• Dadox
    400
    Čini se da je ovo vezano uz Mikića i da bi se Škegro mogao sada inatiti.
  • dd29
    727

Duje De Bruyne
  • Teofil Kateran
    2.7k
    Kadar se lagano definira i od samog početka se radi punom parom i zato vjerujem da će ovaj remont biti uspješan. Doslovno je prije nešto više od 2 tjedna tek završila sezona, do početka nove sezone ima skoro pa puna 2 mjeseca, a već je predstavljen Lisica, predstavljanje čekaju Goda, Ljubičić, Mudražija i Soldo, na korak do potpisa su Vidović i Vinlof, a malo fali oko dogovora za Valinčića + iako je utihnulo, ali navodno je i dolazak Jagušića izgledan.

Po meni je već toliko posla odrađeno, a tek je 11.6. Mi na ovo kao najveći imperativ moramo što ranije dovesti stopera i napadača, a onda se nešto lakšim tempom može tražiti desno krilo i krpati odlaske kojih će sigurno još biti, prije svega vjerujem da će otići minimalno jedan od dvojca Kulenović ili Kanga, a možda i oba.
  • Miro Vugrinec
    8.9k
    U meni su nekako pomjesani osjećaji što se tiče ovog prijelaznog roka, ali vise sam pesimist nego optimist iskreno.

Kad pogledam npr Pjacu za kojeg sam i ja govorio da je po meni ipak precjenjen i da mi nije igrač za toliku placu. Njega smo rjesili za 0 eura, nakon sto je imao sezonu koja je Al pari sa prošlom samo u puno jačem klubu i di je dao par golova na europskoj sceni, a mi ga platili milijun i pol eura. Sad istog Pjacu iz u europskim okvirima puno jačeg kluba puštaš za džabe. Ali ne samo to, isplaćuješ mu 600 tisuća eura ugovora. Na njegovo mjesto za milijun i nešto dovodiš igrača koji u najboljem slučaju u ovoj sezoni može biti njegova razina i daješ mu placu oko 350 k. Zaključak dao si milijun i pol za igrača koji je pitanje kako će se snaći na jačoj sceni i hoće li uopće biti na razini prethodnika kojeg si isplatio. To te košta milijun i nešto, plus isplata Pjace od 600 i plaća Lisice oko 350, sto bi značilo da na plaći za ovoj sezoni nisi ništa uštedio, a plazio si milijun i pol za nedokazanu kvakitetu koja tek treba doći na razinu prethodnika.

Petko, kad gledaš slažem se, imao je lošu sezonu prošlu zbog ozljeda, tko zna u kakvom je stanju i plaća mu je jako velika. Ali isti taj Petko je imao ugovor od godinu dana, ne od 5, to je igrač kojeg svakako puštaš za džabe sada, pa mogao si ga onda zadržati cijelu sezonu, tamo u 4 mjesecu na kraju iduće sezone sjesti i vidjeti hoćete li produživati ugovor. Ovako puštaš ga za džabe i daješ mu 700 tsiuca eura, a gubiš jednu veliku klasu koja barem u velikim tekmama donosi ono sto ćeš apsolutno teško naci i za 5 milijuna.

Pojačanja krenimo redom: Dejan Ljubičić, apsolutno top potez, dokazan igrač na bundesligaškoj sceni, dolazi kao slobodan igrač i on će biti pun pogodak siguran. Lisica već sam opisao. Marko Soldo nije igrač za Dinamo. Fran Topic(u planovima je barem za sada), nije igrač za Dinamo. Moreno Zivkovic nije igrač za Dinamo. Bruno Goda definitivno nije igrač za Dinamo. MV iz Austrije Beč, zanimljiv potencijal i valjda bi trebao biti dobro rješenje. Jagusic, također potencijal, ali pitanje od koga je on to bolji od konkurenata, a plaćaš ga velik novac. Uz sve to otišli su Sucic i Baturina, kojima je vrijeme da idu dalje. Ali takve klase teško ćemo naci, ajde Ljubičić i Stojković bi mogli to pokrpati.

Ali sve u svemu veliki rizik, puno promjena uz novog trenera koji nikad nije bio u ovakvoj situaciji i koji nisam siguran koliko je taktički stručan da sve to posloži iako mu želim sve najbolje. Ali nadajmo se da ovaj moj pesimizam neće se pokazati točnim i vjerujmo da Zvone zna sto radi
  • Ivdzo11
    7k
    Slaven Belupo hoce Filipovica kao zamjena za Šuška....
  • Mathiasovi Chageri
    5.5k
    Sve je tako jebeno lagano postalo, stvari se baš RJEŠAVAJU. Jako osvježavajuće za vidjeti u Dinamu. Neću ulaziti u kvalitetu igrača i odluke koje su donesene, ali skidam kapu Bobanu na efikasnosti, odlučnosti i jasnom smjeru u kojem ide, kao i mudima da donese teške odlukePaggini

Da ti malo zamutim vodu, prošle sezone su se hvalospjevi pisali za Botu jer je rješio cijelu igračku križaljku prije odlaska ekipe na pripreme, dobio salve pohvala za pojačanja, pa je Osijek skoro ispao iz lige :lol:
  • don
    13.4k
    Fran Topic(u planovima je barem za sada), nije igrač za Dinamo. Moreno Zivkovic nije igrač za Dinamo.Miro Vugrinec

niti jedan od njih neće imat neku veliku ulogu u Dinamu, plus se vraćaju sa posudba pa su oni nepotrebni na tvojoj listi.
  • dinon7
    1.8k

Sjajno. Euri plus Filipović za Jagusica.
    Tog malog ne smijemo izgubiti.
  • GOAT
    2.9k
    niti jedan od njih neće imat neku veliku ulogu u Dinamu, plus se vraćaju sa posudba pa su oni nepotrebni na tvojoj listi.don

Mora malo drame ipak dodati da se ne osjeca zapostavljeno danas
  • Nolifer
    11.4k
    Slaven Belupo hoce Filipovica kao zamjena za Šuška....Ivdzo11

Okej, a tko ti je onda rezervni golman? Hoće li se krenuti i u tom smjeru? Ako Čavlina ode na posudbu u Lokomotivu?
  • Paggini
    52.8k
    Da ti malo zamutim vodu, prošle sezone su se hvalospjevi pisali za Botu jer je rješio cijelu igračku križaljku prije odlaska ekipe na pripreme, dobio salve pohvala za pojačanja, pa je Osijek skoro ispao iz lige :lol:Mathiasovi Chageri

Hahaha pisali smo i Mariću!

Zato kažem, neću ulaziti u imena i odluke jer tu imam podvojena mišljenja, ali mi se sviđa što nema zavlačenja, navlačenja, jebavanja, zajebavanja i ostalog što pije krv na slamku.

Kažem, ako već dovodimo Lisicu za kojeg ne mislim da je mediokritetan u Istri bio, sviđa mi se što ga se dovelo odmah, a ne da tri mjeseca moramo citati i mrcvariti se po medijima za mediokritetnog igraca.
  • Kujtim Shalla
    5.1k
    ma nemoj mi se odmah ljutit frende , nisam napisao da ga ne treba kupit nego polako sa hvalospjevima. Cudnonminda ga nisu ovi kupili kad su imali cijelu sezonu da ga gledaju i odmjere ,nista vise. I ti se postao osjetljiv izgleda
  • Paggini
    52.8k
    polako sa hvalospjevimaKujtim Shalla

Pa ocito nisi skuzio da nisam nigdje pisao hvalospjeve jer malog nisam gledao, ali kad se stave na papir ČINJENICE o njemu i njegovoj prošloj sezoni, cijena je vrhunska.

Cinjenica je da ima 19 godina, da je reprezentativac Svedske u-21 repke, da je bio u najboljoj ekipi austrijske lige, da je prosao Bayernovu skolu.

Kad stavis to na papir, da je pozicija koja nam nasušno treba, cijena je vrhunska.
  • Jurki
    17.7k
    jer je rješio cijelu igračku križaljku prije odlaska ekipe na pripremeMathiasovi Chageri

E jebiga nama nikad nist ne paše.. kad je zalizani vafl odugovlacil s pojacanjima.. bilo je "zakaj se poslovi ne rjesavaju brze"
    Sad kad se poslovi rjesavaju brze, opet ne valja jer smo prebrzi. :rofl:

Šalu na stranu.. dobro je kaj su dopeljane prinove ovak rano (prije prve prozivke) jer bu vremena da se te igrace dobro vidi na pripremama i odreagira ako bu potrebe.. jer realno nemamo financije da dovedemo pojacanja za koja bi mogli odmah u startu reci "igrac XY na toj i toj poziciji" je bolji igrac od postojeceg u kadru.
    Nazalost mi jedino mozemo "pojacanje" stvoriti.. a za to treba vremena.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.