• Pacho
    4.5k
    Jednostavno ne mozes tolerirati ovakvu rupetinu koja ti izbija hrpu bodova svake sezone. Neshvatljivo je da kao uvjerljivo najmocnija ekipa lige na golu imamo lika koji je medu 2-3 najlosija golmana lige. Pa i da je neka legenda ala Buffon u Juventusu ili Neuer u Bayernu ovo ne mozes trpiti, a kamoli od lika koji ima jednu ok sezonu.

Bas to. I sad kad je epski usrao valjda opet mozemo ocekivati golove iz kornera ili odbijanje lopte kao od cunja. Jebes golmana s kojim ti svaki protivnicki korner ili centarsut izaziva eksploziju otkucaja srca.
  • dmil
    931
    mislim da se u ovom prijelaznom roku nije stiglo pozabaviti golmanom, ali da je Nevi ovo zadnja sezona kao jedinica u Dinamu

oba gola danas se mogu dogoditi golmanu, iako drugi je tragikomican, ali meni je u oko upalu kada je Lamine Ba opucao ni sam ne zna kako, lopta ide dva na sati, a Nevistic se komicno baca jer je zakasnio s reakcijom, ili mu je anticipacija losa ili jednostavno stoji ukopan na petama
  • Crusades
    18.5k
    Boršić mu je slabijom nogom uvalio gol. Katastrofalan kiks. Daj Filipovića na gol.
  • Kumerle
    1.4k

I to čovjek koji je rekorder jer u 91 utakmici ako se ne varam nije gol dao nikada.
  • Marc
    547
    Jbga Neva..
  • veselko tenžera
    5.6k
    ali prvi gol se mora branit u Dinamu.Dino

ali meni je u oko upalu kada je Lamine Ba opucao ni sam ne zna kako, lopta ide dva na sati, a Nevistic se komicno baca jer je zakasnio s reakcijomdmil

E jbg, ljut sam i ja, ali ovoliko sranja po Nevistiću za jedan slučajan gol je baš teška šizofrenija.

Da se nešto realno prigovori, još bih i shvatio. Ajde recimo da shvaćam da je on dežurni Pedro pa će se većina istresti na njega, ali brate kad se pretjera pa ovakva 2 komentara napišu, to je baš slučaj za promatranje.

Prvi gol raketa sa 16 po skliskom terenu bez bloka u sam kut - to se u Dinamu brani!

Ba-ov udarac se odbija od Škota, lopta mijenjaju smjer i u savršenom luku pada u rašlje. Znači imaš djelić sekunde i Neva to čupa. Svi pljuvači ignoriraju da nas je čovjek tom obranom spasio, ali napisati da je to "spora reakcija" i to stavit kao minus... To već ne graniči s mozgom.
  • Ijayi Atiemwen
    3.7k
    Gledam drugi gol i mislim si da je Onana ovo primio vrtili bi se memeovi mjesec dana o tome
  • Ljubo
    14
    @veselko tenžera problem je kaj on psihički previše varira za vrijeme tekme. Drugi gol je cisti njegov jer on mora izaći vise van na ubačaj koji tako nisko leti, a on ostaje ukopan na crti i onda izgleda kao da je Borsic to vrhunski pogodio kaj fakat nije. Jednostavno je imao dosta takvih grešaka i prošle sezone gdje nas je jedna takva koštala i prolazak u doigravanje LP.
  • E46
    1.8k
    Trebali smo dovest onog Lapoukhova kad ga je Ban predlagao za besplatno, gori nije od nevistica
  • rioda
    10.1k
    Vidjelo se po ranijim reakcijama da je opet van utakmice. Ako se ne varam, tri čiste lopte je dao u noge Varaždinovih igrača
  • miro
    7.4k
    Vratit Horkaša ako je ikako moguće
  • veselko tenžera
    5.6k
    gdje će izaći van, 2 stopera ispred njega, baš zbog toga što je ubačaj nizak se i na TVu očekivalo da će stoperi pokupiti. Osim toga, ubačaj je s kratke distance, nije centrirano s aut linije.

Ovo je slučajan gol koji se dogodi spretno i sretno i ništa više od toga, a predstavlja se kao primljeni gol kroz noge iz udarca s centra igrališta.
  • ŽacZgb
    362
    Imao je on i dobru obranu danas,tak da nije sve crno. Ali kad smo dobili drugi gol sjetio sam se komentara kad se spominjao mogući dolazak Livija natrag,pa je bilo komentara “kaj će nam on,imamo mi prvog golmana?”. Da je ta priča fakat bila istinita,išlo bi se po njega pješke i na leđima nosilo u Zagreb
  • Marley
    4.8k
    :sad:
  • don
    15.5k
    Marley, nemaš se potrebe živcirat u vezi njega. To je sport i nogomet, nekad ti uzme, nekad ti da i on to najbolje zna, profesionalac je. A ti navijač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet