• Mali Zeus
    19.2k
    Bilo je bolje za vrijeme Mamića veli on.
  • jedan u nizu
    15.2k

ajde lagani troskok od ovog foruma sa Romeom i Mamicem
  • Kruno
    1k
    Al bar smo bili prvi na tablici. Da ne ispadne da ja podupirem Mamica.
  • Mali Zeus
    19.2k
    ↪Mali Zeus Al bar smo bili prvi na tablici. Da ne ispadne da ja podupirem Mamica.Kruno

Nisi ti za Mamića, ali.
  • Paggini
    67k

Sve je to krivo što je on radio, ali... bili smo prvi? Jel?
  • Kruno
    1k
    Pa nije bas sve krivo radio, imali smo bolju momcad.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Opa imamo jednog kapitalca ovod.
  • Nolifer
    12.4k
    Od ovog romea dobim samo čir na želucu. :vomit:
  • Probirštift
    1k
    U naredne 4 hnl tekme mislim i nadam se da možemo pobijediti 3 a protiv rijeke barem X navući ako ne uspijemo iz nekog debilnog nabacivanja
    I hajduk i rijeka imaju dosta lagan raspored tak da ne znam kolko im se možemo približiti i smanjiti razmak
    Želio bi i vidjeti da Brodić malo starta pa da to ulije neke motivacije u Petkovića da se pokrene
    Nadam se i boljem vremenu da ne trebam navijati na hladnoći i na kiši
  • Klenx
    8.5k
    Ukoliko ne smijene bosanskog blefera najkasnije nakon Betisa, treba ga ostaviti do kraja sezone.
    I njega i Upravu.
    Kad već sve razjebu, neka trpe vrijeđanja i gađanje pivama one iskompleksirane i frustrirane ekipe sa zapada "Nema veze tko vodi klub samo da je Dinamo ispred Hajduka" iz tekme u tekmu.

Pa nek bar na taj način zarade dio svoje prevelike plaće.
  • Mali Zeus
    19.2k
    Ne znam kaj me više nervira, sam izrazi senatori ili kad to netko haha kak smiješno promijeni u seratori.
  • striko
    2.4k
    Svaka vama čast koji mislite da možemo napraviti neku pozitivnu seriju u nastavku prvenstva. Inače sam optimist ali trenutno sam u depresiji teškoj. Samo me Rijeka može izvaditi!
  • Bosskovitz
    18.9k
    Ukoliko ne smijene bosanskog blefera najkasnije nakon BetisaKlenx

Nisu ga smijenili nakon kaj nas je Sparta našamarala 4:1 i izbacila iz EL.

Nisu ga smijenili nakon kaj nas je Ballkani usred Kosova izdominirao s 2:0.

Nisu ga smijenili nakon kaj je zaredao 4 poraza u 5 utakmica uz katastrofalnu igru.

Nisu ga smijenili nakon kaj je izgubio 3:0 od Lokomotive nakon traženih priprema i prijelaznog roka.

Nisu ga smijenili nakon kaj 6 mjeseci vodi momčad koja samo nazaduje u igri unatoč pojačanjima.

Ne znam kaj bi se to trebalo dogoditi protiv Betisa da ga smjene, ako ga nisu smijenili nakon svega ovoga. Neko mega šamaranje, tipa 6:0, 7:0? Da prizna kako ga Jakobušić plaća da bi nas minirao? Evo ne bih se kladio ni da bi to bilo dovoljno za otkaz.
  • Matus
    129
    Kao što sam već rekao, smijenit će ga kad izgubimo i najmanju šansu za osvajanje prvenstva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet