• Carrasco
    5.1k
    17.2.2025. 12:00 - 33134
  • mali M
    6.8k
    a ja ne kužim kaj tu neki likovi žele. Pa naravno da se brdo članova učlanilo prije 3 godine kad je krenula završna borba... pa to je samo plus i dokaz koliko je ljudi željelo promjenu, a bilo desetljećima u hibernaciji zbog stvari koje su dečki naveli (crna kronika i sl..). Bogu fala da se više tu ne natežemo sa moja članska je duža od tvoje. Vjerujem da postoje dečki koji su sve godine bili na "prvoj crti" borbe sa glavom, a nisu bili članovi iz istog tog razloga.. Kak neki traže baš dlaku u jajetu..
  • plavosrce
    6
    Stiglo u Slavoniju, uclanio se prije manje od mjesec dana
  • Derby
    383
    Suština priče je uvijek ista, da li navijate i identificirate se sa klubom ili sa njegovim vodstvom. Kako sada tako i prije.
    Edit: a i ubuduće
    The Undertaker

Da, majstore, baš je isto što se tiče prava članova i identificiranja sa klubom sada i prije.

Tebi svaka čast ak si se uvijek uspio identificirati sa klubom. Ja jedno vrijeme nisam, bilo je pregadljivo.

U što i zašto da se učlaniš kad ti ne daju ni na stadion ući??
  • masacusec
    4.6k
    Svaka jebena čast svakome onome koji se onih godina, doba najveće mamićeve represije i samovolje mogao identificirati s klubom koliko god smo svih tih godina inzistirali noseći zastavu MAMIĆ NIJE DINAMO! Jer tih godina, formalno, organizacijski i pragmatično mamić je bio Dinamo, uzurpirao je Dinamo, radio je s Dinamom što god je htio, kupovao, prodavao, kurvao, sve je mogao i je radio s Dinamom. I tih je godina, koliko god ja sad parafrazirao, možda i filozofirao, Dinamo izgubio identitet i ja osobno se nikako nisam mogao poistovjetiti s klubom. Naravno, ljubav prema klubu nikada nije jenjavala ni milimetra, ni u ludilu, naprotiv! No, dolasci na stadion Maksimir postali su neizvjesna avantura, dolasci u labirint u koji bi ušao i ne bih znao kroz koja ću na vrata na kraju izaći. A često nisam ni imao jamstvo ulaska, jer je tog dana šef kluba uz svoju miliciju kreirao novi popis nepoželjnih. Često sam išao prek kurca, ali išao sam i to samo radi opstanka grupe.
    I ti igrači koji su tada igrali, nikakvu emociju nisu pokazivali prema nama koji urlamo čitavu utakmicu, možda bi pokoji od njih skupio muda i okrenuo nam se i zapljeskao, pritom riskirajući svoju budućnost u Dinamu.
    To nije bio Dinamo, tada je Dinamo bio samo na našoj tribini, ovo ostalo je sve bio privremeni okupator koji se i dugo zadržao i koji je napokon pao. Danas, u ovoj 2025.bit ću ilustrativan i kazati da bajka traje…..Imamo Dinamo!
  • Brusa
    2.3k
    Evo da javim i ja :wink:
    Došle klincima članske danas poštom (u Međimurje), a moja ne :lol:
    Inače, produžiti smo oko 10.01., naravno na isti dan svima.
    Paket jako lijepo izgleda :up: od etuija, članske, zastavice, pisma, sve top (puno bolje nego prošle godine) :up: tako da pohvale za zaslužne i odgovorne za to :smile:
  • Carrasco
    5.1k
    Usporedba sa prošlom godinom: 142 dana ranije smo došli do trenutne brojke.

20250217-180717.jpg

20250217-180705.jpg
  • Crusades
    14.7k
    Pokušaji odgovaranja od članstva daju svoje plodove.
  • Crni86
    8.2k
    Dosla starom clanska. Sve pohvale za cjelokupan paket i hvala papa na komunikaciji oko toga kada bi paketi trebali doci.
  • DrawTube
    6.2k
    Varaždinska županija sutra vjerojatno postaje 6. županija s više od 1000 članova, sad su na 983

Do kraja tjedna isto očekujem i za Krapinsko - zagorsku
  • Bruh
    1k
    ima to di javno dostupno? I ako ne zašto?
  • Bruh
    1k
    aaa hvala
  • mali M
    6.8k
    Malo me Požeško-slavonska začudila. Očekivao sam da će biti viši broj.. neznam zašto, znam nekolicinu od tamo pa sam vjerojatno očekivao mora navijača od tamo :lol:
  • blue heart 72
    2.1k
    U subotu opet akcija učlanjenja u Međimurju (Čakovec, Play - Sportbar 9-12 sati)
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.