Treba ovo okrenut na optimizam pa se nadat da će Leko sad krenut s 352 radi viška stopera i nedostatka krila. — Mlađi referent
Ne vidi mi se tweet iz meni nepoznatog razloga, uglavnom jedan profil koji prati njemački nogomet kaže da Vidović dolazi na lječnički danas ili najkasnije sutra. — Keyser Soze
Dakle, ajmo pretpostavit da ide u Hajduk, opet besplatno naravno. Znači oni su doveli Šarliju, Uremovića, Odjidju, Moufia i Dialloa sve za besplatno dok smo mi za prinove Francuza, Ukrajinca, Kaneka i Stojkovića dali oko 5 milijuna eura i sad zbog ozljede jedinog pravog pojačanja ostajemo na Miki koji jedini nešto igra od svih tih prinova dok Bernauer i Kaneko trunu na klupi.
Radi se samo o pretpostavci da on dođe dolje. — Keyser Soze
Ovo sa Perkovićem mi nije jasno,kakav feler on ima? — Dautbegović1
Ne vidi mi se tweet iz meni nepoznatog razloga — Keyser Soze
dealno bi bilo da im Melnjak igra krilo i da se Leko počne premišljavati oko tog kak će igrati. — Mali Zeus
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.