k
    aha znači nije ni hnl trener, već rotacijski hnl trener.

znači po tvojim tezama se može zaključit da je Kovačević trener za jedan Bayern Leverkusen, Borussiju i takve klubove.

don Bjelica je rotacijski HNL trenerDaliban

ovo je možda najveća glupost rečena u ovoj sezoni.
  • Petar86
    947
    Jedno je trenirati Dinamo jedno Belupo u kojem ako si makar konkurentan da te se ne kanta svaku utakmicu automatski dobar trener. Bjelkan je top za HNL, a ako se on dodatno zakomplicira gledati strane trenere
  • SAS1987
    15.1k
    Kod Boška Šutala je problem što se ozlijedio. Do ozljede je bio top.marcio amoroso

E baš to, o tome smo pisali prije ozljede, da je top igrac :smile:

https://www.zonadinamo.com/discussion/725/bosko-sutalo-4/p2
  • Orc123
    9k
    meni se nikad nije sviđao....on je bio veliki potencijal kad je bio u mladoj repci, kasnije nakon ozljeda on se usporio drasticno a to mu bio forte, cak igrao i puno vise beka u repci.....
    Odmah sam napisao da nisam oduševljen da smo platili cak 4mil eura.....
    Dobar igrac ali ni priblizno kao sto se ocekivalo.....
  • Keyser Soze
    10.8k
    "Direktor Borussije Lars Ricken je potvrdio kako su u Dortmundu itekako upoznati sa Sučićevim kvalitetama te je istaknuo kako Marić tvrdi da je upravo on najbolji igrač kluba. "Razgovarao sam sa sportskim direktorom Dinama, koji mi je rekao da je Sučić njihov najbolji igrač. Nažalost, bio je ozlijeđen kada smo igrali u Zagrebu", rekao je strijelac pogotka u finalu Lige prvaka 1997. godine u pobjedi Borussije od 3:1 nad Juventusom."
  • San Lorenzo
    17.1k

Najbolji igrač, a htio ga uvaliti u Comu za 7+1. :brow:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.