• Crni86
    14.8k
    igra nogom i odluke su mu danas bilo uzasne pa cak i katastrofalne…. Par puta izbija loptu dok ga nitko ne napada na mjesto gdje nema niti jednog naseg igraca… Totalno van svega

Nema glavu za golmana dinama i to je to. Jbga
  • Dino
    4.3k
    Prvi gol raketa sa 16 po skliskom terenu bez bloka u sam kut - to se u Dinamu brani!veselko tenžera

Pogledao sam sad video i ajd u pravu si, ipak je jaci uadarac nego kaj mi se na prvu cinio. Malo sam afektivno pisao. I dalje smatram da je drugi gol tesko zamjeriv s obzirom na glupu poziciju lopte.

Velim, ja zelim njegovu konstantu i da svaku tekmu ubija jer ima brutalne fizikalije za golmana, a opet nije kramp po tipa Kalinic. Najgori osjecaj mi je kaj znam da moze i prosle sezone je to znao pokazati, ali prerijetko. Nadam se da ce ove sezone cesce.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    za jedan slučajan golveselko tenžera

Nije jedan slučajan gol nego ga spljuga 80% utakmica.
  • veselko tenžera
    5.6k
    Nije jedan slučajan gol nego ga spljuga 80% utakmica.Tvrdica McTvrdi

Što će reći 4 od 5. Izvrsna konstatacija, upravo nakon 5 kola tako da lijepo vidimo da si u pravu.
  • BBB Sibenik
    6.1k
    Jesmo li Cavlinu prerano prodali? Neva ako nema konkurenciju upitna glava.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Pa fala Bogu neki pamte malo duže i svijet nije počeo ove sezone. Još jednu stvar da naglasim: to je do ovog ljeta treći najveći ulazni transfer Dinama bio.
  • mali M
    8.6k
    Ma sve okej, ali kad ti centaršut uđe u gol znači da si mogao i ti reagirati... Da ne velim da bi ga inaće spremio i onaj lik sa druge stative da nije slučajno išla u okvir... Spavanac i to je to.. i još nešto, ona bravuroza na udarac Baa.. odmah nisam skužio što radi.. pa on je obranio to sa maltene podlakticom, da je samo digao ruku u zrak bi je dlanom obranio, a lik se baci unatrag i to prerano, ali i prejako i obrani podlakticom.. baš pretjerana reakcija i nisam shvatio što je pjesnik sa time htio reć. Mislim da je tak već nesiguran bio da jednostavno radi gluparije... Pogledajte si usporeno taj udarac pa ćete skužit što vam pričam
  • veselko tenžera
    5.6k
    vidim kako pamt(it)e. Kad se za ovu sezonu tvrdi da prima u 80% utakmica, lako je zaključiti šta se tvrdi za one koje su malo u magli.
    Pamtitelji ne pamte da nam je ove sezone sačuvao glavu 2 od 4 puta, ne pamte ni da je sinoć imao fantastičnu obranu.
    Sve je ovo ispričana priča, al stvarno se neću umoriti ponavljati dok je god pogonjena pubertetskom ostrašćenošću umjesto činjenicama.

Pitao sam lani koje je to golove primio da nije trebao pa je osim 2 suvisla gola (u sezoni) odgovor bio - napravio je penal na brzacu koji je išao 1 na 1 i primio je gol u prvu, inače šut od 200 km/h u rašlje s 13 metara bez bloka.

Visina transfera je također ispričana priča, al da ponovimo, pogotovo za ove koji "pamte malo duže". Klasična peračina za koju sam igrač nije kriv, al čak je i taj iznos debelo opravdao pretprošlom sezonom i u 2 utakmice s Qarabagom.

Drugi gol jučer se s glavne kamere čini da mu je pao pokraj noge, a on samo gledao. Pogledajte s kamere iza gola, tu se vidi da baš nije bilo tako blizu. Mogao je bolje reagirati, ali daleko je ovo od kardinalog kiksa.

Sve ovo pišem da apeliram na ljude da pogledaju malo dalje od nosa. Prvoloptaški je napasti golmana i pokrenut histeriju, a to nam nije među top 3 problema. Samo jbg, ofenzivci su miljenici pa ćemo ignorirati što češkaju međunožja umjesto da trče nazad. Pisat ćemo da je Varela top, a to što ni minimum zatvaranja igrača u obrani ne odradi ćemo pripisati mladosti.

Pogledajte si usporeno taj udaracmali M
    pogledaj opet, vidjet ćeš da je promijenila smjer od McKenne i dobila širi luk. Zato se čini da se rano bacio. Ta reakcija je fantastična, a ne pokazatelji nesigurnosti.
  • DiddyGuela
    4.2k
    Uzasan rad nogu. Covjek je spor ko blato i zato ne izlazi sa gola. Sve njegove reakcije su usporene.Bio to udarac ili centarsut on vecinu vremena stoji ukopan.
  • San Lorenzo
    21.5k

Oprosti ali nama netreba golman čije ćemo kikseve svako malo opravdavati nekim dobrim predstavama u prošlosti...cijela prošla sezona mu se opravdavala dobrim nastupima polusezonu ranije, jučerašnje pomračenje uma kod gola, a koja je kulminacija generalno nesigurnog izdanja kojeg je imao cijelu večer, se opravdava ovosezonskom Rujevicom.

Stvarno mislim da nama nije sila istrpljivati golmana koji nije ni nešto naročito kvalitetan, niti ima izraženu neku kvalitetu poput igre nogom, nije više ni u stadiju talenta, pa da za njega ima vremena napretek...golmanska pozicija se može za cca 1-2 milijuna pokriti vrhunskim rješenjem.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.9k
    Kad se za ovu sezonu tvrdi da prima u 80% utakmicaveselko tenžera

Ovo nitko nije tvrdio.

Pamtitelji ne pamte da nam je ove sezone sačuvao glavu 2 od 4 puta, ne pamte ni da je sinoć imao fantastičnu obranu.veselko tenžera

Kada? Imao je obranu protiv Rijeke. Zamisli, golman je nešto obranio, bravo. Ona obranu kaj je Ba puco nije fantastična obrana nego očekivana intervencija golmana i u 4. ligi.

Pitao sam lani koje je to golove primio da nije trebaoveselko tenžera

Radio sam već ovaj posao na drugom jednom portalu, ali je potpisano pravim imenom i prezimenom pa ne ću linkat ovdje.

u 2 utakmice s Qarabagom.veselko tenžera

Znači 2 utakmice su dosta za takvu odštetu i 7 godina ugovora. A super, Bočkaj je zabio Bodu.

Prvoloptaški je napasti golmana i pokrenut histerijuveselko tenžera

I ovo je zadnji komentar. Ja sam netko tko dok je trenirao kao klinac uvijek bio golman, i u futsalu i u velikom, kao i na školskom bi se uvijek stao na gol. Užasna pozicija, jako stresna i nezahvalna. Svi te krive i sve te boli jer te lopta napucava. Netko tko me zna privatno će potvrditi da je rijetko tko s tolikom empatijom prema golmanima općenito. I da kad kažem ovo nije dobro onda jednostavno nije dobro. ŽELIM da bude, neka od sljedeće postane Zlatna rukavica i Lev Yashin, ali to sad nije dobro i sportska politika je tu pogriješila.
  • Samo Dinamo
    167
    Nisam nevin fan, ali ne mislim da je jučer bio glavni krivac za i jedan gol. Drugi je glup gol svih, i onoga kaj je centriral i obrane i Neve. Događaju se i takvi golovi, jbg.
    Za oba gola su u stvari krivi trener i šugava igra u drugom poluvremenu, kasne i predvidive izmjene i pad igre u vezi.
  • emilperska
    11.5k
    Nije nista sjebao, ali nije donesao.
    Klasicni Neva.. Dode taj trenutak kad golman treba reagirat, on primi gol, dva i jbg..
    Nije golman za europski Dinamo..
  • CastAway1986
    3.9k
    Drugi gol se ne smije ni u snovima primiti! Za prvi nije nimalo kriv i tu nemojte jesti govna..
  • emilperska
    11.5k
    Drugi gol se ne smije ni u snovima primiti! Za prvi nije nimalo kriv i tu nemojte jesti govna..CastAway1986

Mislim na generalno opci dojam da je mogao bolje reagirati kod oba. Mozda kod prvog i ne toliko. To je greska cijele momcadi, pa je šlag na tortu on bio po meni drveniji nego sto treba, ali ajde..

Ali ovaj drugi ja ne krivim nikog od branica nego iskljucivo njega. Sto radis, sto gledas gdje su ti misli čovječe Božji.. Ok, glup je ubacaj, mokar terene. Ali cijeli taj njegov besprizorni dojam pičkosti i trtarenja me nervira..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet