• Praskaton
    4.4k
    Zanimljivo mi je kako se uvažava misljenje i pravdaju odluke bivsih trenera kao i sadasnjeg kad to odgovara nekome.

Al kad krene loša igra onda su treneri prvi na udaru kao neznalice
  • CastAway1986
    3.5k
    Sve što je dosad odigrao Mauro je odradio dosta dobro..Ne vidim da su Bernauer i Torrente toliko bolji da zaslužuju biti ispred njega.Lijevog beka isto solidno odrađuje..Posudba negdje nema smisla jer je u Istri dokazao da bez problema može igrati HNL na visokoj razini i bio je blizu transfera u Shaktar..
    Ponuda nizozemskog kluba je sramotna i ne treba se uopće razmatrati!
  • Omake
    10.5k
    Po Twitteru glasina da će Emreli u Nurnberg. Nadam se da je istina.
  • Mihaljević
    13.3k
    vidim da su Bernauer i Torrente toliko bolji da zaslužuju biti ispred njega.CastAway1986

Perković je bolji od obojice.
  • NB86
    16.9k

Mmaee na 4 godine potpisao
  • don
    14.3k
    ne može crnac loš bit u Dinamu
  • Orc123
    12.6k
    Mauro je dobar igrac i definitivno treba igrat na stoperu ali iskreno totalno mi bezveze i cak zlocesto da se vec sere po Torrenteu kako je Mauro bolji kako je ovo kako je ono a niste ga posteno ni gledali! Isto takve napade trpi Max od samog dolaska i mislim da je totalno uspoređivat tko je bolji na stoperu on ili Mauro jer su obojica dobri i totalno su razliciti igraci tako da....Mauro zasluzuje priliku na stoperu ali ovo uspoređivanje je totalno bezveze i kenjanje po igracu kojeg smo doveli prije par dana!

Da je ponuda dobra za Maura ja bi ga prodao ali ovo je sramotno niska ponuda pa je ne bi razmatrao ako ostane u tim gabaritima.
  • Krezo
    44
    Cekam predstavljanje MMA vise nego zahladenje na ovih 35+ daj mi taj betonski blok u obrani
  • Päddy1
    78
    Prodaja Maura za oko 2 milja je sprdacina postena . Ali mislim da ljudi koji govore o torrentu opcenito misle njegov "sprint" koji je mozda maks 13 na sat haha ... A od modernog stopera se ocekuje i brzina, to mora cak bit brzina da se krilni igraci i napadaci mogu kolko tolko pratit..

Al pricekajmo kako ce se sve razvijat
  • Patrik11
    164
    sucic je kod jakira u zrinjskome bio najvazniji igrac
  • Paggini
    59.6k

U Dinamu nije bio do prije zimskih priprema, nakon čega se ustalio kad je dokazao svoju klasu. Nije Jakir došao i rekao da će mu Sučić igrati, nego je do toga došlo silom prilika.

Da imam volje, preroštao bih Sucicev topic, dosta se pizdilo na Jakira zasto Sucic ne igra svojevremeno...

Nije poanta u tome da je Jakir trenirao sucica u zrinjskom, to svi znamo, nego da nema preferans u Dinamu prema mladim igračima, osim ako se to dogodi silom prilika.

Nadam se da će se to promijeniti u iducoj sezoni jer ovi klinci su spremni za minute.
  • Patrik11
    164
    Nije Jakir došao i rekao da će mu Sučić igrati, nego je do toga došlo silom prilika.Paggini

kojom silom prilika???
  • Paggini
    59.6k

Stari ne sjećam se točno niti znam osobno Jakira pa mi je pričao, ali Sučić mu do prije zimskih priprema nije bio prvi izbor.

Od sile prilika odaberi - Ademi nije bio spreman koliko se mislilo da je spreman, Bulat je bio mekan i mislim da je povukao neku ozljedu, Ljubicic nije bio dobar...

Tek od siječnja se Sucic potpuno ustalio u prvu ekipu, a jesenski dio je par utakmica igrao, par je bio na klupi, par ulazio s klupe.

Odi na Sofascore pa si detaljno pregledaj koliko i kad je ulazio, poanta je da Jakir nije došao, rekao "da ovaj mali je buducnost" i gurao ga. U derbijima je prednost redovito davao nespremnom Ademiju, toliko o tome.
  • FrenchMontana
    1.4k
    Dofuravaju se stranci i prica se o prodaji domacih igraca… stranci su potrebni sve 5, ali nadam se da ce se Vrba, Mauro i ostali etablirati u prvoj ekipi i da ih se nece prodavat za prvu ponudu od 3mil.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.