• The Undertaker
    10.3k
    Vezano na članstvo, da li ste razmišljali o tomu da razvijete loyalty program koji bi omogućio "učlanjenje" u klub i ljudima koji, iz raznoraznih razloga, ne mogu biti "pravi" članovi prema Zakonu o udrugama? Da li je rađena kakva analiza isplativosti i slično? Po meni, laički, bila bi velika šteta ne pokušati zahvatiti i veliki dio hrvatske dijaspore koji se, iz praktičnih razloga (OIB), trenutno ne može učlaniti u klub.
  • Papastrumf
    24.2k

Radimo trenutno na tome. “Problem” je u tome sto se za to treba mijenjati Statut.
  • Captain America
    20.4k
    Skupstinari su bili clanovi najmanje 2 godine u nizu jer je takav Statut trenutno na snazi. — Papastrumf

Mi govorimo o 4 godine. Koliko vas je bilo članovima 4 godine?

Inace, odi u Barcelonu pa nauci ljude nesto o demokraciji. 3 vrste clanstva, za pravo glasa platis 260 € godisnje. — Papastrumf

Znači plate tu godinu članarinu kako bi došli u priliku maknuti vladajuće? Ako se već ugledate na španjolske klubove, Real bi morao biti uzor u kojem kandidat za predsjednika mora pripremiti 10% klupskog godišnjeg proračuna da bi se uopće kandidiraona izborima.

jer zamisli, jedan trener je dobio otkaz. — jedan u nizu

Pročitaj s razumijevanjem. Otkaz Neni nakon laži kako se ide zajedno dalje je bila kap koja je prelila čašu, a ne jedini razlog.
  • Bryan
    181
    Stigla članska danas
  • veselko tenžera
    8.9k
    IMG-20250215-WA0012.jpg

Preko 300 novih članova danas u Stocu. Bravo braćo!
  • skener
    9.7k
    Prošle godine članarina plačena negdje početkom Veljače, ove godine 1.1., obje članske stigle simbolično točno na Valentinovo

Pohvala svima koji su sudjelovali u kreaciji i realizaciji cijelog paketa
  • DrawTube
    7.1k
    Trebalo bi nabacit neku akciju učlanjivanja u KC tj Podravini, to je uz Bjelovarsku najgore stojeća kontinentalna županija po udjelu članova u stanovništvu
  • Rex Ramae
    4.3k
    Produžio članstvo 31.12., još uvijek nije stigla članska a ni u aplikaciji ne mogu povezati članstvo, javlja grešku da Kod nije pronađen. :brow:
  • dinamozivivjecno
    3.6k
    meni je stigla clanska prije tjedan i pol i jos uvijek ne mogu povezati clansku u aplikaciju, stalno mi izbacuje da mi se podaci ne podudaraju sa profilom.
  • Papastrumf
    24.2k
    https://t.ly/dzg-support

Sto se tice aplikacije, prijavite im problem. Odgovaraju azurno.
  • din
    1.4k
    Tako sam se ja jednom javio, skrenirao sam i aplikaciju i platio godišnjom, uzeo račun jer mi se već desilo da mi nije dodalo bodove na plavom korneru, pošaljem im sve da mi nije dodalo bodove i oni jave da ne vide taj račun u sustavu, od onda odustajem s slanjem, ako doda bodove super.. Ako ne, nadam se da će sljedeći put dodati..

Edit: isprike, ja pišem za bodove, vidim da tu ekipa ima problem s dodavanjem članske..
  • Neron53
    2.8k

Izgleda da se ovdje nitko ne sjeca da se stotine ako ne i tisuce ljudi nisu mogle godinama uclaniti u klub. Izgleda da se nitko ne sjeca ondasnje akcije kojoj smo srusili takvo postupanje.
  • Toot
    364
    Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju. — Captain America

Meni je ovo dobra vijest. Ako ove godine srušimo prošlogodišnji rekord po broju članova uz gubitak ovakvih sramotnih likova, to znači da rastemo kvantitativno i kvalitativno. Dvostruka pobjeda za Dinamo.
  • The Undertaker
    10.3k
    Suština priče je uvijek ista, da li navijate i identificirate se sa klubom ili sa njegovim vodstvom. Kako sada tako i prije.
    Edit: a i ubuduće
  • Ludovic IX
    12.8k
    97% ljudi ovdje voli dinamo i poistovjećuje se sa klubom. ali nije slijep da ne vidi kad mu klub vodi lopov i želi da mu klub bude pošten a ne na stranicama crne kronike svaki drugi dan.

tog mulja smo se rješili. sad ide muka da se klub na ispravan način dovede na razine o kojima mamićevci su samo sanjali. ali to traje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.