Keyser Soze
Mali Zeus
Treba ovo okrenut na optimizam pa se nadat da će Leko sad krenut s 352 radi viška stopera i nedostatka krila. — Mlađi referent
Juznjak
Mali Zeus
Ne vidi mi se tweet iz meni nepoznatog razloga, uglavnom jedan profil koji prati njemački nogomet kaže da Vidović dolazi na lječnički danas ili najkasnije sutra. — Keyser Soze
Yovitssa
Dakle, ajmo pretpostavit da ide u Hajduk, opet besplatno naravno. Znači oni su doveli Šarliju, Uremovića, Odjidju, Moufia i Dialloa sve za besplatno dok smo mi za prinove Francuza, Ukrajinca, Kaneka i Stojkovića dali oko 5 milijuna eura i sad zbog ozljede jedinog pravog pojačanja ostajemo na Miki koji jedini nešto igra od svih tih prinova dok Bernauer i Kaneko trunu na klupi.
Radi se samo o pretpostavci da on dođe dolje. — Keyser Soze
San Lorenzo
Ovo sa Perkovićem mi nije jasno,kakav feler on ima? — Dautbegović1
nemapredaje
Mlađi referent
Ne vidi mi se tweet iz meni nepoznatog razloga — Keyser Soze
dealno bi bilo da im Melnjak igra krilo i da se Leko počne premišljavati oko tog kak će igrati. — Mali Zeus
Ludovic IX
Mali Zeus
Ofenzivni arsenal im nije daleko od tog. :grin: — Mlađi referent
Keyser Soze
morales
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.