• The Undertaker
    6.7k
    Vezano na članstvo, da li ste razmišljali o tomu da razvijete loyalty program koji bi omogućio "učlanjenje" u klub i ljudima koji, iz raznoraznih razloga, ne mogu biti "pravi" članovi prema Zakonu o udrugama? Da li je rađena kakva analiza isplativosti i slično? Po meni, laički, bila bi velika šteta ne pokušati zahvatiti i veliki dio hrvatske dijaspore koji se, iz praktičnih razloga (OIB), trenutno ne može učlaniti u klub.
  • Papastrumf
    14.3k

Radimo trenutno na tome. “Problem” je u tome sto se za to treba mijenjati Statut.
  • Captain America
    19.5k
    Skupstinari su bili clanovi najmanje 2 godine u nizu jer je takav Statut trenutno na snazi.Papastrumf

Mi govorimo o 4 godine. Koliko vas je bilo članovima 4 godine?

Inace, odi u Barcelonu pa nauci ljude nesto o demokraciji. 3 vrste clanstva, za pravo glasa platis 260 € godisnje.Papastrumf

Znači plate tu godinu članarinu kako bi došli u priliku maknuti vladajuće? Ako se već ugledate na španjolske klubove, Real bi morao biti uzor u kojem kandidat za predsjednika mora pripremiti 10% klupskog godišnjeg proračuna da bi se uopće kandidiraona izborima.

jer zamisli, jedan trener je dobio otkaz.jedan u nizu

Pročitaj s razumijevanjem. Otkaz Neni nakon laži kako se ide zajedno dalje je bila kap koja je prelila čašu, a ne jedini razlog.
  • Bryan
    11
    Stigla članska danas
  • veselko tenžera
    4.2k
    IMG-20250215-WA0012.jpg

Preko 300 novih članova danas u Stocu. Bravo braćo!
  • skener
    1.8k
    Prošle godine članarina plačena negdje početkom Veljače, ove godine 1.1., obje članske stigle simbolično točno na Valentinovo

Pohvala svima koji su sudjelovali u kreaciji i realizaciji cijelog paketa
  • DrawTube
    6.2k
    Trebalo bi nabacit neku akciju učlanjivanja u KC tj Podravini, to je uz Bjelovarsku najgore stojeća kontinentalna županija po udjelu članova u stanovništvu
  • Rex Ramae
    2.9k
    Produžio članstvo 31.12., još uvijek nije stigla članska a ni u aplikaciji ne mogu povezati članstvo, javlja grešku da Kod nije pronađen. :brow:
  • dinamozivivjecno
    2.3k
    meni je stigla clanska prije tjedan i pol i jos uvijek ne mogu povezati clansku u aplikaciju, stalno mi izbacuje da mi se podaci ne podudaraju sa profilom.
  • Papastrumf
    14.3k
    https://t.ly/dzg-support

Sto se tice aplikacije, prijavite im problem. Odgovaraju azurno.
  • din
    631
    Tako sam se ja jednom javio, skrenirao sam i aplikaciju i platio godišnjom, uzeo račun jer mi se već desilo da mi nije dodalo bodove na plavom korneru, pošaljem im sve da mi nije dodalo bodove i oni jave da ne vide taj račun u sustavu, od onda odustajem s slanjem, ako doda bodove super.. Ako ne, nadam se da će sljedeći put dodati..

Edit: isprike, ja pišem za bodove, vidim da tu ekipa ima problem s dodavanjem članske..
  • Neron53
    1.2k

Izgleda da se ovdje nitko ne sjeca da se stotine ako ne i tisuce ljudi nisu mogle godinama uclaniti u klub. Izgleda da se nitko ne sjeca ondasnje akcije kojoj smo srusili takvo postupanje.
  • Toot
    97
    Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju.Captain America

Meni je ovo dobra vijest. Ako ove godine srušimo prošlogodišnji rekord po broju članova uz gubitak ovakvih sramotnih likova, to znači da rastemo kvantitativno i kvalitativno. Dvostruka pobjeda za Dinamo.
  • The Undertaker
    6.7k
    Suština priče je uvijek ista, da li navijate i identificirate se sa klubom ili sa njegovim vodstvom. Kako sada tako i prije.
    Edit: a i ubuduće
  • Ludovic IX
    8.1k
    97% ljudi ovdje voli dinamo i poistovjećuje se sa klubom. ali nije slijep da ne vidi kad mu klub vodi lopov i želi da mu klub bude pošten a ne na stranicama crne kronike svaki drugi dan.

tog mulja smo se rješili. sad ide muka da se klub na ispravan način dovede na razine o kojima mamićevci su samo sanjali. ali to traje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.