• Zagi
    8.5k
    Jaap Stam nebu bio nikada, nije to taj tip tijela.
    Nisam ga gledao od juniora , a tad je bio brz i tehnički jako dobar.

Da, neka se kroz dvije godine popuni i moglo bi tu biti nekaj.
  • Dzoni
    771
    Afimico Pululu, 26 godina napdač Jagielonije, potekao iz akademije Basela
    Prema TM vrijedi 1.5mil, ugovor ima do 2026.
    Ove sezone u Konferencijskoj ligi rastura, u 3 utakmice 4 gola i jedna asistencija.
    https://youtu.be/MohuiBs7fI0?si=DPem6T5CBIdAZSe_
  • Pesca90
    63
    Vidim da se dosta piše o lijevom beku,a gledajući Marseille i Auxerre uvjeren sam da bi nam Gideon Mensah bio odlično i konačno dugoročno rješenje,vec se pisalo i prije za njega,sad koliko je tu istine bilo ne znam.

Danas spremio Greenwoda u mali džep,osvojeni dueli 9/10,brz,pravovremen,prodoran,ne iskace iz taktickih okvira,solidan centarsut,ganski reprezentativac,26 nastupa,26g.

E sad ima još godinu i pol ugovora,vrijednost 2.3m,ne znam koliko bi na zimu bio izgledan,ali na ljeto možda realna opcija,ako Auxerre ne izbori europu,iako zasada overchivaju i odlično stoje.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Nana Kwame Boakye
    -18 godina
    -Stoper
    -Sheriff Tiraspol
    -igra za u20 reprezentaciju Gane
    Nezamjenjiv kod hrvatskog trenera Mislava Karoglana koji sa Sherifom dominira tom ligom.
    Zanimljiv potencijal...možda bi ga se trebalo ispratit dok mu cijena nije narasla.
  • Jaja
    14
    Sto mislite o Ibrahimu aliyuu bivsem igracu Lokomotive kao opciju za treceg napadaca. Mlad je ima iskustvo igranja u hnlu moze pokrit i krilne pozicije. Imao je period u Hustonu gdje je rasturao al se zadnjih nekoliko mjeseci nekako ugasio (bar sto se golova tice). Pitanje je da li je cijena za kuju bi ga Huston prodao nama bila prihvatljiva.
  • Omake
    3.4k
    pitanje je cijene. Meni se sviđa kao igrač ali u MLSu ima 500k godišnje
  • Jaja
    14
    Kolko vidim ima jos godinu dana ugovor. Tako da Hustonova potrazivanja nebi trebala biti velika. A ugovor od 500k bi mozda bio malo prevelik s obzirom da npr Kule ima cini mi se 400k
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Ovaj mali iz Vukovara, Noel Durkovic, nisam ga nikad gledao ,neznam Jel ga iko spominjao ovdje ,ali zapelo mi za oko 4 gola danas. Jeste drugi Rank nogometa ali je malom 17 godina i mije lako zabit 4 komada. Treba ga pratiti
  • Dzoni
    771

U tako mesarskoj ligi kao 1.NL zabiti sa 17 godina 4 gola tako brzo je sigurno za poštovanje i vrijedi obratiti pažnju na njega
  • Carrasco
    4.3k
    Istječe mu ugovor za 6 mjeseci, znači može potpisat za dva mjeseca. Vrijedi probat, low risk-high reward
  • Calello5
    45
    Njega je Lokomotiva dovela zbog juniorske Lige prvaka. Dečko je bio u Osijeku i ima sjajne predispozicije fizičke. Podsjeća malo na Antu Rebića načinom igre. Volio bi ga vidjeti u Vukovaru još sezonu ako na godinu uđu u najviši rang.
  • don
    7.1k
    znam da se već spominja ovdje, ali bi ga stvarno volija vidit na zimu/evantualno lito budući da mu tad istječe ugovor sa Osijekom.

veznjak, relativno mlad još, 23 godine, kupljen od Bayerna, za njih odigrao 2 utakmice (nešto ala Vidović), 18 utakmica za u21 reprezentaciju Portugala, sezona u Paoku, AZ Alkmaaru..

https://www.transfermarkt.com/tiago-dantas/profil/spieler/429987
  • Dani Olmić
    447
    https://www.transfermarkt.de/tiago-dantas/profil/spieler/429987

Mozda bi se njega trebalo upecat sljedece ljeto - ima 24 god. - prosao bayern, benficu, alkmaar, sad je u osijeku - vrijedi 3 milijuna i kolko znam postaje slobodan igrac na ljeto
    Dani Olmić

@ tocno to ;) - po meni bi se njega trebalo dovest
  • Krizy
    46.4k
    Treba nam još jedan napadač. Kalmar je danas ispao iz švedske lige, a Dino Islamović je bio peti strijelac lige s 12 golova, unatoč tome što je igrao za momčad koja je ispala iz lige.

Brojke kroz karijeru:

Rosenborg 59/29/4
    Östersund 57/18/4
    Trelleborg 33/10/10
    Kalmar 33/13/1

Jako snalažljiv u šesnaestercu, ima dobre poteze na malom prostoru i ubojit u igri glavom, što s obzirom na visinu od 190cm pokazuje da bi nam mogao biti od koristi protiv HNL bunkera.

U ova četiri kluba iznad je dobio više od 1000 minuta i za to je uzvratio golovima, u preostala tri kluba se nije naigrao pa nije ni zabijao.

Ugovor još samo pola godine, a Kalmar sljedeću sezonu u drugoj ligi započinje tek u četvrtom mjesecu, pa ne bi bio problem dovesti ga u prvome mjesecu.

Za reprezentaciju Švedske debitirao 2020., ali u istoj godini donio odluku da nastupa za Crnu Goru, za koju je upisao osam nastupa.

Golovi za Rosenborg

Ovosezonski golovi za Kalmar

Bonus:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.