Ne želim da Josip Brekalo dođe u Dinamo.
Brekalo ne grize, ne želi, ne igra bez lopte, ne sudjeluje u obrani i mislim da bi u Dinamu glumio zvijezdu te šetao po travnjaku i čekao loptu za neki 1 na 1 proboj.
Bomba za svlačionicu, a ne za travnjak.
Motiv za gristi nisu mu ni jače lige, HNL bi, mišljenja sam, podcjenjivao i igrao na 50-70% svojih mogućnosti.
Da, možda bi to bilo dovoljno za neki doprinos, ali ja ne podnosim takav pristup poslu, a pogotovo ne ak bi ti posao bio igranje za GNK Dinamo. — Neki tip
Znamo Judo, još dok si iz Njemačke javno poželio titule Rijeci i Hajduku."Za jednog dečka iz Zagreba je to malo neobično, ali uvijek sam imao veliki respekt prema ovom klubu." — Keyser Soze
Grijesis.Ali hocu reci da nije nuzno odgajan da se voli dinamo.
Nisam ni siguran za koga mu je stari (Šargija) navijao prije,
Pa stoga nevidim ni razlog vrijeđanja i da mu zelis zlo, stari nisi za nas (igracki, karakterbo, takticki, trkacki — Ali
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.