• Keyser Soze
    13.8k
    Oprošten drugi žuti Šarliji.
  • Benito
    1.3k
    da mu se noga strga ne bi bio faul
  • Krizy
    57.7k
    Hahahaha nevjerojatno
  • San Lorenzo
    19.5k
    I onda brže svira kraj da može pobjeći u svlačionicu, sprdnja.
  • Mihaljević
    13k
    "Svaka 50% - 50% je njihova!" :vomit: :vomit: :vomit:
  • blue heart 72
    2.3k
    Koji klaun je ovaj Jović
  • Benito
    1.3k
    Jović debeli prasac jedva se kreće
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Šarliji već drugi crveni karton oprošten ove sezone. Suci se boje da se neće moći okupati ljeti na hrvatskoj obali pa sude kako im publika kaže. Smiješna seoska liga.

Osijek igra kao Hrvatska 2003-2006, desetorica u bunkeru i Mierez sam naprijed kao Pršo nekada i šibaj duge na njega. Rijetko takve ekipe izdrže i uzmu 0-0, zabit će Hajduk nešto jer je lopta non stop u Osijekovih 20 metara.
  • Ali
    2.7k
    Play of the day je kad zekić prvo psuje zasto nije faul. Kad ovi sa zapada fuckaju, on se okrene i posalje ih sve redom u p.m. ... bravo kralju iskreno iz srca
  • Mlađi referent
    12.9k
    Klasično prgavi Argentinac svojom bradom ide na šaku Šarlije i sudac ni da ga opomene.
  • Zagreb1992
    2.4k
    Mierezu suspenzija jer se svojom bradom slučajno pogodio u šaku Šarlije
  • vjeko1701
    15.7k
    Za kaj crveni? Ovo s Mierezom? Ajde molim te. Svaki pad Miereza i Krovinovića ko da je kandidiranje za Zlatnu malinu...
  • Ali
    2.7k
    Ljudi cemu nervoza, pa na.poljudu Marko ima "licence to kill" izdanu od hns, e sad kad nema njega na terenu steta da dozvola propadne pa je presla i na sarliju.
    Kazu neki kako je hajduk ove sezone ucvrstio zadnju loniju u usporedbi sa proslim sezonama, ja bih rekao da je samo hns ekipa podigla prag tolerancije.
    Sjetite se ercega kako je samo bezobrazno gurnuo glavu pod volej istog Sarlije.
    Da je to norma liga Sarlija bi u prvih deset kola imao pet suspenzije. Svaku ali svu tekmu nekog odalami, e sad ok takav je ali kad ide na skok prvi je u jaukanju i bacanju...
  • Zagreb1992
    2.4k
    Dronovi im iznad stadiona haha
  • bbb medimurje
    4k
    Ljudi moji koji je ovo jad od lige
    Nikad bolji hajduk nemoze sansu napraviti na punom poljudu kontra nikad losijeg osijeka
    I to jos dok smo mi i rijeka kiksali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.