• Nolifer
    8.5k

A Roko Šimić? Mislim znam da je sad u padu kaj se forme tiče, ali kao treći\četvrti naš napadač imao bi motiv više da bude top. Il je njegovo vrijeme prošlo ili tek dolazi?
  • deda
    34.1k
    Roko Šimić ima dosta problema sam sa sobom. Ne trebaju nam njegovi problemi u Dinamu.
  • Nolifer
    8.5k

A to je onda drugo, mislil sam da ti problemi ne utječu na karijeru, ali ako da, ok...
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Roku trebaju razvojne minute a ne da bude naša 3 špica iza genija Petka i ludog Kule.
    Idealan klub za njega je Rijeka.
    Nama treba treća špica od 30-33 godine,neki stari lisac u 16 metara koji će u utakmicama ko jučer zabit neki krumpir.
    Islamović je za to idealan fit.
  • deda
    34.1k
    Ti problemi utječu na svačiji život, život njegove obitelji i ti problemi se teško rješavaju.
  • Orc123
    8.7k
    svaka cast, iskopao si jako zanimljivog napadaca!
    Jeftino i kvalitetno rjesenje za 3. Napadaca, a mogao bi biti i jos korisniji od toga....
  • Daliban
    2.2k
    Iz Kalmara želim da pokupimo i stopera, onaj Osuji kojeg sam već spominjao. S obzirom da su danas i službeno ispali, možda ga možemo dobiti i povoljnije. Sigurno će biti konkurencije, ali ako ga uvjerimo da smo najbolja opcija i da mu je kod nas najlakši put do startera relativno razini nogometa (LP) i renomeu kluba, trebalo bi biti i moguće pridobiti ga za manje. Uvijek klub može odbiti, ali ako smo ugrubo barem relativno blizu ostalih ponuda sumnjam da bi pravili probleme kad bi mali želio k nama. Tek 18 godina, baš perspektivan stoper. Definitivno napušta Kalmar ove zime, bilo je dosta interesa i krajem ljeta nakon samo par odigranih utakmica. Ovo nam je prilika da ga uzmemo, kada ode na sljedeću stepenicu biti će izvan našeg dometa.

Trenutna TM vrijednost 800k. Trebalo bi platiti najmanje duplo, vjerojatno i više. Teško je procijeniti sada kada su ispali u drugu ligu.

Dobar na lopti, snažan. Sofa kaže dueli na tlu 63%, zračni 74%.

• Nolifer
    8.5k
    Ti problemi utječu na svačiji život, život njegove obitelji i ti problemi se teško rješavaju.deda

Ako to Nenad nemre riješit, nemre nitko onda....
  • Paggini
    26.1k

Zanimljiv jako, ali ne znam koliko nam treba razvojnih igraca, a sumnjam da je ovaj spreman uletiti i dignuti obranu čim dodje...

Imamo svoje klince koje bih razvijao prije, nezz
  • sebenico
    728
    Kad bi nam sportski direktor i skauti bili barem djelomično angažirani kao kolege forumaši gdje bi nam bio kraj.
  • Daliban
    2.2k
    Sad je ili nikad. Meni se jako sviđa. Uletio je i kod njih u prvu ekipu drito iz Afrike.
  • Paggini
    26.1k
    Uletio je i kod njih u prvu ekipu drito iz Afrike.Daliban

I ispali su u drugu ligu... :lol:

Al izgleda mi dobro, nevezano za to.
  • Pesca90
    63
    Di Marzio ga je već spominjao kao dragulja i da je dosta europskih klubova zainteresirano.Otkako je otišao J.Sutalo još nismo našli adekvatno rješenje za branjenje dubine i protivnicke tranzicije.I meni je želja da opet imamo stopera/ili ga stvorimo kao Sutalo kojem Sesko nije mogao pobjeći na maksimiru,iako mu je na knap svaku uzeo i sustizao ga.
  • Droljo
    8.9k
    I ispali su u drugu ligu... :lol:Paggini

Nema to veze :lol:
  • Daliban
    2.2k
    Za treću špicu se ne bih previše isprsio ove zime. Skroz mi je u redu ovaj Islamović kojeg je Krizy naveo. Bilo bi mi u redu i da samo posudimo nekog za rotaciju čisto da popunimo roster do kraja sezone.

Mislim da trebamo gurati Kuleta ove sezone, dati mu i penale i izravne slobodnjake. Možda će ljudima zvučati kao da sam totalno pukao, ali mislim da, ako mi prezimimo u LP i on nastavi ovim ritmom do kraja sezone, Kule može postati naša rekordna prodaja. Možda ispadne da sam totalno u krivu, ali ne vjerujem da je količina golova koje zabija samo sreća i nekakav purple patch koji se sada proteže već maltene godinu dana. Kupovao bih ozbiljne kapitalce u napadu kada prodamo Kuleta na ljeto.
    I ispali su u drugu ligu... :lol:

Al izgleda mi dobro, nevezano za to.
    Paggini

Ma dobro, žnj klub. Ista priča kao s onim malim iz Šibenika, samo puno bolji igrač imo. Ti afrički klinci uvijek završe ili u nekom žnj klubu ili ako imaju posebne sreće u Nordsjaellandu i tim utabanim uvoz/izvoz stazama. Uzmi Baru i onog Fayea koji kod nas nije prošao probu pa je završio u Kustošiji i sad igra Ligue 1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.