• Time
    970

Nisam rekao da se moramo striktno drzati naravno,ali npr. Perkovic bi trebao imati prednost ispred Torrentea zbog bas zbog prodaje .Perkovic uz 1 2 dobre sezone ide na 8 mil dok Torrente tu cijenu nikad nece stici.
  • Orc123
    10k
    a Torrente je star igrac?
  • Orc123
    10k
    mislim da nece biti danas predstavljen....
  • Time
    970

Gdje sam ja napisao da je star,napisao sam da cemo uvijek prije prodati perkovica za vise novca nego torrentea.
  • Maki17
    241
    Ne treba ni odgovarati na takve ponude, zato i dođe Como sa 5 milijuna prva ponuda, jer smo prodali Ivanušeca i Livakovića za đabe. Treba postaviti standard da nitko ni ne dolazi bez 10 milijuna za igrača Dinama
  • GOAT
    1.7k
    Prednost igranja mora imati bolji igrac, prvi cilj je rezultat i europsko natjecanje a tek onda ide prodaja. Jer ce cijena igraca rasti x2 brže igrajući ligu prvaka nego samo HNL
  • Blueshadow86
    2.3k
    Nadam se da su naši na ovu ponudu Nizozemaca odgovorili sa jednim "seen ". :wink:
  • Noel
    8.2k
    Ne bi Farisa Krkalića prodao za tu lovu. A kamoli Perkovića..
  • Jos-Optimus
    4k
    to sam i ja primjetio, svaka lopta je njemu na glavi, imam nevjerovatan osjecaj na prekidu...tako je Niko Kovač prije uvijek dolazio u šansu
  • Blue 67
    216
    Dajte ljudi uozbiljite se. Neki ovdje spominju bolje sad ubrat milju nego za godinu dvije ide besplatno.
    Za igrača kojeg smo jebenoj Istri dali 2 milje.
    Pa on bi valjda po nekoj logici čim je koračao u maksimirsku 128 trebao vrijediti 3.
    I sad nakon godine i nešto u dinamu gdje se pokazao i više nego solidnim ga treba pustiti očito napušenim Nizozemcima za džabe.
    21 godina, potencijal, reprezentacija, ako je vjerovati TM-u sa svojih 185 uopće nije nizak.
    Ove godine ćemo igrati bar jedan rang više natjecanje u Europi... 3 fronta svi će imati priliku uz to jedini Hrvat u našoj zadnjoj liniji, može pokriti beka što će mu po svemu sudeći biti zadaća i ove sezone. Ako ništa u njemu imamo i više nego solidnog rotacijskog igrača.
    Vjerujem da će ljudi u klubu pokazati stav i slatko se nasmijati na sve ponude ispod 5m jer to je po svemu sasvim realno. Pa makar kao što neki kažu na godinu išao besplatno u Rijeku. Mislim da neke stvari u startu treba postavit na mjesto. Pa makar ispali i prebahati jer za to imamo sigurno više prostora nego ovi koji podcjenjuju pa dođu s ovakvim ponudama.
  • Dinaminjo
    1.2k
    Da li su novinari ista znali prije Zone?

Ja mislim da nisu.
    I svejedno se vas 50 muha (da vam nemrem ljepse reci) zalijepi na clanak kao za drek koji i je
  • NitkoBitan
    22k
    Očekujem sada kroz 15tak minuta objavu.
    Tik tak :wink:
    Nogo

Ma nemas ti pojma.

Jedan je Miro :halo:
  • Droljo
    11.3k
    Ne znam što se čeka ako je sve ok prošlo.
  • Päddy1
    78
    Nije valjda da je propao
  • CastAway1986
    2.4k
    pa i napisao sam da ne vidim da su njih dva bolji od Perkovica ..Po meni je Mauro puno veći potencijal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions