• deda
    40.6k
    Je, čovjek se kandidirao za gosta u podcastu. :wink:
  • mlinchica
    3.8k
    Ovo je bez zajebancije vjerojatno najbolja analiza koju sam pročitao na Zoni. Svaka čast.Zambatine škude

Onda nisi vidio onu Morena Živkovića s prijateljske u Slo?

https://www.zonadinamo.com/discussion/comment/699076

Roki malim koracima do podcasta :clap:
  • Zambatine škude
    3.6k

Vidio sam, ali generalno nisam fan play by play analiza za igrače u jednoj utakmici, posebno kad polaziš od toga da ga moraš obraniti/kritizirati.

Ove neke stvari s Nevistićem je dao primjere i s drugim vratarima, skrenuo mi pozornost na neke stvari koje ili nisam uopće primijetio ili jesam, ali ih ne bih znao objasniti. Baš sjajno razlaganje ovo za rad nogu. Ovo je baš tip analize koji je koristan u svakodnevnom radu s golmanom i ispravljanju grešaka ili barem prepoznavanja gdje nastaju.
  • deda
    40.6k
    Viš kak se nađe i bisera u blatu Zone
    :joke:
  • Marley
    4.8k
    Sad mi dode da pogledam sve primljene golove prosle sezone da vidim je li zaista u tome problemrokikaciga
    Ajde, ja cekam :lol:
    A ako ti slucajno dodje da napravis isto i za obrane (rekli bi zlobnici ionako ih nema puno), biljezim se sa postovanjem!
    Ovakve korisne analize su uvijek dobrodosle, gust je citati nesto konstruktivno. Pa i kritiku, eto vidite da nisam skroz luda hahah...
    A kolega Omake je dobio opasnu konkurenciju cini mi se...
  • prefontaine
    3.5k
    A ako ti slucajno dodje da napravis isto i za obrane (rekli bi zlobnici ionako ih nema puno)Marley
    Ajde @rokikaciga za ovo ti je dovoljno pola sata :grin:
  • Marley
    4.8k
    ma nakon ove sezone nece mu biti dovoljno ni pola mjeseca!
    A tek one iduce... pa one iza... :cool:

(Pssst, pustite meee)
  • rokikaciga
    5.3k
    Hvala ekipa :heart:

Bilo koju analizu da radim, radim ju na nacin da objektivno sve istaknem na nacin na koji ja vidim nogomet. I za Mikica, i za Pavica, Zivkovica i sad za Nevu. Za ovu trojicu klinaca je isla analiza jer sam smatrao da sam vidio stvari na terenu drukcije nego sto je konsenzus bio na Zoni. I nisam preskakao nijednu gresku, cak niti omanju (ako se sjecam kako treba Zivkovic nekada zakasni u izlasku iz linije na napadaca..nije strasno al to je dijelic sekunde) kao sto niti dobre stvari nisam preskakao. Nevu sam isao gledati jer iskreno nisam gledao utakmicu, niti sazetke, (Kumerle mi poslao link na utakmicu pola sata, sat vremena prije nego sam objavio komentar) i ciljano sam gledao Nevu sta se dogodilo jer ga se razapelo po komentarima.

A ovo s tim skakanjem sam primjetio jer sam i sam bio golman jako dugo, i dan danas branim na terminima i turnirima doduse mali nogomet, pa mi je bio cudan rad nogu i tek kad sam usporio na 0.25 brzinu na sve udarce sam skuzio o cem se radi.

I nismo @Omake i ja konkurencija, bez brige :razz:

Ako netko ima kontakt Bobana ili Dabca nek mi se javi, volontirat cu kao analiticar :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet