Na temelju odrađene niti godine mandata od 4 koje su osvojili ovo moze samo netko poluinteligentan zakljucit
Frapiran sam kako se implicira moja pouinteligencija, a ne vidiš potencijalnu opasnost u svojem prijedlogu. — GaijiZG
ja smatram da ne smiju podrzat kandidata druge liste, jer ko zna kakve namjere imaju ti i da li bi demokratizirali klub do kraja — GaijiZG
Ne znamo ničije "skrivene" namjere tako da je to nebitno, tko dobije mandat od glasaca taj ce upravljat klubom, to je vrlo jasno, a ako se nema dovoljno ruku za promjene statuta do njih jednostavno nece doci to je jednostavno fakt zivota.
nije ni vrijeme za izbore. — The Undertaker
Ti apstraktni pobjednici glasovanja, ne moraju iduće izbore prepustit vlast pobjednicima na drugoj listi, jer imaju predsjedničku, sa 35 skupštinara, jel shvaćaš to? Jel ti trebam crtat? — GaijiZG
Ako si postavio i bio tamo onda znaš da se odgovorilo. Dakle, ne laži.
i da taj netko novi pokusa preko 35 zadrzat vlast u klubu iako je izgubio izbore naslo bi se dovoljno preletača da ne dođe do takvog neceg,
Zašto uopće riskirat ovo? — GaijiZG
Buduci da ce jako tesko netko s te Barisic/Hanzel strane biti biran na sljedecim izborima, a cega su i sami svjesni, ne vidim koji im je motiv da prijevremeno sami sebe izbace iz Skupstine!? — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.