• Bruh
    1.1k
    urlam na ovu rečenicu hahahahah
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.8k
    on je odabrao svoj put, žalosno ali tako je. Nemam što više nadodati na tu temu i ne vidim smisao, nek im ne bude pojačanje.
    Na nama je da zbijemo naše redove, više me brine "pičkaranje" Petka s nekim sa tribine nakon Istre. Nek pobjede goricu radi nas a ne jakira i uprave
  • Mali Zeus
    18.9k
    Nije li mu u kvartu bio pripreman doček?
    Nek onda sljedeći put objasni to tam kak je uvijek imao respekt prema velikom Hajduku.
  • sport
    5k
    Nije on kriv sto nije zavrsio u dinamu, ali je kriv sto je zavrsio u hajduku, izdajnik
  • Mlađi referent
    13.8k
    Opravdat potez Kranjčara i Brekala kao nekakvu borbu neshvaćenih genijalaca protiv našmrkanog te Perasice i Barišića mi je na razini, pridružio sam se ISIS-u da ratujem protiv Al Kaide.
  • Ludovic IX
    9.5k
    ja bi ipak rekao podjeljena krivnja.. nisu oni njemu rekli da ga neće.. samo da pričeka 1 dan. mogao je pregrist govno i pričekat
  • Mali Zeus
    18.9k
    a nije mogao, kužiš, bio je na aerodromu već.
  • Nogo
    8.8k

Samo su mu napisalo good luck, Josip.
    Ni gdje ide, ni što hahaha, komedija!
  • Blueshadow86
    3.9k
    Lista od 10 najomraženijih i najantipatičnijih igrača u 1.HNL 2023./2024. godini:
    1. Livaja
    2. Kalinić
    3. Sahiti
    4. Kalik
    5. Sigur
    6. Uremović
    7. Maloča
    8. Šarlija
    9. Žaper
    10. Krovinović

Slučajno?
  • Praskaton
    4.4k
    tu se mora naci mjesta za Mikanovica i Pukstasa
  • Blueshadow86
    3.9k
    Bome, ima i tu istine.
  • Kepec
    7.2k

Nikaj mi nije jasno u videu, niti se trudim shvatiti, samo mi je zapela za oko žena koja slavi 64. rođendan a izgleda kao kolegica iz školske klupe Jože Manolića.
  • rioda
    9.6k
    S obzirom da nema direktnog leta, zamišljam ga jadnog kako sjedi tamo i gleda na mobitelu koja presjedanja uzet...
  • Neron53
    1.9k
    Muka, Nema predaje.

Sad sam se malo zacrvenio :)
  • Neki tip
    21.3k
    Ne želim da Josip Brekalo dođe u Dinamo.

Brekalo ne grize, ne želi, ne igra bez lopte, ne sudjeluje u obrani i mislim da bi u Dinamu glumio zvijezdu te šetao po travnjaku i čekao loptu za neki 1 na 1 proboj.

Bomba za svlačionicu, a ne za travnjak.

Motiv za gristi nisu mu ni jače lige, HNL bi, mišljenja sam, podcjenjivao i igrao na 50-70% svojih mogućnosti.

Da, možda bi to bilo dovoljno za neki doprinos, ali ja ne podnosim takav pristup poslu, a pogotovo ne ak bi ti posao bio igranje za GNK Dinamo.
    Neki tip

Ovo sam napisao prije više od mjesec dana, u tzv. "nepopularnim mišljenjima", kada se o Brekalu tek počelo pričati, dakle uoči najgore transfer trakavice unazad... ma ne pamtim.

(zastanimo na trenutak i podsjetimo se prigodno po čemu je riječ trakavica korištena u prenesenom značenju zapravo dobila ime da shvatimo razmjere odvratnoće:

trakavica.jpg)

Dakle, moja bol što nije završio u Dinamu baš i nije velika (mada mi je posve i u cijelosti razumljivo svo ogorčenje koje se sručilo na njega, jebe mi se, nek je, tak to ide kad doneseš takve odluke).

Želim im, Hajduku i Brekalu, da pokažu kako se zaslužuju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet