• Haza
    5.4k
    Michele Šego ima navodno otkupnu klauzulu 500 tis eura, Hajduk ga je ovo ljeto zvao, ali nisu imali para za platiti odštetu Varaždinu.
    Jučer je djelovao kao formula 1 za bekove Hajduka.
    Meni je on interesantan igrač (po meni bolji od Hoxhe), naravno u Dinamo nikad ne bi došao, ali u HNL se očito da iskopati zanimljiv igrač.
    Ne znam na koju sam temu ovo mogao ubaciti, pa sam ovdje ubacio:)
  • Droljo
    8.7k
    naravno u Dinamo nikad ne bi došao,Haza

Zašto to misliš? Para je i veće igrače slomila...
  • miro
    4.7k
    Kaj neko zbilja misli da je Šego bolji od Pjace ili Hoxhe?
  • Praskaton
    2.4k

Apsolutno ne.Nisam bio fan Hohxe pri dolasku al pokazao je da ima svoje kvalitete,potrebno mu je utakmica da se vrati u formu kakvu je imao na kraju sezone i tokom EP.

O Pjaci manje više sve znamo,i ovakav je jos uvijek klasa za Hnl.
  • Haza
    5.4k
    Od Pjace nije, iako, Pjaca više nema brzinu i prodornost koje krilo mora imati.
    Hoxha je enigma, jako loš ulazak u dres Dinama, zatim ona dva bitna gola protiv Rijeke i Paoka, pa opet pad.
    Počeo je ok novu sezonu, sad je opet nigdje, mene brine i njegov govor tijela, izgleda baš deprimirano.
    On meni nikako ne spada u rang pojačanja Dinama, iako ima brzinu, nemojmo se lagati, vidi se da nije on top kvaliteta.
    Tako da, mislim da nije pretjerano reći da je Šego u ovom trenutku bolji i mlađi od Hoxhe.
  • Zagi
    8.3k
    Tako da, mislim da nije pretjerano reći da je Šego u ovom trenutku bolji i mlađi od Hoxhe.Haza

Možda ali nije dovoljno bolji da bi se dodatno pretrpavali na toj poziciji.
    Znamo koje nam pozicije trebaju i tamo treba uložiti. Stoper i lijevi bek.
  • Haza
    5.4k
    Ma nije moj upis išao u tom smjeru. Naravno da nema smisla sad dovoditi nove igrače na krilne pozicije. Više sam išao u smjeru, da HNL nije za baciti, da se tu neki igrač ubosti.
  • Zagi
    8.3k
    Naravno da nije. Nije ni Slo i ostale lige.
    Ali kaj se HNLa tiče , opet nam ostaju previsoki prohtjevi.
  • Paggini
    24.7k
    Dobar je Hoxhinho bio protiv Osijeka, poslije Pjace najbolji, svaka lopta koju je dobio je bila opasnost kakva takva.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.