• morales
    232
    sve je moguće,sta branite tog šimića ko da je sveta krava u indiji
  • Krizy
    75.3k
    Napravljena je ta steta da se dovode ozljedeni igraciMiro Vugrinec

Stojković se ozlijedio na Maksimiru. Hoćeš li napokon prestati pisati u množini. Kačavenda je došao na posudbu kao veliki potencijal, pa to nije loš posao. Možeš dobiti puno a izgubiti jako malo.
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    napiso sam za Stojkovica da je peh ne odnosi se na Stojkovica vec Kacavendu, a ako vas vecina misli da se posudba ne placa grdo se varate
  • morales
    232
    sva prefernca tog simica je sto je dinamovac i sto je bio kontra mamića,mogli su onda i nas sve sa zone stavit da budemo zaduzeni za sportski sektor
  • Mali Zeus
    22k
    ↪Mali Zeus mozete vi tumacit kolko ocete i kako ocete. Zar ocete rec da dovodenje ozljedenog igraca i davanje ugovora nije na stetu kluba? Za igraca koji mora na operaciju i sto se znalo prije potpisa?Miro Vugrinec

Nema se tu kaj tumačiti, skoro pa doslovno si to napisao.
  • dumitrumitu
    2k
    pa nisu kačevendi dali ugovor. Doveden je na posudbu i ako bude potrebna operacija vraćaju ga u lokomotivu.
  • Mali Zeus
    22k
    ↪Mali Zeus sve je moguće,sta branite tog šimića ko da je sveta krava u indijimorales

Ne branim ja njega nego mi je fascinantno kako vi skačete na njega u svakoj prilici. On je kriv za apsolutno sve trenutno čini se, crvena krpa. Zanimljivo, moram reći.
  • Infinity
    21.3k
    Dobro, shvatili smo. Imas sve informacije svijeta, ti si Bog za informacije, ne moras nas smarati vise. Sve si znao, priznajemo da smo pogrijesili, klanjamo se i molimo za oprost.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Treba ovo okrenut na optimizam pa se nadat da će Leko sad krenut s 352 radi viška stopera i nedostatka krila.

Mana te teorije je to što nema ni dva napadača :rofl:
  • Laugreano
    6k
    Jucer je Nogo spomenuo uremovica. Znaci presijeda za Zagreb. :D
  • Miro Vugrinec
    10.5k
    opet moram pisat i objasnjavat doveden ja na posudbu s pravom otkupa sto znaci da dobiva od Dinama placu a ne od lokomotive od koje je imo do sad. A i dajte malo logicki zar mislite da bi igrac dolazio u klub u kojem zna da nece igrat za iste novce? Ili bi osto u klubu u kojem bi sigurno svaku igro?
  • Keyser Soze
    20.7k
    Ne vidi mi se tweet iz meni nepoznatog razloga, uglavnom jedan profil koji prati njemački nogomet kaže da Vidović dolazi na lječnički danas ili najkasnije sutra.
  • Mali Zeus
    22k
    Treba ovo okrenut na optimizam pa se nadat da će Leko sad krenut s 352 radi viška stopera i nedostatka krila.Mlađi referent

Idealno bi bilo da im Melnjak igra krilo i da se Leko počne premišljavati oko tog kak će igrati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.