• cibona
    4.1k
    Neka njega što dalje od javnog prostora. Nisu ovi u upravi toliko glupi, znaju da im ne trebaju dodatni gafovi, a Zajec je idealan za to. Ne sjećam se nekog njegovog intervjua bez gafa.
  • GaijiZG
    2k

Uprave se ne mijenjaju smaranjem na Zoni. Dignite dupe, oformite se i rušite koliko želite.

Ali to zahtjeva barem mali trud

Kako ako klub nije demokratiziran do kraja, a nije se iskomuniciralo kad se ide u izmjenu statuta kluba. Pa eto pitam tebe ako znaš, kad će se klub do kraja demokratizirati?
  • Nino Bule
    15k
    Kako ako klub nije demokratiziran do krajaGaijiZG

Kako mislis, zasto se nebi kontra struja organizirala i spremila listu za izbore i dobila bar tih 25 mjesta u skupstini, sumnjam da ce itko stat na put pobjednickoj listi i ako se ne skupi 41 ruka ili koliko treba za promjenu statuta, jasno je da ce klubom upravljat onaj ko dobije na izborima.
  • GaijiZG
    2k

Pa jel se sad nema 41 ruka za izmjenu statuta? Ako ništa, idući izbori neka budu farsa, neka se iskomunicira da će DP dat 2 liste, i onda će se imat 41 ruku za izmjenu statuta, pa nek se onda ponove izbori. Ne vidim drugi način, ako se sad nema 41 ruka. Zato kažem, nek se iskomunicira na čemu smo.
  • Brusa
    2k
    iskreno čitam post već 4. put al ne shvaćam što želiš točno reći. Ne kužim , fakat
    A zašto ne bi DP dalo novi , potpuno demokratski (ajmo ga tako nazvati) statut na glasanje Skupštini prije idućih izbora?
    Pa demokratizacija dinama i ostvarivanje članskih prava im je bila prva i glavna točka programa.
  • Nino Bule
    15k

Pa znamo tocno koliko skupstinara je glasalo za zajeca za predsjednika, to ti je MOZDA siguran broj ruku koji znamo da nije dovoljan za promjenu statuta jer ti treba 40 ruku za promjenu statuta
  • Brusa
    2k
    ok. Tu si sve jasno napisao, kužim.
    Ali nema zapreke da se novi, potpuno demokratski statut , dade na glasanje Skupštini.
    Pa dobije dovoljno glasova dobije, ako ne dobije, bar DP onda može reći da su pokušali.
  • rioda
    6k
    Mene zanima gdje je predsjednik Zajec dok su se ove scene u klubu dešavale?
    U Zagrebu ili u Ateni? Jesu ga opce obavijestili što rade?
    vlatkomarkovic

Prvi ulomak priopćenja

Fabio Cannavaro je novi trener prve momčadi GNK Dinamo. Tu odluku Uprave i sportskog direktora je večeras na 15. sjednici Izvršnog odbora podržao predsjednik kluba i Izvršni odbor
  • Iskrenjak
    192

Još uvijek ne odgovara na pitanje gdje je. Podržat se može i sms-om iz roaminga.
  • The Undertaker
    6.4k
    Imamo odbore za koješta ali nemamo za statut. To samo pokazuje da nije klupski prioritet. Po meni i nije ali klub mora definirati neke rokove i početi sa pisanjem novog. Ja očekujem da do kraja 2025. novi statut bude napisan i da prođe javnu raspravu. To je neki razuman rok.
  • Crni86
    7k
    Fabio Cannavaro je novi trener prve momčadi GNK Dinamo. Tu odluku Uprave i sportskog direktora je večeras na 15. sjednici Izvršnog odbora podržao predsjednik kluba i Izvršni odborrioda

Ne znaci da je tu bio fizicki prisutan. Mogao se spojiti i putem video calla. Al dobro ionako je njegova uloga sporedna.
  • GaijiZG
    2k

Pa znamo tocno koliko skupstinara je glasalo za zajeca za predsjednika, to ti je MOZDA siguran broj ruku koji znamo da nije dovoljan za promjenu statuta jer ti treba 40 ruku za promjenu statuta

Ok i? Šta dalje, kakav je plan? Zakaj se o tom šuti, mislim Denis je već poćeo bušit s pričom da je DP apsolutni vladar koji nikad neće sić sa vlasti, i tako za sad izgleda. Pa pitam kakav je plan? Mislim evo ja kao član tu predlažem da se nakon nadam se uspješno osvojenog HNLa odmah raspišu novi izbori, sa predsjednikovom listom, i da eto BBB naprave drugu listu, i da se onda ima 60 ljudi i ide u demokratizaciju izbora do kraja. A ako i neka druga lista osvoji, i dalje imaju samo 25 ljudi, tako da sve po starom.
  • Nino Bule
    15k
    apsolutni vladar koji nikad neće sić sa vlasti, i tako za sad izgleda.GaijiZG

Na temelju odrađene niti godine mandata od 4 koje su osvojili ovo moze samo netko poluinteligentan zakljucit

Pa pitam kakav je plan?GaijiZG

Plan je vjerovatno odradit 4 godine mandata koji su osvojili i u međuvremenu pripremit novi statut jer to nije daj mare pizde nego promjena cijelog procesa i treba pametno odlucit sta i kako jer se nece statut mjenjat svako godinu dana kako se kome sprdne, ako dođe do toga da moraju prije isteka mandata otic najgore sta se moze dogodit je da se izbori provedu po ovom statutu i da se podrzi kandidat za predsjednika pobjednicke liste iz demokratske izborne jedinice i to je to.

U svakom slucaju ovaj statut nije nikakva prepreka za organizaciju opozicije i vec sad slaganje liste i ljudi koji bi htjeli bit alternativa vođenju kluba, al naravno lakse je preko tipkovnice rokat a kad treba nesto poduzet naci razne alibije zasto se ne moze, A MOZE se.
  • GaijiZG
    2k

Frapiran sam kako se implicira moja pouinteligencija, a ne vidiš potencijalnu opasnost u svojem prijedlogu. Da su DP jugoslavenski masoni, ja smatram da ne smiju podrzat kandidata druge liste, jer ko zna kakve namjere imaju ti i da li bi demokratizirali klub do kraja. Znači DPov glavni zadatak jest krajnja demokratizacija, makar idući izbori bili s figom tek tolko da se dobi dovoljno ruku za izmjenu statuta. Ne smiju odustat od toga za što su dovedeni. Jer kaj god Boskovic i Ludovic pricali o meni, ne bih bio sretan da neki taticari ko Kvasina, Lesički i Denis preuzmu klub preko druge liste.
  • The Undertaker
    6.4k
    Kako ćeš slagati opoziciju (čak i da postoji kritična masa a trenutno ne postoji) ako ne znaš kakva su izborna pravila i kada su izbori? Možda lista i ne bude više već samo pojedinačne kandidature. Sve je u teoriji moguće ali nije realno a, realno, nije ni vrijeme za izbore.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.