• Papastrumf
    13.3k

Ne znam kako mislis da je moguce izglasati novi statut pa odrzavati buduce sjednice po starom!?

Ako bi se recimo 2 mjeseca prije izbora stavio na glasanje novi statut što bi im to značilo?Brusa
    Tako da. Samo novi izbori su za vise od 3 godine.
  • Brusa
    1.9k
    pa da , prije idućih izbora.
    Ja nisam nigdje zazivao prijevremene izbore, niti ovo prvo što si napisao.
  • jedan u nizu
    10.4k
    Neki nisu bili na satu prije izbora.
    Jasno kao dan od prvog dana nove 'vlasti' da ce novi statut ici kada bude potpuna kontrola u klubu, a to znaci nakon sljedecih izbora, kada 35 skupstinara bude predlozeno od strane predsjednika, a 25 se dobije putem izbora.
    Kada opet normalni ljudi dobiju izbore enormno je velika sansa da ce velika vecina og 60 ljudi glasati za novi statut.

Bilo kakve egzibicije sa prijevremenim mijenjanjem statuta su nebuloze
  • Papastrumf
    13.3k
    niti ovo prvo što si napisao.Brusa

A i da se novi Statut izglasa, zašto bi to značilo raspuštanje Skupštine? Zašto ne bi mandat odradili do kraja, tj do izbora?Brusa

Ne znam kako mislis da je moguce izglasati novi statut pa odrzavati buduce sjednice po starom!?Papastrumf
  • Nino Bule
    14.9k

Drugi su pitali koje su prepreke, sad je jasno da objektivno od novog statuta nista prije kraja mandata
  • The Undertaker
    6.4k
    Nije nužno. Hipotetski, Zajec sutra može sazvati izbornu skupštinu i predložiti svoje ljude u predsjednikovu izbornu jedinicu. Drugu izbornu jedinicu opet popune ljudi iz DP i imaš sve skupštinare "pod kontrolom". Trenutno nema potrebe za tim ali ako se izgubi prvenstvo ljudi će tražiti odgovornost tj. glave.
  • mali M
    6.2k
    Okej, evo sad smireno kad sam prodisavao par sati svoju ljutnju. Podržavao sam DP i dalje ih podržavam jer mislim da je većina tih ljudi vrlo stručna i sposobna... Ali volio bih da se argumentira zašto je smijenjen Bjelica... Došao je kao vatrogasac na razmrdanu raštimanu momčad koja je dobila po nosu i ozbiljno kiksala i u HNL-u i u LP.

Pola momčadi je bilo već izraubano i pred ozljedom, ako ne i ozljeđeno i čovjek je uzeo rekordan broj bodova u LP i kiksao u domaćem prvenstvu što zbog manjka kvalitetnog kadra, što i svojim igranjem na sigurno sa senatorima što mu se obilo o glavi, ali ništa nedostižno ako se dopeljaju pošteni igrači i uigra se na pripremama.

Kad smo priveli ovo turbulentno razdoblje do luke i spremamo se presložiti i posložiti odsječe se glava najmanje krivom.

Može li se objasniti otvoreno bez floskula "loši rezultati" i slično jer je svima jasno da to nije razlog, da li je došlo do otvorenog neslaganja trenera sa sportskom politikom i zbog verbalnog sukoba ili slično je došlo do raskida suradnje.

S obzirom da će i tu biti plaćanje odšteta ovo smatram vrlo lošom i štetnom odlukom.. U zadnje vrijeme na žalost par loših odluka u nizu. Bio sam za to da se nikoga trenutno ne mjenja dok se ne presložimo, ali nakon ovog poteza ne vidim koje je opravdanje da se onda nije smjenio i SD koji je vjerojatno lik koji nosi najviše odgovornosti za trenutnu situaciju.
    Baš sam razočaran sa trenutnim odlukama vodećih...
  • Bosskovitz
    13.4k
    Jer kaj god Boskovic i Ludovic pricali o meniGaijiZG

Izostavi me iz svojih borbi, već sam te više puta zamolio. Ti za mene ne postojiš na forumu, ja za tebe ne postojim i tako je najbolje za sve.
  • Nolifer
    9k
    Tko se tuče, taj se voli :hearts: :lol:
  • Brusa
    1.9k
    Neki nisu bili na satu prije izbora.
    Jasno kao dan od prvog dana nove 'vlasti' da ce novi statut ici kada bude potpuna kontrola u klubu, a to znaci nakon sljedecih izbora, kada 35 skupstinara bude predlozeno od strane predsjednika, a 25 se dobije putem izbora.
    jedan u nizu

Očito nisam . Jer nije mi to bilo jasno kao dan, niti se sjećam da sam nešto tako vidio/pročitao.
  • Jurki
    13.9k
    Isprike na postanju u krivu temu @Paggini nadovezal sam se na ono kaj si napisal. Pa sam zato skopiral svoj post.
    Tocno, neke stvari su se pomaknule s mrtve tocke kaj je pohvalno.

Sve nas na kraju dana najvise zanima sportski sektor jer Dinamo je nogometni klub.
    Ok, svakom treba dati vremena da polovi konce.
    Osvojila se dupla kruna, uslo u ligu prvaka, zaradilo lijepe novce. Bravo.

Međutim, lipanj bi trebal biti prvi veci check point da se sumira kaj se napravilo po pitanju skautinga, nogometne skole i razvoja iste, gde je zapelo sa filijalom.
    Mislim da su to krucijalne stvari za klub ko Dinamo koji zivi od proizvodnje igraca.
    I ako se do pocetka sljedece sezone te stvari ne rijese onda vise nema izgovora bez obzira na eventualnu duplu krunu.
    Tad moraju neke glave letjeti.

Jedino kaj je bitno je to da klub ide naprijed, a ako takve stvari iz programa ostanu u sferi zelja, cestitaka i pozdrava.. to je debakl.

Vezano za program dalje kaj je vazno: stadion. Tu stvarno nema nitko utjecaja iz kluba, kad bu pocelo rusenje/građenje Maksimira.

Nije sve katastrofa, al nije sve ni bajno. I treba uvek ocekivati maksimum i teziti da se taj maksimum ostvari.
  • Paggini
    31.3k
    Kopiram i svoj post na @Daliban, pa ako mu se da nadovezivat, može slobodno.

Pa ok gidra, ajmo okrenuti ovako - uzeli su klub usred sezone koja je visila, nakon 20 godina strahovlade su postrojili klub, preokrenuli sezonu, ušli u LP, osigurali siguran budžet, nisu nikog prodali od nositelja igre i osvojili su rekordan broj bodova u LP.

Jakiru se isplatila mizerna otpremnina, iako je zaslužio više. Bjelica je dobio sve skupa 2 milijuna. Skupa investicija, da, ali da je ušlo par zicera koji nisu, da nisu svi osakaćeni, jel bi bilo drugačije mišljenje?

Od tebe ne bi, ali znaš da 90 posto ovih trovača ne bi trovalo da imamo 5 bodova ispred tovara.

I na kraju, opet se vraćaš na taj kurčevi marketing. Da, nisi ciljana skupina, imaš svoj fetiš na gledanje Dinama kroz dovođenje igrača i guranje svojih ideja. Ali prosječni dinamovac nije iskusio ni Dinamovo, ni plave noci ni revije, ni uclanjivanje. Ajmo sad to rugat i nazivat kretenizmima jer ne pase narativu.

Na kraju dana, donijeli su najnepopularniju moguću odluku i nisu se dodvorili Bjelici. To isto računam kao uspjeh.
  • Chempers
    414
    Donijeli su najgluplju moguću odluku dajući de facto potpunu kontrolu nad sportskim sektorom jednom dokazanom neznalici. Ali siguran sam da će biti ljudi koji će naći nova opravdanja i nakon što izgubimo titulu.
  • Jurki
    13.9k
    vjeruj da nema te osobe koja moze opravdati gubitak titule sa 70 potrosenih milja eura, bacena pod vlak 2 trenera i najskupljim kadrom u drzavi u ovakvoj ligi kakva je hnl.
    Uostalom, vjerujem da mozemo i da budemo obranili titulu.
    Bili smo i u vecim govnima pa smo se slavodobitno zvlekli. Isto tak ako smo svi bili uvjereni lani da bumo nadoknadili -12 u jednom trenutku, zakaj nebi nadoknadili -7.. jer u 2 kola se sve moze vrlo lako okrenuti.

Sd je nakon ove sezone pukovnik ili pokojnik.
  • vjeko1701
    11.2k
    Mislim da si u zadnja 24 sata sa 18 postova na 7 različitih tema dovoljno izrazio svoje mišljenje o svemu trenutno u klubu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.