• Miro Vugrinec
    5.5k
    Jel imao sta Dalic vidjet na tekmi s obzirom da su se naši mediji i stručnjaci po komentarima na portalima raspisali o pola igrača rijeke u repci hahaha
  • austrijanac
    4.2k
    Jos Fruk najvise pokazao.
  • Miro Vugrinec
    5.5k

Od ovih zvijezdica definitivno je. Ma komentiram jer cirkus mi je kako je naša smjesna sportska javnost digla tu prosječnu Rijeku koja je iskoristila jedan od slabijih Dinama u zadnjih 10 godina. Pasalic 23 godine igrao dosad treću i četvrtu Njemačku, Pjaca 7 godina nigdje nije igrao u 10 ekipa i Ivanović koji je odličan potencijal, Al igra prvu seniorsku sezonu čitam u sportskima bi trebali u repku. Sto je najgore još ih naši internet stručnjaci podržavaju s tim zamislima u komentarima. Hnl je trenutno nikad slabiji i tu krila i napadači moraju imat 15-15 g/a da bi mogli prismrdit reprezentaciji
  • austrijanac
    4.2k
    Potpisujem.
    Jos se pise na sve strane Dalic dolazi gledat, kao da mu to nije posao.
  • Jurki
    12.6k
    Jos kad bi danas Zekan kresnuo Leku.. to bi bilo super
  • superhik
    11.3k
    Sva sreća pa nam i konkurencija ne zna iskoristiti prednost vodećih mjesta
  • Eduardo
    20.9k
    Livaja protiv Osijeka kreće s klupe.
  • Mihaljević
    10.3k
    Hujber je za Mohu izmislio nogomet , Nevistić nek se ugleda na mirnoću Majkića , a i Mišić može naučiti svašta od Mlinara.
  • Nolifer
    8.5k
    Mogao bi bit penal za Osijek i gol u nekoj 97 min za pobjedu...
  • Blue Austrian
    337
    Dobit ce ovo Hajduk nazalost. Ne vidim nacin kako bi Osijek do boda, kamoli sva tri.
  • vjeko1701
    9.4k
    Nisam ni mislio da ćeš ti napisati bilo kaj drugo.
  • Krizy
    46.5k
    Liga ima "potencijal" biti 30. u Europi ako se Dinamo ne vrati na razinu od zadnjih pet sezona.
    Strašno loš nogomet...
  • Sajla
    5.8k

gle, u pravu si kad pišeš da ovi koji su ostali nisu kvalitetni kao oni koji su otišli - ali to nisam ni mislio. samo govorim da današnji kadar sigurno može igrati bolje nego što to danas radi. potpuno su neorganizirani, zbunjeni, preplašeni. npr. situacija kod drugog gola Gorice jučer - cijela naša obrana je na igraču s loptom kao predškolska djeca na vrtićkom dvorištu, napadač ostaje sam i probija Nevistića. mogao je promašiti kao što je danas Čuić protiv Rijeke u istoj minuti. ali nije. a naša obrana to ne smije raditi, to se profesionalcima ne smije događati. porazbacani po pozicijama koje nisu njihove ne daju onoliko koliko mogu, a protivnici danas znaju da nas mogu dobiti.
    prije godinu dana je prije početka utakmice već bilo 1-0 za nas, a danas svi čekaju ne hoćemo li, nego kad ćemo kiksati i koliko puta. sve počinje od obrane koja daje sigurnost ostatku ekipe. Livi bi obranio jedan od ona dva udarca, a Šutalo bi spriječio drugu šansu i mi bi se provukli. ne bi bilo dobro, ali rezultat ne bi trpio. nikoga u klubu nije bilo da već tada razmišlja o ovome danas. a danas nema onih koji mogu nešto napraviti da sutra bude bolje.
    međutim, poanta navijanja i podržavanja svog kluba nije u tome da budeš objektivan, zato treba opet doći na utakmicu i podržati momčad. nitko tamo ne voli gubiti, a ima u momčadi igrača koji ovo mogu okrenuti. zbog sebe, ako ni zbog koga drugog.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Nemamo se mi kaj nadat tuđim kiksevima dok svoje obveze ne možemo riješit
  • vjeko1701
    9.4k
    Da svoje odrađujemo, ne bi nam trebali kiksevi drugih. Ja ko navijač nisam dio vodstva kluba niti svlačionice i ne vidim zašto ne bi smio nadati se kiksu glavnih konkurenata.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.