• Kujtim Shalla
    5.1k
    cijena je vrh ,to je istina . Samo.opet ,jako mi je cudno sto ga ovi nisu uzeli kad je tako.povoljno . pokusavam se raspitati kod njih malo . A bolje 100 put malog dovesti za 700 milja nego radeljica za dvicu , to Jos ne mogu svariti , i nadam se da nije istina . Goda ok . Jos jednom nisam u opce protiv malog Sveda,naprotiv,ja Sam ga
    scoutirao:wink:
  • Keyser Soze
    13.9k
    Lisica nije zamjena za Pjacu, Lisica je desno krilo, a pojačanje na lijevom krilu tek treba doći. Ako tog Lisicu svi hvale i govore da je potencijal treba mu dati šansu i vidjet kakav će bit. Obranu smo praktički riješili i poduplani smo na bekovima, dovest ćemo još jednog dobrog stopera sigurno. Veza je isto dobra i kvalitetna s Mišićem, Ljubičićem i Vidovićem/Stojkovićem. Ako pogodimo s napadačem i dovedemo solidno lijevo krilo bit ćemo mladi, rastrčani i puni energije, sve suprotno od prošle sezone.

da je bio u najboljoj ekipi austrijske ligePaggini

Je po Sky sportu, po ostalima nije.
  • austrijanac
    7.2k
    Screenshot-20250612-161811-Teams.jpg

Kolega što radi prati Rapid poslovno (i navijački).
  • Paggini
    52.8k
    Je po Sky sportu, po ostalima nijeKeyser Soze

Jedino njihovu listu priznajem kao relevantnu
  • Zg123
    2k
    Na sportnetu je neki lik iz Koprivnice napisao da Slaven trazi 4 milje plus postotak od iduce prodaje i da se malom ne ide bas trenutno u Dinamo, koliko tu istine ima nez
  • Nolifer
    11.4k

A, mislim da sam skužio ko je taj, bum ti u inbox poslo.
  • Twisted1
    771
    Na sportnetu je neki lik iz Koprivnice napisao da Slaven trazi 4 milje plus postotak od iduce prodajeZg123

Mogu tražiti i ja 4k eura plaću na razgovoru za posao i postotak od prodaje, ali pitanje da li će itko to platiti?
  • wolfgang14
    2.3k
    A, mislim da sam skužio ko je taj, bum ti u inbox poslo.Nolifer

pa mislim da nije teško dešifrirat? Meni je očito o kome se radi, jedino ako ja nisam pobrkao nekaj pa ima neko drugi ko bi mogao s tim inicijalima bit
  • hardek
    4.8k
    Ispravi me ako griješim ali Pjaca je imao klauzulu da čim zaigra utakmicu u novoj sezoni ugovor mu se produžuje za još godinu dana, što njegov ugovor čini praktički beskonačnim i kad tad bi se taj problem morao riješiti.

Rješavanje Petka na papiru izgleda kao situacija gdje si ga mogao pustiti da odradi sezonu do kraja ali vjerovatno se odlučilo isplatiti ga djelomično i krenuti ispočetka. Taj isti Petko bi vjerovatno treninge odradivao s pola snage i kao najplaceniji igrač suigračima davao loš primjer. To je barem moje mišljenje što se tiče ove situacije.

Goda i Mudri su sasvim okej back-up opcije za svoje pozicije i za našu trenutačnu situaciju. S Valinčićem kao back-up desnim bočnim smo dobili daleko najbolje dvije opcije na desnom bočnom u ligi.

Od navedenih dolazaka Lisica je najveći upitnik i nadam se da će se uspjet snaći. Vinlof je isto upitnik, ali s obzirom da prošlu sezonu lijevog beka nismo ni imali neće imati velika očekivanja.

Ono što bi ja volio je da barem dvije od preostale tri pozicije - krilo, napadač i stoper pokrijemo sa igračima klase Ljubičić. Ako se to desi mislim da nema straha za sljedeću sezonu.
  • Nogo
    7.1k
    Dinamo je ponudio Rijeci oko 2 milijuna eura i mladog igrača Frana Topića u zamjenu za Stjepana Radeljića.

• Međutim, Damir Mišković, predsjednik Rijeke, odbio je Dinamovu ponudu.

• Sportski direktor Rijeke, Darko Raić-Sudar, naglasio je da će se prodavati igrači samo po cijeni koja zadovoljava i klub i igrača.
  • Nolifer
    11.4k

Nakon posla i par pivi i je teško dešifrirat, nebi znao ni svoje, kamoli tuđe inicijale. :lol:

Ali ipak lampica je proradila, tako da moguće...
  • NORTE
    16.3k
    "Ademiju je dopušteno da ode iz Dinama, a klub će mu isplatiti posljednju godinu ugovora."

Laganih milijun eura u vjetar.
  • Dzoni
    1.4k

Hahahahahahaha dobra, dobra
  • ArtVandelay
    128
    Nisam ništa komentirao do sada, ali ne da mi vrag mira. Bilo je očito da ovoj momčadi fali nekog žara koji je valjda s godinama splasnuo i to se jebiga događa. Imam osjećaj da ćemo ostavit momčad na jednom "vođi" - Mišiću (ako ode Ademi) i nisam siguran da li je to sasvim dobar potez u vezi kohezije (osim ako su bili problematični). Zbog toga se nadam dugim pripremama jer nije baš jednostavno ubacit 7 novih igrača u prvih 11 i očekivat neku rapsodiju. Dobro je što će barem svi ili većina razumijeti hrvatski.

Druga stvar imam nedoumice oko većine igrača o kojim se priča da dolaze. Jesu li Lisica, Valinčić, Goda, Radeljić stvarno nekakav korak naprijed. Prvi dojam mi je pesimističan, ali glupo mi je previše srat prije nego se kao prvo transferi ostvare, a onda i vidim kako će to djelovat na terenu. Čim krene mislim da ćemo svi kolektivno znat više na čemu smo.
  • Tvrdica McTvrdi
    449
    Again, što mi ovim dobivamo? Strašno.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.