Zbog ovakvih kao sto si ti, moj prijedlog za novi Statut je da na izborima ubuduce pravo glasa imaju samo oni s minimalno 4 uzastopne godine clanstva. — Papastrumf
Znaš što mislim o svemu kad sam u vrijeme najveće represije bio član kluba. — Captain America
Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju. — Captain America
Zbog ovakvih kao sto si ti, moj prijedlog za novi Statut je da na izborima ubuduce pravo glasa imaju samo oni s minimalno 4 uzastopne godine clanstva. — Papastrumf
Samo sto clanstvo u klubu danas i prije 5 ili 10 godina nisu ista stvar. — Papastrumf
to je da uvijek kontriras, budes kontroverzan i prepoznat od drugih i da skupljas lajkice na forumima — jedan u nizu
Jako demokratski i genijalan način za raslojavanje članova. Znači ne slažeš se sa smjerom kojim klub ide, ali izvoli dati 80 eura da ih za 4 godine možda možeš smijeniti. Jako demokratski. Bilo bi fer onda da trenutni članovi skupštine objave koliko su godina u nizu bili članovi prije kandidature na izborima prije ovakvih nebuloznih ideja. — Captain America
Samo sto clanstvo u klubu danas i prije 5 ili 10 godina nisu ista stvar. — Papastrumf
Koji oksimoron. Kažeš da mi je bitno biti kontroverzan i kontrirati većini i skupljati lajkiće :lol: — Captain America
Članstvo bi, po meni, trebalo biti odraz svijesti o pripadnosti i lojalnosti klubu — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.