• Krizy
    59.7k
    Bara odbio komentirati Dinamov osvrt na temu Brekalo.
    Dovoljno.
  • Miro Vugrinec
    9.4k
    Bara odbio komentirati Dinamov osvrt na temu Brekalo.
    Dovoljno.
    Krizy

Bome krizy kolega sve je jasno, izašlo je na novoj upravo i mogu samo reci upravo srami se. A i tebi josipe od srca želim da ne osvojiš titulu s tim tovarima koji su te pljuvali bez obzira na ove naše lažove koji su te izvarali
  • Ivdzo11
    8.2k
    Ide Diallo u 1/8 finale Africkog kupa... Nema Livaje, Sahitija, Sigur za Osijek
  • wolfgang14
    2.8k
    Obala bjelokosti je prošla dalje, Hajduk neće imati ni Dialla na raspolaganju protiv Osijeka. Baš me zanima kaj bu Karoglan smislio za bekove. Pretpostavljam mladi Hrgović lijevi bek a uremovića na desnog beka. To nam ide u prilog
  • Juznjak
    4.3k

Prije će igrat s Moufijem i Mikanovićem. Diallo legenda je odigrao na AFCON-u koliko i ja, ali ide do kraja :rofl:
    Edit: ne znam jedino je li se spominjala neka ozljeda Moufija. Uglavnom, zeznuta je situacija za njih i iskreno me jedino strah hoće li Brekalo radit probleme Osijeku.
  • wolfgang14
    2.8k
    Prije će igrat s MoufijemJuznjak

a jel Moufi na raspolaganju? Bilo je priče da je i on upitan, ako će bit u rosteru onda vjerojatno on da
  • Dudu 9
    844
    [reply="wolfgang14;366192"
    U UPU podcastu su večeras rekli da Moufi nije dostupan protiv Osijeka.
  • Teofil Kateran
    3k
    Kako bi naša pobjeda protiv Gorice i pobjeda Osijeka sve okrenuli samo tako…
  • Ludovic IX
    9.5k
    pa sve sw zna. Rečeno je brekalu poslije lokomotive da pričeka 1 dan. Evo kak je pricekao.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    S obzirom da imaju problema sa bekovima mozda broj 70 bude tamo igrao, a znamo kako je dobar bio protiv spanjolaca :rofl:
  • NitkoBitan
    30.1k
    Veselim se Mikanovicu na beku. Mislim da se petero djece u Dalmaciji odrekne nogometa svaki put kad on primi loptu. Reakcija poljudskih tribina na njegove vratolomije me podsjeca na sprdanje Pivarica od strane maksimirskog istoka.
  • Juznjak
    4.3k

Hahahha je je, njemu ne pomaže ni to što “voli Hajduka više od svega”, ni to što “igra srcen”, a ni to što je “prgav ka pravi član prgave familije”. Baš sam osluškivao reakcije tribina na njegove poteze tijekom utakmice protiv Rijeke, milina za oči vidit kakav je on loš pokušaj igrača, a i milina za uši kad čujem kakvi se duboki uzdasi, a onda i psovke prolome tribinama :rofl:
  • NitkoBitan
    30.1k
    Index jednom rijecju nije spomenuo Mikanovica.

Od bekovske cetvorke spomenuti Sigur koji je dobio treci zuti, crni koji je zbog reprezentacije odsutan i Moufi kojeg saltaju na desnog beka jer nema Sigura. Zasto odbijaju prihvatit svoju realnost :fear:

Ili su mozda strah, problemi i razocaranje sinonim za Mikanovica :sweat:
  • superhik
    12k
    Jel' igdje prikazana situacija za poništeni gol Rijeke?
  • nwankwo646
    670
    Sva mašinerija je na njihovoj strani. Ne pamtim ovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet