• Jurki
    14.5k
    ne zelim biti Jakirov odvjetnik..
    ali to da igraju neki igraci posto poto.. to ti ne pije vode.
    Znaci prosle sezone je miksal, kemijal konstantno.. trazeci dobitnu formulu.
    Max je na proljece bil konstanta. Kulen je dobil minute, Brodic, klinci pri kraju sezone.
    Kad je stani pani onda iskusnjare igraju.. to je svugdje tak.
    Dobili su svi šansu.. to su cinjenice.
    Inzistiral je na Hoxhi.. kad ga nije islo.. igral je Vidovic.
    Da je tak.. mislis da bi svi igraci grizli sad na pripremama?
  • Jaki991
    242
    Slažem se, mislim da Jakir nije “Zlatko Dalić” tip trenera koji tjera neki inat da bi na kraju ispao pametniji od svih ostalih…

Uostalom, njemu je najvise u interesu da igraju igraci u najboljoj formi… al volio bi da riskira sa kacavendom, vrbancicem i mikicem malo vise
  • Pop corn
    8.7k
    cak sam misljenja da je i Petko zasluzan sto prijelazni rok ovako dobro izgleda za sada, jer nebi me cudilo da je postavio ultimatum da se dovode instant pojacanja ako zele da on ostane.Žan

Kako si samo saznao da je takav mail poslao u Upravu. Štoviše Petko ti sam sudjeluje na pregovorima i dogovara momčad. I još piše redoslijed pjesmi koje će se pjevati na sjeveru.

Ironiju na stranu, dragi Žan, sportsku politiku ne vodi napadač kluba već sportski direktor kluba.
  • Time
    970

Posto se osvrces na moj post,zakljucio sam da Perkovic vise vrijedi na trzistu od Torrenta(prema TM Perkovic je duplo vrijedniji),a ne tko je bolji ili losiji...to ce vrijeme pokazati.Njih dvojicu sam uzeo kao primjer stranog i domaceg igraca,slicnih godina,slicnih pozicija itd...i da su nam puno vece sanse prodati Perkovica za dobru svotu nego Torrentea.
  • austrijanac
    5.2k
    još piše redoslijed pjesmi koje će se pjevati na sjeveru.Pop corn

Daj ga pitaj s čim otvaramo protiv Istre
  • Haza
    7.9k
    Koliko Perković vrijedi trenutno, najbolje pokazuje koliko nam se nudi za njega (i to neki bezvezni klub iz donjeg djela nizozemske lige). Isto tako koliko vrijedi Sučić, nam je pokazao talijanski Como.
    Da prošle godine je imao solidnu brojku tekmi, ali prvenstveno jer nismo imali lijevog beka cijelu sezonu.
    Mauro je igrao samo lijevog beka, i slažem se da mu to nije prirodna pozicija, nije da tvrdim da je loš igrač, samo sam dojma da on nema potencijal za neki top transfer, a nije kotirao dobro niti kod Bišćana niti kod Jakira, dva trenera koji gaje totalno različiti nogometni stil, što samo govori da možda igrač nema ono nešto.
    Ipak, smatram da je ponuda za njega u visini 2 mil eura uvreda, i za tu lovu ga ne bi dao. Međutim, s druge strane, onda, ako ga se ne vidi među 4 stopera, bilo bi ok da ode na posudbu, pa možda pokaže sve vrline koji neki na forumu ističu...
  • Päddy1
    78
    Zakaj mmae nije predstavljen danas?:( vjv sutra onda
  • Zagi
    9k
    Možda i bi za Maura bilo najbolje da ode negdje na posudbu, možda ne bi.
    Ali jbt, nismo mi udruga za razvijanje Maura Perkovića. Tko će nam igrati beka? Ogi je sve nešto boležlljiv.
    Mauro je dio rotacije,polivalentan i vjerojatno nije nešto preskup. Treba nam i to.
  • Captain America
    19.3k
    Theo, Mmae, Torrente i Mauro trebaju biti 4 stopera ovu sezonu. Theo je zvijer, ali treba voditi računa da je ipak u određenim godinama. Torrente je imao 2 teške ozljede koljena. Tu su se spominjale neke ozljede kod Mmaea. Čeka nas 50 utakmica, neke će se sigurno igrati u 352 formaciji i bit će dovoljno minuta za svu četvoricu. Vjerujem da Mauro može eksplodirati ove sezone kao stoper.
  • Brusa
    2.1k
    Možda i bi za Maura bilo najbolje da ode negdje na posudbu, možda ne bi.Zagi

Mislim da nema što na posudbama on više raditi...uostalom platili smo ga 2 milje, igrao je dosta u prvih 11 prošle sezone, nije on više perspektivni klinac, posudba mi nema nekog smisla baš
    A kako je netko već napisao tu , stvari su se posložile tako prošle sezone da su u jednom trenutku morali igrati Boško i Perić, tako da tko zna što nas može još dočekati...
  • Zagi
    9k
    Da, nikad ne znaš kaj se može desiti.
    Jedino ako iz nekog razloga ne paše u klimu svlačionice, onda mogu razumijeti.

Ali o tome ne znam apsolutno ništa. Puko nagađanje.
  • Haza
    7.9k

Slažem se s tvojim rasporedom stopera, meni je Mauro definitivno ispred Perića (stalno ozljeđen) i Bernauera.
    Ali dojma sam da Jakir njemu neće dati prilike na stoperu, da mu se zato i traži klub, zašto je to tako, vidim da nitko od nas ne zna. Definitivno je čudno da smo platili stopera 2 mil eura da bi nam igrao beka, zapravo od početka je priča oko Maura jako čudna...
  • Teofil Kateran
    1.6k
    Vidim da se opet samo tako otpisuje Max, realno nije za prvu postavu, ali nema smisla otpisivat, imao je jako dobrih igara u drugoj polusezoni, a to se samo tako zaboravlja izgleda.
  • Zagi
    9k
    Max je za manje utakmice naš najbolji stoper, bar dok ne vidimo na kaj liči MMA.
    Dobar i u trojci iza , neka Maxa tu.
  • Facke
    4.8k
    Najte mi otpisati Maxa. Max ima s 61% osvojenih duela, Mmaee 60% i Torrente 60% osvojenih duela proslu sezonu. Plus to da Max jake dobre otvara igru i ima jebene lopte. Nekakva rotacija mora biti tak da verujem da bu i on na svoje minote dosel.

Koj se Perkovica tice. Ja ga sa tu odstetu nebi pustil. Za neku vecu odstetu + bonus i postotak da. Al za one kaj je Miro napisal 1+1 najte smeha delati. Nek bude 3 + postotak. Bar tulike. Al nebu. El je Nijmengenu rekorden transfer 1,75 mil. €. I kam bas v Nijmengen, nije mi jasne.
    Ponuda Comoa za Sucica mi je prihvatljiva. Al ove je pre male. Cak i ove 2 mil. + 1 mil. eventualnoga bonusa (uvisi koj tu ulazi v bonuse) mi je pre slabe. Ok moreme se mi jos naplatiti s onih 20% al te je rizik i ste zna gda bi te novce videli. A same jeden podsetnik , jake se Maura hvalile proslu sezonu kad je igral, odigral je dobru sezonu. Mlad je i ima on jos pune prostora za napredak. Al otkad je Mauro stigel , tu neke smrdi. To je moj dojam. Mi sme istre dali dvije milje da bi ga mi dali za 1+1 ili takve neke kombinacije. Koj me poceli poklanjati igrace? Nisam znal da je vec bozic da se pokloni deliju.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions