• nwankwo646
    385
    Kreću pripreme, trener potpisuje ugovor i ima predstavljanje, a predsjednik gleda košarku u Ateni. Lik da nije "Zajec" bi bija predmet svakodnevnih sprdnji, njegove izjave, konferencije... gramatički neispravno, zamuckivanje, isprepletanje prstiju dok govori, opetovano stavljanje i vađenje ruke iz džepa, glupavih rečenica more... Loše!
  • Davieboy86
    318
    Nakon dugogodišnjih deranja košulja, pljuvanja u lice, proklinjanja na Božić , pjevanja tovarskih i četničkih pjesmica i sličnih ispada jednog navučenog lopova nekako Zajecovo zamuckivanje te neispravna gramatika su mi zapravo melem za dušu i oči. Kao onaj Zagrebački melem ili zagrebački melem Tko će ga više znati…
  • Jurki
    14.2k
    slazem se u potunosti kaj si napisal, ali realno da ga jebes bez njega je upitno dal bi se rijesili Mumije.
    Trebal nam je covjek koji bu kompletni navijacki korpus ujedinil u tom trenu.
    Svi mi znamo da je Zeko samo maskota i da drugi vuku poteze.
    Ali je isto tak istina da Dinamo zasluzuje proaktivnog predsjednika koji bu vlekel poteze kak spada. Jedini koji bi bil u svakom pogledu "match" je Boban. A njega ocito boli k za sve.
    Zeko je kak se to veli nuzno zlo jer je odavno van nogometa i nije za takve funkcije, vec za zasluzenu mirovinu.
  • nwankwo646
    385
    valjda ce doć i trenutak za Bobana :smirk:
  • blubach
    684
    Nakon dugogodišnjih deranja košulja, pljuvanja u lice, proklinjanja na Božić , pjevanja tovarskih i četničkih pjesmica i sličnih ispada jednog navučenog lopova nekako Zajecovo zamuckivanje te neispravna gramatika su mi zapravo melem za dušu i oči. Kao onaj Zagrebački melem ili zagrebački melem Tko će ga više znati…Davieboy86

Znači ako je prije bilo katastrofa, a sad "samo" užasno, trebamo bit zadovoljni? Hm, ok...
  • Dr Hofmann
    2k
    Dovoljno je da nitko neće dobit zabrane i ostale pičke materine. Nećeš najebat jer se ne slažeš sa Zajecom/Marićem itd. Dinamo je prevelik da bi svi isto razmišljali, to je i poanta cijele priče (barem meni). Apsolutno podržavam svaku kritiku trenutnom vodstvu kluba, samo treba biti dosljedan i bez skrivenih motiva (nekad se to nije događalo i ostale debilane).
  • Davieboy86
    318
    Ne znam za tebe ali nikada necu zaboraviti sto sam sve dozivio za vladavine velikog vodje i ne govorim o lijepim stvarima tako da za tebe sto je “uzasno” za mene nije, dapace, simpaticno mi je ,pogotovo sto u trenutku kada su se desavale promjene koje su dotad bile skoro pa nemoguce to bio NAS jedini kandidat . Ma zapravo nije on ni kandidat. Zeko je ideja. Ideja velike vecine nas da su promjene moguce . Izvedive. Jel mozes danas uzivo pitati svoj klub sve sto zelis? Da , mozes. Jel to prije Zeke bilo moguce? Jest al u kurcu. Da se razumijemo , nije savrsen ali je pocetak. I to dobar pocetak necega lijepoga. Bolje ga u trenutku nismo
    imali. Sorry ako je tebi casa poluprazna, meni je
    polupuna i Bogu hvala na tome i svim ljuudima koji su mi omogucili novo stanje uma od proljeca prosle godine.
  • sport
    3.9k
    Koliko ja vidim klub funkcionira,svi rade svoj posao,dolaze pojačanja,nema turbulencija kako jedan nepotpisan članak sugerira.Ali izgleda da je problem što je Zajec otišao na odmor u Atenu posjetiti obitelj.nekima izgleda nedostaje "veliki vođa" koji vuče sve konce jer jebeš klub u kojem Uprava radi svoj posao,SD svoj,I.O. i Skuština rade po Statutu.Novinari koji su navikli dugi niz pisati Mamić ovo,Mamić ono,nastavili su sa Zajec ovo,Zajec ono.I sad se ne mogu snaći u situaciji shvatiti da klub ne funkcionira tako da jedan čovjek odlučuje a svi ostali idu kod njega po svoje mišljenje i samo klimaju glavom pa izmišljaju probleme tamo gdje ih nema.
  • jedan u nizu
    10.7k

Neki su ovdje i pisali kako je svaka minuta potrosen na clanski dan, minuta manje koja se mogla potrositi na upravljanje klubom.

Ako neki ''navijac'' dinama na zoni takve stvari pise, onda mozes misliti kako ce novinati reagirati kada Zajec, zamisli, ode na GO za Bozic/Novu godinu u Grcku gdje mu je obitelj.

Koja je poanta da je on na predstavljanju trenera?
    Ili da je na predstavljanju novog igraca?

Nije da je otisao na GO i vratio se i pita ''koji je ovaj sad'' kada ugleda Fabia u hodniku.
  • ZgDLions
    598
    Ako je Barišić od 67, nek Zeko bude do 67 što se mene tiče.
    Malo je osebujan po nekim potezima i meni to ne smeta.
    Ak netko misli da je gore sada nego prije ne gledamo isti film.
    Možda netko zamišlja da kad upadnemo u neki problem upalimo reflektor iznad zg sa Dinamovim znakom i Zeko doleti i riješi sve probleme.
    Nije Zeko taj tip superjunaka, više lik iz naroda, legalno izabran i neka nam ga još godinama.
  • Šteco
    825
    Mediji malo pišu kako se Zeko miješa u posao struke oko odabira trenera i igrača i da to nije dobro.

A onda za par dana pak pišu da ga nema u klubu i da o ničemu ne brine i da to nije dobro.

I tako u krug.
  • DugaLopta
    36
    Pošto živimo u vremenima goluba pismonoša mislim da bi Zeko ipak trebao biti tu. Ako ikada dođe do izuma telegrafa onda neka ode na dva do tri dana, pošto će onda moći biti u toku i komunicirati sa suradnicima.
  • masacusec
    4.3k
    Nakon dugogodišnjih deranja košulja, pljuvanja u lice, proklinjanja na Božić , pjevanja tovarskih i četničkih pjesmica i sličnih ispada jednog navučenog lopovaDavieboy86

To je, iskreno, od svih sranja, najmanje kaj mamiću i njegovima zamjeram!
    A poanta Zeke, u ovom trenutku nije Zeko, već ljude koje je postavio i koji uz njega imaju izvrsnu vlast u klubu.
  • Ivdzo11
    5k
    Ova jedna instagram stranica objavljuje da se Eduardo Da Silva vraca u Dinamo na neku poziciju, ne znam ima li istine
  • ElDorado
    1.2k
    mogao bi biti koristan kao skaut za Brazil ak je istina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.