• morales
    232
    mozete vi pricat psihoza,panika,kmecanje,ovako onako situacija nije dobra s ovim igracima trenutno se nce moc izvuc i prvenstvo i europa,prijelazni rok je zasad ocajan nebitno ko je kriv simic peras barisic itd,zvucat cu sad ko neki mamicevac i razmazeni dinamovac,ako se izgubi prvenstvo to je veliki podbacaj uprave i sramota da mi izgubimo od onakvog hajduka prvenstvo
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    mozete vi tumacit kolko ocete i kako ocete. Zar ocete rec da dovodenje ozljedenog igraca i davanje ugovora nije na stetu kluba? Za igraca koji mora na operaciju i sto se znalo prije potpisa?
  • morales
    232
    sve je moguće,sta branite tog šimića ko da je sveta krava u indiji
  • Krizy
    59.2k
    Napravljena je ta steta da se dovode ozljedeni igraciMiro Vugrinec

Stojković se ozlijedio na Maksimiru. Hoćeš li napokon prestati pisati u množini. Kačavenda je došao na posudbu kao veliki potencijal, pa to nije loš posao. Možeš dobiti puno a izgubiti jako malo.
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    napiso sam za Stojkovica da je peh ne odnosi se na Stojkovica vec Kacavendu, a ako vas vecina misli da se posudba ne placa grdo se varate
  • morales
    232
    sva prefernca tog simica je sto je dinamovac i sto je bio kontra mamića,mogli su onda i nas sve sa zone stavit da budemo zaduzeni za sportski sektor
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus mozete vi tumacit kolko ocete i kako ocete. Zar ocete rec da dovodenje ozljedenog igraca i davanje ugovora nije na stetu kluba? Za igraca koji mora na operaciju i sto se znalo prije potpisa?Miro Vugrinec

Nema se tu kaj tumačiti, skoro pa doslovno si to napisao.
  • dumitrumitu
    1.5k
    pa nisu kačevendi dali ugovor. Doveden je na posudbu i ako bude potrebna operacija vraćaju ga u lokomotivu.
  • Mali Zeus
    18.8k
    ↪Mali Zeus sve je moguće,sta branite tog šimića ko da je sveta krava u indijimorales

Ne branim ja njega nego mi je fascinantno kako vi skačete na njega u svakoj prilici. On je kriv za apsolutno sve trenutno čini se, crvena krpa. Zanimljivo, moram reći.
  • Infinity
    19k
    Dobro, shvatili smo. Imas sve informacije svijeta, ti si Bog za informacije, ne moras nas smarati vise. Sve si znao, priznajemo da smo pogrijesili, klanjamo se i molimo za oprost.
  • Mlađi referent
    13.5k
    Treba ovo okrenut na optimizam pa se nadat da će Leko sad krenut s 352 radi viška stopera i nedostatka krila.

Mana te teorije je to što nema ni dva napadača :rofl:
  • Laugreano
    4.5k
    Jucer je Nogo spomenuo uremovica. Znaci presijeda za Zagreb. :D
  • Miro Vugrinec
    9.2k
    opet moram pisat i objasnjavat doveden ja na posudbu s pravom otkupa sto znaci da dobiva od Dinama placu a ne od lokomotive od koje je imo do sad. A i dajte malo logicki zar mislite da bi igrac dolazio u klub u kojem zna da nece igrat za iste novce? Ili bi osto u klubu u kojem bi sigurno svaku igro?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.