• Brusa
    1.9k
    Pa najboljeg pojedinca ljetos nismo kupili iako smo navodno tražili mladog napadača. Ono što mi kupujemo u RIjeci su drugorazredni igrači.Daliban

Franjo Ivanović je prošle sezone u hnl imao 5 golova. Sad igra dobro i svaka ti čast na tvojoj providnosti, ali dati za njega 4 milje...
  • Daliban
    3.6k
    Ne mislim da je bolji, ali ne mislim ni da Galešić vrijedi preko 1,5m, kad u obzir uzmemo i aktualnu kvalitetu, prostor za rast i potencijalnu preprodajnu vrijednost. Za taj novac ga sigurno nećemo dobiti.
  • GeneralNapoleon
    23
    Neka mi netko objasni koju to baš izraženu kvalitetu Galešić posjedujeDaliban

Pucanje slobodnjaka :lol:
  • Paggini
    30k
    Ivanović nikada Dinamu ne bi vrijedio 5 milijuna eura. Volim da zabija u Belgiji i da dobro igra, ali da je u Dinamo došao za 5 milijuna eura i imao jednaki output kao tamo, loža bi opet gorila brijem.

Ako se uzelo Galešića, nadam se barem da postigao dobar deal, što je meni max 2 milijuna plus otpis Jankovića, što bih pregrizao nekako, a nadam se da je i manje.

A ako se i uzelo Galešića, što prije ga uigravati sa Perkovićem, to je potencijalno, ako se zvijezde namjeste, Dinamov tandem za idućih par sezona.
  • CastAway1986
    2.2k
    Torrente je bolji u skok igri, došao je besplatno iz Granade , ima iskustvo igranja La Lige realno neloš je stoper ali po meni nije bolji od Galešića sveukupno gledajući..A za cijenu koju Rijeka traži apsolutno se slažem da je neprihvatljiva i da ne vrijedi te novce
  • Daliban
    3.6k
    Franjo Ivanović je prošle sezone u hnl imao 5 golova. Sad igra dobro i svaka ti čast na tvojoj providnosti, ali dati za njega 4 milje...Brusa

Pa mladi razvojni napadač, točno ono što smo po Mariću i tražili. Postojali su jasni elementi u kojima je trebao napredovati, a i dalje postoje. Nije Franjo danas neki drugi igrač u odnosu na ono što je bio u Rijeci. samo mu kontekst u Unionu više odgovara i vidi se ipak i kakav-takav napredak u realizaciji.
  • CastAway1986
    2.2k
    Ivanovica uskoro gledamo u A reprezentaciji , takav profil napadača nemamo već godinama a zašto ga Dinamo nije doveo svi znamo majstore moj , to je previsoka cijena koju traže HNL klubovi kad je Dinamo u pitanju
  • Omake
    4.2k
    napredak u realizaciji nije kakav takav nego je dosad duplo bolji nego lani. Momak je xG mašina, ali još uvijek zabija manje od generiranog xGa. Ako mu se sve posloži, bit će iznad prosječan napadač u Ligi pet. U Belgiji je ove sezone odličan i uz Budimira mora biti glavna opcija u napadu reprezentacije (ako se ova forma nastavi). Nemoguće je znati kako bi mu se sve posložilo u Dinamu.
  • Daliban
    3.6k
    Nema nikakve veze tko je u pitanju, postojala je klauzula od 4 milijuna. Da smo bili pametni, aktivirali bismo ju nakon što smo saznali da je isto napravio Union. Ako su ikakve sumnje u Ivanovića postojale, činjenica da je Union spreman platiti 4m nam je sama po sebi trebala sugerirati da trebamo povući okidač. Možda bi Franjo svejedno otišao u Union, ali barem bismo bili za stolom da mu pokušamo predstaviti nekakav projekt.
  • Izet Hajrović
    2.8k
    Screenshot-20241228-183609-Instagram.jpg

Ovaj profil je danima prije najavio Mbukua na sličan način i prisutan je na Zoni, 1/1.
  • Paggini
    30k

Igrači za koje smo mi davali te cifre su bili Rog koji je bio klasično lopovljevo preplaćivanje i Šutalo koji je došao kao puno veći potencijal. Iluzorno je očekivati da bi nova uprava, 4 mjeseca nakon dolaska, potegnula drugi najveći transfer u povijesti kluba za igrača koji je bio, brat bratu, samo potencijal prošle sezone.
  • Dinamovapriča
    80
    Jedino mi pada na pamet Mounsef Bakrar...
  • Daliban
    3.6k
    Gledam ga više-manje redovito, napredak je kakav-takav. Treba pričekati sezonu do kraja da vidimo stvarno koliko je napredovao s realizacijom.

Igrači za koje smo mi davali te cifre su bili Rog koji je bio klasično preplaćivanje i Šutalo koji je došao kao potencijal. Iluzorno je očekivati da bi nova uprava, 4 mjeseca nakon dolaska, potegnula drugi najveći transfer u povijesti kluba za igrača koji je bio, brat bratu, samo potencijal prošle sezone.Paggini

VIše se isplati dati 4 za Ivanovića nego 2-3 za Stojkovića ili 4 za Galešića.
  • E46
    829
    Broz? Neki je divlji auto u pitanju
  • Noel
    7.6k

To je zamučena slika Nike Galešića iz lipnja 2024. Imate ju na njegovom instagramu. Manite se ovakvih glupih fora i pecanja ljudi..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions