• ElDorado
    492
    Ne treba zaboraviti da je Jakir stalno zazivao nekakve rakete i da su krila očito dovođena u dogovoru s njim. E sad da li su prava ne znam. Mi još uvijek ništa ne znamo o Cordobi i Mbukuu jer jednostavno nisu igrali dovoljno.
  • marcio amoroso
    37.9k
    Ako možemo dovesti “Tonela”, “Cufrea”, “Soudanija” i “Henriqueza” neka dođu 4 igrača.

Ako možemo dovesti “Tonela”, “Bakarya Sarea”, “Oliverasa” i “Bryana Carrasca” neka dođe samo “Tonel”.

Želim reći da nama sada trebaju provjereni igrači i igrači koji su dokazani na višoj razini. Potencijale i app igrače smo dovodili dovoljno.
  • Daliban
    2.6k
    A što je to provjereni igrač? Neki klaun koji sjedi na klupi na dnu Ligue 1 ili Bundeslige?

Skroz nebitno jesu li potencijali ili igrači u godinama, nebitno je odakle dolaze, bitno je samo da su dobri igrači. Ako imaju i nekakav CV super, ali jebeš CV ako je igrač truba.
  • Crusades
    13.8k
    Ti ćeš nam reći je li dobar ili nije
  • marcio amoroso
    37.9k
    A što je to provjereni igrač?Daliban

Provjereni igrač je igrač koji se dokazao na višoj razini od Dinama. Jesu Tonel, Cufre ili Soudani bili provjereni igrači prije nego su došli u Dinamo? Naravno da jesu.

Jesu Bakary Sare ili Oliveras bili provjereni igrači? Naravno da nisu.
  • OsamŠest
    3.7k

Na sličnom sam tragu razmišljanja.

Iako nisam za povratke Oršića i sličnih, mislim da se na zimu treba ić na zicer. Pritom ne mislim da treba vraćati striktno Oršića.

Provjereni igrači kojima neće trebati vrijeme za prilagodbu, a koji će ujedno odmah biti pojačanja.

Zaostatak je upozoravajući, ali daleko od nedohvatljivog. Dapače, mislim da ćemo imati nekoliko bodova viška na kraju.

Ali mislim da za skoro sve spomenute igrače na temi transfera i temi scout službe nekako nije vrijeme sada, nego tek na ljeto.

Usputno, ne postoji bolji čovjek za remont i stvaranje nove momčadi od Bjelice.

Podržati dečke i dobit sve do stanke, a onda dovesti/posuditi nekoliko "kapitalaca" da se titula uzme pod mus, a usputno i odigra možebitna knockout faza u LP, pa od ljeta krenuti nekim Daliban putem s kojim se generalno slažem.
  • Neron53
    1k

Najbolje da u stanci opet stedimo ili nikoga ne kupimo pa ce se opet moci pohvaliti da smo dobro prosli s obzirom na ulozeno . I imat ce pravo :)
  • Daliban
    2.6k
    Provjereni igrač je igrač koji se dokazao na višoj razini od Dinama. Jesu Tonel, Cufre ili Soudani bili provjereni igrači prije nego su došli u Dinamo? Naravno da jesu.marcio amoroso

Jesu li Mihajličenko i Mbuku provjereni igrači? Torrente? Pjaca? Rog? Boško Šutalo doveden iz Atalante? Onaj bek, kako se zvao uopće, Moubandje ili nešto?

Usputno, ne postoji bolji čovjek za remont i stvaranje nove momčadi od Bjelice.OsamŠest

Ne postoji gori čovjek za remont, jedino Marić mu je konkurencija.
  • marcio amoroso
    37.9k
    Jesu li Mihajličenko i Mbuku provjereni igrači? Torrente? Pjaca? Rog? Boško Šutalo doveden iz Atalante? Onaj bek, kako se zvao uopće, Moubandje ili nešto?Daliban

Pjaca i Rog su naravno provjereni igrači. Problem je njihova povijest ozljeda. Kod Boška Šutala je problem što se ozlijedio. Do ozljede je bio top.
    Moubandje je provjeren igrač, ali je upao u nemilost trenera i tada smo imali i druge dobre opcije na beku. Ostali nisu provjereni igrači.

Ti meni nisi odgovorio na moje pitanje.
  • Neron53
    1k
    Mi se ponasamo a zadnje vrijeme u sportskom segmentu i funkcioniramo kao provincijski klub sa budjetom od 5 milja koji i igraci i menadjeri izbjegavaju u sirokom luku.
    Dajem desnu ruku da nas oblijecu deseci menadjera i nude stotine igraca od kojih samo treba prepoznati nekoliko koji su dostojni naseg renomea.
  • Daliban
    2.6k
    Ostali nisu provjereni igrači.marcio amoroso

Ne vidim po čemu i ostali ne bi bili provjereni u odnosu na imena koja si ti dao. Svakako su svi redom provjereniji od Sučića koji najbolji Dinamov transfer u zadnjih ohoho godina.

Jesu Bakary Sare ili Oliveras bili provjereni igrači? Naravno da nisu.marcio amoroso
    Nisu, ali meni je i nebitno. Da je Oliveras bio klasa, uopće me ne bi zanimalo što dolazi iz Primavere. Problem je što fizički nije dorastao, a pisao sam da me to brine još prije više od pola godine.
  • marcio amoroso
    37.9k
    Ne vidim po čemu i ostali ne bi bili provjereni u odnosu na imena koja si ti daoDaliban

Uspoređuješ karijere Soudanija, Cufrea i Tonela sa karijerama Torrentea, Mihajličenka i Mbukua? Pričamo o periodu prije Dinama.
  • CastAway1986
    1.8k
    Pa sigurno da bolje zvuči provjerenije ime kao npr.Gideon Mensah koji je prošao kao lijevi bek Rb Salzburg i prvu ligu s Auxerrom nego npr.jedan Oliveras bez seniorskog nogometa..Ne mora značiti da će provjereniji ispasti bolji ali nemamo toliko unaprijeđenu skautsku službu da možemo naći klinca koji će ispasti top , primjera kao Olmo a i puno jači klubovi od Dinama to rijetko uspijevaju..
  • Daliban
    2.6k
    Podržati dečke i dobit sve do stanke, a onda dovesti/posuditi nekoliko "kapitalaca" da se titula uzme pod mus, a usputno i odigra možebitna knockout faza u LP, pa od ljeta krenuti nekim Daliban putem s kojim se generalno slažem.OsamŠest

Pa mene isto samo kapitalci zanimaju, jedino uvijek posolim s nekim app mladim igračima sa strane.

Uspoređuješ karijere Soudanija, Cufrea i Tonela sa karijerama Torrentea, Mihajličenka i Mbukua? Pričamo o periodu prije Dinama.marcio amoroso

A po čemu su to Ligue 1, LaLiga i Anderlecht/Šahtar u slučaju Mihajličenka lošiji CV?
  • marcio amoroso
    37.9k

Tonel je bio standardan stoper Sportinga prije dolaska u Dinamo. Cufre igrao za vrhunske klubove, ponavljam igrao, a Soudani dominirao portugalskom ligom.

Koliko je impresivan Mihajličenko pokazuje klub u koji je otišao nakon Dinama. Polyssia Zhitomir.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.