• Mihaljević
    13k
    Ne valja Janković.
  • Nolifer
    11.3k
    + janković :lol: :razz:
  • Mihaljević
    13k
    Sezona 2016/17 deja vu.
  • luka modic
    888
    Cisti dokaz da ces vise postic udarcima izvana makar ce se odbit nesto u gol,nego besmislenim dodavanjen čitavu utakmicu,šteta što mi nemamo puno veznjaka za takve udarce osim Bulata koji to ne koristi dovoljno...
  • serbus
    5k

I onda se nađe čak i tu par mudraca da zamjere Bulatu kaj puca.
  • Majki2111
    4k
    I dalje mi je dojam da Istra igra solidno. Rijeka osim ovog sretnog gola realno ništa. Možda uspiju izjednačit.
  • Teofil Kateran
    2.6k
    Teško da će Istra izvuć X, Rijeka ih baš dominira, već je moglo biti i više od 0:1.
  • Captain America
    20.4k
    Kakva banana od lige. Treba biti umjetnik u ovakvoj konkurenciji prosut 11 bodova u 10 kola i biti treći na tablici.
  • DrawTube
    7k
    To je Istra. Ukrast sad bodove vodećoj momčadi i nazad na niz od 4 poraza
  • Navijač Dinama
    10k
    I dalje mi je dojam da Istra igra solidno. Rijeka osim ovog sretnog gola realno ništa. Možda uspiju izjednačit.Majki2111

Poslušali su te, tj. Mlinar je
  • Majki2111
    4k
    Zanima me kako će se sad razvijat tekma. Oće Istra uspijet pritisnut još više ili će se Rijeka dići...
  • Sajla
    9.2k
    da je Janković u Dinamu, vjerujem da mu onaj šut ne bi ušao u gol, ali bi mu Mlinar sigurno prošao i zabio. potpuno smo raštimani i tu treba neki gadan reset. prije bi se Janković (ili bilo koji drugi igrač) uklopio u ovo sivilo nego što bi podigao ostatak momčadi.

mi smo izgubili 6 bodova s tovarima i 5 s Goricom. ovaj kadar sigurno može bolje, ali kako ih dovesti u stanje da to pokažu je pitanje za nekog puno stručnijeg nego što smo mi ovdje. nažalost, ne vjerujem da to mogu ovi koji su sad u klubu. matematički još ništa nije gotovo, ali dok je klub u ovom stanju ja ne vidim tko će to pokrenuti.
  • Captain America
    20.4k
    ovaj kadar sigurno može bolje, ali kako ih dovesti u stanje da to pokažu je pitanje za nekog puno stručnijeg nego što smo mi ovdje.Sajla

Ne znam baš. Problem je u tome što su maltene preko noći vodonoše trebali postati nositelji kvalitete. Nije isto Špikiću biti drugo krilo i sakrit se iza učinka Orše i Ivanušeca i sada kada bi trebao preuzeti odgovornost. Ista stvar je s Perićem. Mi imamo Rileta, Mišića, Baturinu i Petka koji su najbolji igrači na svojim pozicijama u ligi. Ovo ostalo je teški prosjek, kvalitetom tu negdje s konkurentima i to rezultati pokazuju.

Tovari su lani u prvih 10 utakmica uzeli 20 bodova, a danas imaju 21. Mi smo lani uzeli 28 bodova u prvih 10 utakmica, a ove sezone 19. Uprava zna da je zajebala i sad se skrivaju iza trenera i ne žele ga maknuti jer im je došlo iz guzice u glavu da su oni glavni i odgovorni za ovakav katastrofalan roster.
  • Miro Vugrinec
    8.8k
    Jel imao sta Dalic vidjet na tekmi s obzirom da su se naši mediji i stručnjaci po komentarima na portalima raspisali o pola igrača rijeke u repci hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.