• don
    7.1k
    Kule može postati naša rekordna prodajaDaliban

čega?
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Meni je suludo koliko se puta ovdje govori i klasificiraju igrači. Dovesti 3. Napadača dovesti zamjenu za mišića. Umirem od smjeha. Ako treba napadač dovesti najboljeg kojeg se može dovesti za najmanje para i pustiti ga da igra. Samo ono što se pokaže na terenu je pokazatelj ko je prva a tko druga ili treća opcija. Niko nikad neće doći ako zna da je treća ili četvrta opcija. Samo problemi ili promašaji unaprijed. Mi smo bez veze dali Brodića. Na dulje staze i borbu na tri fronta nama treba pravi napadač. Definitivno, i Dino Islamovic kojega je @Krizynaveo je jako zanimljiva opcija
  • Imamo Dinamo
    3.7k
    Možda će ljudima zvučati kao da sam totalno pukaoDaliban

Malo tko je to tek sad pomislio…
  • Tranzicijski Napad
    184
    Evo statsi miereza dok je igrao u osijeku kod Bjelice, neka prosijecna vrijednost bi mogla biti benchmark

iako je Islamovic dosta blizu

9c412b6d06251308c88ba0a1fa347992.png

682f3e9c95aee3f23171c8a0bb46ecc8.png
  • Peškaman
    4.8k
    Volio bih vidjeti Tarika Muharemovića u Dinamu,stoper,trenutni igrač Sassuola,koliko sam skonto posuđen iz Juventusa.
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Mislim da bi trebalo ispratit razvoj Beyatta iz Istre.
    Odličan hnl igrač a tek mu je 19...po meni najbolji igrač Istre u ofanzivnom dijelu.
    1 gol i 3 asistencije u ligi ove sezone(zabio nama i protiv tovara asistencija).
  • Sibirski plavac
    2.2k
    https://www.transfermarkt.com/besard-sabovic/profil/spieler/322077

Defenzivni vezni, 26 godina, igra za Djurgarden u kojem je i prošle i ove sezone redovan starter, igrao prije za omladinske reprezentacije Švedske i Makedonije. Po viđenom u ovom videu izgleda da je fizički jak, ima dobru tehniku, ok udarac, voli proigrat suigrača preciznom dugom loptom (Max likes this :cool: ). Negdje sam naletio na vijest da mu je klub nudio ovog ljeta novi ugovor, ali ovaj ga nije prihvatio. Također ovog ljeta ga je htio dovesti West Brom iz Championshipa, ali na kraju ipak nije . Vrijednost mu je 1 mil na TM, a ugovor mu ističe u prosincu.
  • Daliban
    2.2k
    Kao rotacija da. Mislim i dalje da treba vjerovati Paviću i dati mu sve dostupne minute, ali ako bi se klub odlučio poslati Pavića na HNL posudbu s garantiranim (plaćenim) minutama i dovesti neku rotaciju besplatno, ne bih nužno imao ništa protiv. Samo bez nekih previše dugoročnih ugovora koje bismo vukli za sobom i bez pretjerivanja s onim bonusima za potpis za rotacijske igrače.

Inače, fino ga je izvukao Dahl na 1:17. :grin:
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    Mario Amini, 16 godina, igrač Djurgården. Ako ne najveći onda jedan od najvećih obrambenih talenata u Skandinaviji. Odbio doći na probu u Sporting i Porto ,dolazi se pokazati u fc Midtjylland. Želi dobar program i klub u kojem će se još više razviti. A nema mu za to boljeg kluba od Dinama . Mariću u akciju asap
  • CastAway1986
    1.7k
    Navodno se uz Oršića Trabzonspor želi rjesiti još par igrača, među navedenima je i Bardhi koji je bio sjajan u Španjolskoj dok je igrao ali i još zanimljivije ime Borna Barisic a zna se da Dinamo traži lijevog beka
  • deda
    34.1k
    Barišić :monkey:
  • chago13
    18
    Selahija treba dovest, tip igrača koji nam fali
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Daj nemojte vise spominjat sina mafije kao mogucu prinovu.
  • Orc123
    8.7k
    Boze kakav Barisic... Nikad, pa ni tad....
  • NitkoBitan
    19.1k
    Zar nismo bili zainteresirani za lijevog beka Mensaha iz Auxerrea pa su oni trazili cca 2 milijuna sto je nama bilo previse? Kritiziralo se jer se radilo o drugoligasu pa eto danas su stabilni na sredini tablice Ligue 1, a Mensah ima solidnu statistiku.

Uvjeren sam da je bolja opcija od Ogiware, a vjerojatno i od Jurisica iz Osijeka. Sa Mensahom bi bili mirni nekoliko sezona.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.