A što je to provjereni igrač? — Daliban
Provjereni igrač je igrač koji se dokazao na višoj razini od Dinama. Jesu Tonel, Cufre ili Soudani bili provjereni igrači prije nego su došli u Dinamo? Naravno da jesu. — marcio amoroso
Usputno, ne postoji bolji čovjek za remont i stvaranje nove momčadi od Bjelice. — OsamŠest
Jesu li Mihajličenko i Mbuku provjereni igrači? Torrente? Pjaca? Rog? Boško Šutalo doveden iz Atalante? Onaj bek, kako se zvao uopće, Moubandje ili nešto? — Daliban
Ostali nisu provjereni igrači. — marcio amoroso
Nisu, ali meni je i nebitno. Da je Oliveras bio klasa, uopće me ne bi zanimalo što dolazi iz Primavere. Problem je što fizički nije dorastao, a pisao sam da me to brine još prije više od pola godine.Jesu Bakary Sare ili Oliveras bili provjereni igrači? Naravno da nisu. — marcio amoroso
Ne vidim po čemu i ostali ne bi bili provjereni u odnosu na imena koja si ti dao — Daliban
Podržati dečke i dobit sve do stanke, a onda dovesti/posuditi nekoliko "kapitalaca" da se titula uzme pod mus, a usputno i odigra možebitna knockout faza u LP, pa od ljeta krenuti nekim Daliban putem s kojim se generalno slažem. — OsamŠest
Uspoređuješ karijere Soudanija, Cufrea i Tonela sa karijerama Torrentea, Mihajličenka i Mbukua? Pričamo o periodu prije Dinama. — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.