• mali M
    6.2k
    Sd je nakon ove sezone pukovnik ili pokojnik.Jurki

Slažem se, ali ostaje osjećaj gorčine da smo se kladili na krivog konja... Netko je napisao u ovom kaosu dobro (ti ili Vjeko imam osjećaj) da bez obzira na završetak sezone klub mora dovesti novog SD-a... Previše je ovo kikseva...
  • The Undertaker
    6.4k
    Ja sam pazio na satu pa isto to nisam ubrao. Naprotiv, priča je bila potpuno drugačija, u skladu sa ovim što je Nauković pričao. Sljedeće godine prijedlog novog statuta treba biti usuglašen i onda viditi sa skupštinarima kada ga usvojiti. Ovaj trenutni čudnovati kljunaš od statuta je potrebno što prije spremiti u povijest.
  • Dudu9
    1.3k
    Marić mora dobit otkaz kako god završilo prvenstvo, jer u situaciji di je na ljeto imao komotnu situaciju uspio sjebat transfere i smijeniti 2 trenera, odigrati katastrofalnu sezonu di potroši klub 72 milijuna eura nema nikakve izlike za to, nek se uči on na nekom seoskom klubu sportskog direktora, a u slučaju gubitka prvenstva najmanje i Zajec sa njim treba iz kluba jer on ga i postavio i dalje drži na poziciji unatoč lošem radu
  • vjeko1701
    11.2k
    Samo jedno pitanje. Odkud ta informacija da je Dinamo ove sezone potrošio 72 milijuna?
  • Dudu9
    1.3k
    Na skupštini bilo da dinamo ima 72 milijuna prihoda
  • Nino Bule
    15k
    To i dalje nije odgovor odkud informacija da smo potrosili 72 mil
  • Dudu9
    1.3k
    Prihodi rashodi uvijek su tu negdje, nisu sigurno 50 milijuna eura rashodi
  • vjeko1701
    11.2k
    Prihodi ne znači da svi dolaze ove godine, posebno ako su u pitanju dugoročna potraživanja.

Jako se propagira tih potrošenih 72 milijuna a ne mora biti niti blizu istine.
  • Nino Bule
    15k

Ne znam koji je kontekst te izjave o prihodima, da li je to sve za ovu godinu, bolje bi ti bilo pricekat fin izvjesce nego bubat brojeve, ja ocekujem oko 60 mil budzet
  • Crni86
    6.9k
    ja nisam fan marica, ali ako sad napravi dobar posao i do ljeta poslozi filjalu, scouting sluzbu. Odgojili smo onda dobrog sportskog direktora i bila bi glupost da ako stane konacno na noge, prode tu fazu skolovanja da ga mi onda nogiramo.

Ocito je dobio priliku, po presici bi rekao i da je on shvatio da mora preuzet konce u svoje ruke i pocet lupat sakom o stol.
  • PlaviDuh
    96
    nek se ošiša i ode iz Dinama
    Maknuli smo Mamića, i Marića ćemo
  • Toni90d
    1.1k
    Marić mora dobit otkaz kako god završilo prvenstvo, jer u situaciji di je na ljeto imao komotnu situaciju uspio sjebat transfere i smijeniti 2 trenera, odigrati katastrofalnu sezonu di potroši klub 72 milijuna eura nema nikakve izlike za to, nek se uči on na nekom seoskom klubu sportskog direktora, a u slučaju gubitka prvenstva najmanje i Zajec sa njim treba iz kluba jer on ga i postavio i dalje drži na poziciji unatoč lošem raduDudu9

SD bi morao napustiti klub jer je do sada oštetio proračun za najmanje 3-4 milijuna € (otpremnina Jakir + stožer, Bjelica + Stožer, Mmaee, Šutalo-Bulat tak-tak, puštanje Brodića, bez zamjene, a ta greška nas košta -7 na tablici) ako to on nije bio sam, onda i onaj koji ga je podržavao. Gubitak naslova znači rupu od najmanje 20 milijuna u proračunu kluba.
  • Jaro
    8.6k
    Otpremninu Jakir ne mozes racunati kao ostecenje, nije ga on potpisao.
  • Dudu9
    1.3k
    predsjednik uprave računa da bi i 2025 prihoda trebalo bit 67mil tako ta sve se to vrti oko 70mil
  • The Undertaker
    6.4k
    Kontekst je da se uprihodilo (izdalo računa) 72 mil a potrošilo 66, ako se ne varam. Za tih 66 smo osvojili duplu titulu, 8 bodova u LP i -7 bodova na polusezoni HNLa (izgleda da svi pamte samo ovo). Koliko je stvarno plaćeno trenutno se, bez financijskog izvještaja, ne zna ali može biti samo više. Nije toliko ni bitno, 66 mil je dovoljno dobra aproksimacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.