• NKDZ86
    5.6k
    van iz dinama.
    Čekajte, dajte mi objasnite kako čovjek koji ne prati nogomet može biti odličan golman, kako, ne kužim?
    Nama treba odličan golman, ne vrlo dobar.
  • Mr Anderson
    13.8k
    kako čovjek koji ne prati nogomet može biti odličan golman, kako, ne kužim?NKDZ86

Ne kužiš ti puno toga pa svejedno pišeš na nigometnom forumu. Sad bi još i golmana tjerao iz kluba radi primljenog gola. Sačuvaj nas bože takvih navijača.
  • Pacho
    4.5k
    Da, radi jednog gola se to pise
  • kinfa95
    535
    Kakva nakupina likova kojima je najbliza dodirna tocka s nogometom pisanje posta na ovom forumu. Bolno za citat
  • Crni86
    14.8k
    Ruku na srce da je imao samopouzdanje, on bi na taj centarsut izaso, lagano ga pokupio i idemo dalje.

Ovako opet po tko zna koji put ostao zacementiraan na crti jer se usrao i samo promatrao…

Ja vjerujem da on ima kvalitetu, ali glavu za dinamo nema. I zato je cavlina po meni bolji, ima onaj stav a boli me k ak cu sjebat, dok se neva sav usere kad prvog primi. Jbga dragi moras ponekad imati kohones.
  • hardek
    5.9k
    Meni se kod Čavline čini da ima ono fake samopouzdanje. Da stvarno ima samopouzdanje i mentalnu čvrstoću nebi mu se desila ona epizoda u Osijeku
  • NKDZ86
    5.6k
    daj se spusti na zemlju, u roku pola sata u 3 posta spuštaš druge ljude.
    Znaš onu ko visoko leti, nisko pada...
  • jakov1
    871
    Pa Livakovic je redovito zacementiran na crti pa nitko nije dovodio u pitanje njegovu glavu. Dapace, zaziva ga se natrag kao da je Neuer iz 2015. u najmanju ruku (osobno bih volio da se vrati).

Donnaruma je isto los na centarsutevima kad se usporedi s drugim golmanima te klase. Jednostavno tako ide s golmanima, rijetki su oni koji donose bodove, a da ne kiksaju.
  • Crni86
    14.8k
    a ne znam, sjecam ga se za mlade kad je nes sjebo pa je na kraju izcuapo. Ono u odijeku je pak nesto drugo - okrenulo se sve protiv njega i momcad i treneri i navijaci za koga ti igras. Znaci ljudi koji bi trebali bit uz tebe su bili protiv tebe. Djelomicno si je sam kriv , alli ni oni nisu bili na pomoc bas.

Za golmana top kluba moras bit jeben u glavi. Nemas puno posla i na tom malom uzorku moras biti 99% uspjesan. I ne smije te pokolebat kad sjebes nes.

Neva to jednostavno nema. Meni neva izgleda splaseno. Rade bi da je neki krkan, sirovina kojeg boli lijevo jaje za sve.

neva zna izac na cenatrsut, pokazao je to i u prvom poluvremenu. Samo kad se usere e onda ne mrda sa crte. Iskreno malo me strah i da bumo se sad tresli opet dok on opet ne stekne samopouzdanje…
  • San Lorenzo
    21.5k

Ja pak mislim da Čavlina ima previše samopouzdanja, kurčevit je i ego mu nije dopustio da prizna da je u Osijeku bio loš, pa je sasuo paljbu po trenerima.
  • hardek
    5.9k
    Neva to jednostavno nema. Meni neva izgleda splaseno. Rade bi da je neki krkan, sirovina kojeg boli lijevo jaje za sveCrni86

A realno i Livi izgleda uplašeno uvijek ali je elitni shot-stopper. Kod Neve je problem što nema ni jednu izraženu vrlinu u kojoj je konstantan. Sve je nekako periodično. Još bi mu se progledalo kroz prste da je jako dobar u igri nogom ali i tu je meh.
  • Crni86
    14.8k
    u igri nogom je gori od livog
  • hardek
    5.9k
    Da, čini mi se da je Livi dosta napredovao u tom segmentu u Turskoj.
  • Zagi
    11.4k
    Ne znam za Tursku ali Livi je u igri nogom jako napredovao zadnje okvirno dvije sezone kod nas.
  • veselko tenžera
    5.6k
    Oprosti ali nama netreba golman čije ćemo kikseve svako malo opravdavati nekim dobrim predstavama u prošlosti...San Lorenzo

S 95% tvojih upisa ovdje se zaista slažem. Ono gdje se ti i ja razilazimo je Nevistić. Ovo što sam citirao nije ono što sam govorio, ali Tvrdica je malo iskasapio raspravu pa razumijem.

Smatram da je Nevistić dovoljno dobar za Dinamo, ti smatraš da nije i to poštujem. Moj stav je da ovo jučer nije velik kiks niti njegove kikseve pravdam dobrim intervencijama. Ako se sjećaš rasprava, kad se razlože kiksevi ispostavi se da ih nema puno, a onda krene "argumentacija" u smjeru "ma dobro, kriv je što ne brani dovoljno nemogućih".

Po meni, u ovih 5 kola Nevistić igra jako dobru sezonu i pokazuje da potrebnu kvalitetnu ima. Evo ti Zlomislića večeras, ovo je po meni gori kiks nego ono Nevino jučer, ali to se dogodi. Zloma nije loš golman.

2 me stvari smetaju. Prva, sila ljudi je bezveze pljuvala po Nevistiću (prigovori su išli u smjeru da treba obraniti par čudesnih, ignorirajući da je cijela ekipa užas) pa sad nakon 4 odlične utakmice dolazi 1 polukiks i kreće "jesam ti rekao" liječenje ega. Tebe izuzimam iz ove priče, znao si i pohvaliti kad je bilo dobro.
    Drugo i značajnije, imamo par puno većih problema od golmana u ekipi pa se šuti. To nije dobro, usmjerit će nas u krivom smjeru i napraviti dimnu zavjesu za stvarne probleme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet