• marcio amoroso
    37.5k

Da moram staviti novac na nekog lijevog beka koji će doći na zimu stavio bi na njega. Bjelica ga poznaje, ima iskustvo, kvalitetan i sigurno dostupan.
  • Orc123
    8.7k
    do kad mu je ugovor?
  • Pavinho
    84
    za 2mj ce imati 32 godine...dobar ali ne dugorocno
  • Facke
    4k

Nama je i Leandro Cufre stigel s 31 i bil je od 2009 do 2012 nas levi bek. Sjajen igrac. Roussilon bi za iduce dvije / tri godine bil sjajne resenje. Al treba videti kaj se planira na zimu. Ne treba gledeti godine nego kvalitetu i ko nam je dostupen. Nama treba sad resenje, kratkorocne. Dugorocne treba videti koje opcije imame.
  • Orc123
    8.7k
    On je bio zvijer od igraca...sad je pitanje u kakvom je stanju ali mogao bi sigurno pomoci....definitivno odlicno kratkorocno rjesenje, jeftino....vise bi volio da nađemo dugorocno rjesenje.....ali on je cak malo mlađi od Ristovskog, a ima ogromnog iskustva i jako dobrih sezona iza sebe na top levelu.
  • JakovK6
    38
    Iduće godine (nadam se) ulazimo izravno u LP. Ne možemo za igrača od 32 godine misliti da je prestar i da nam trebaju mlađi ako želimo nešto pokazati u ligi prvaka. Defnitivno nam treba takav igrač.
  • Dani Olmić
    447
    super pojacanje bi bio i dobar upgrade na lijevom boku … igrao je za moj omiljeni klub u njemackoj tako da sam ga pratio - mislim da jos moze odigrat dobre 2-3 sezone
  • Dani Olmić
    447
    https://www.transfermarkt.de/tiago-dantas/profil/spieler/429987

Mozda bi se njega trebalo upecat sljedece ljeto - ima 24 god. - prosao bayern, benficu, alkmaar, sad je u osijeku - vrijedi 3 milijuna i kolko znam postaje slobodan igrac na ljeto
  • Calello5
    45
    Ne znam koliko se prati druga liga, odnosno 1.nl, među vama na forumu. Naravno, slažem se da je ogromna razlika od Dinama do tog ranga, međutim trenutno postoje dva vratara koji imaju velik potencijal.
    1. Nikola Ćurćija - kanadski Hrvat, ako sam dobro upamtio vratarski školovan u Francuskoj. Izuzetna statura, agilnost, refleksi. Dosta me podsjeća na Nevistića. Brani za Jarun

2.Ivan Mandić - vratar Vukovara, Dinamova škola, dogurao i do poziva za U21, stabilna forma za tako mladog vratara, dobra igra nogom, dobar u izlascima sa gola, nije linijski
  • Zagi
    8.5k
    Kada smo već kod 1. nl, prati tko kako igra Cvetko u Jarunu?
  • Maxova dijagonala
    1.3k
    Arijon Ibrahimović iz Bayerna,18 godina,lijevo krilo(znam da nam tu ne fali igrača ali djeluje dobar potencijal),igra za Bayernovu mladu momčad uglavnom.
    Djeluje zanimljiv igrač...možda bi se mogla probat dogovorit neka posudba sa opcijom otkupa kao sa Vidovićem.
  • Calello5
    45
    Pratim tu ligu. Ok je, ali ne odskače da bi mogao reći da je materijal za Dinamo. Ima problema sa fizički jačim igračima, lakše se nosi sa brzancima.
    Po meni potencijal za recimo Goricu i sl. ekipe
  • Zagi
    8.5k
    Ima problema sa fizički jačim igračima, lakše se nosi sa brzancima.Calello5

To bi se trebalo riješiti trenizima snage i mase, ne?
    Ima 18 godina , a uvijek je bio štrkljav. Bu dobio kila.
  • Calello5
    45
    moguće je da je i jedan od onih koji će malo kasnije sazrit, teško je to procijenit. Ali zna imati dosta inteligentna rješenja u otvaranju igre što je sigurno veliki plus u modernom nogometu, kao i lijeva noga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.