• The Undertaker
    6.7k
    Zbog ovakvih kao sto si ti, moj prijedlog za novi Statut je da na izborima ubuduce pravo glasa imaju samo oni s minimalno 4 uzastopne godine clanstva.Papastrumf

Može ako će sličan uvjet biti i za godišnje na Kranjči.
    Šalu na stranu, neka sa ljudi učlanjuju kad i koliko hoće. Realno bi trebalo biti (barem) dvije godine, prošlu i tekuću. Svaki razlog za učlanjenje je dovoljno dobar, makar i želja za smjenom.
  • Toni90d
    1.3k
    Znaš što mislim o svemu kad sam u vrijeme najveće represije bio član kluba.Captain America

Zato si i glasao za Barića i njegovu listu, za nastavak vladavine mraka i prijatelja od onoga što je uveo represiju.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Svi navijači Dinama imaju poremećaj. Vežemo se iracionalno za taj klub, njegovu prošlost, sadašnjost, ideju, tribinu, prijatelje, očeve, djedove. Ali da prestaneš biti član Dinama radi otkaza treneru je nevjerojatno. Čak sam šokeran
  • Cosey
    562
    Ne znam koji je problem s Captainom, ne pratim redovito forum, ali se slažem s prijedlogom da je uvjet da se glasa na izborima dulji kontinuitet članstva, barem tri godine.

Ne sviđa se ni meni posve kako se vodi klub, daleko od toga. Uostalom, nije smijenjen SD bezveze. Razočaran sam i radom marketinga (dio oko merchendisea), ali ne pada mi na pamet ne produžiti članstvo i imati godišnju.
  • jedan u nizu
    11.8k
    Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju.Captain America

po tisuciti put i dalje pokazujes svoje lice, a i dalje te nije sram to javno objavljivati.
    Makar se ne slazem sa tvojim izborom za koga si glasao, ili kojeg trenera preferiras, to je tvoj izbor, a konacno imamo demokraciju, pa ako si glasao za drugog to je ok.

Ali da odgovaras ljude od uclanjenja u dinamo - to je dno dna. Tu samo pokazujes da nisi nikakav navijac dinama, i da su ti bitni vlastiti interesi, a to je da uvijek kontriras, budes kontroverzan i prepoznat od drugih i da skupljas lajkice na forumima. Jel ti navijas za dinamo, ili za jednu garnituru vlasti, ili jednog trenera ili sta vec?
    Takvi 'navijaci' poput tebe nam trebaju samo da se vrate u rupe iz koje su ispuzali
  • The Undertaker
    6.7k
    Ispada da su svi članovi od rođenja. Kladim se da pola ljudi ovdje nema više od 3 godine članskog staža. Ne ulazim u razloge, meni je to u redu ali nemojmo sad glumiti veće vjernike od pape.
  • vjeko1701
    12.4k
    Općenito nemojte padati na takva pecanja. Napisao je kaj je napisao, dobio je željenu reakciju i idemo dalje.
  • Papastrumf
    14.3k

Vjerojatno si u pravu. Samo sto clanstvo u klubu danas i prije 5 ili 10 godina nisu ista stvar.
    Clanovi napokon imaju svoja prava, trenutno malo krnja, ali i to ce se ispraviti u skorijoj buducnosti.
  • Borovljanin
    211

Obrišite mi post, nije lijepo vrijeđati ljude
  • Probirštift
    796
    Danas sam baš otvorio čestitku za rođendan i primjetio da više nema onih popusta za grupa osiguranje, wolt popusta i €50 za klince u nekom parku za klince nego samo čestitka
  • Captain America
    19.6k
    Zbog ovakvih kao sto si ti, moj prijedlog za novi Statut je da na izborima ubuduce pravo glasa imaju samo oni s minimalno 4 uzastopne godine clanstva.Papastrumf

Jako demokratski i genijalan način za raslojavanje članova. Znači ne slažeš se sa smjerom kojim klub ide, ali izvoli dati 80 eura da ih za 4 godine možda možeš smijeniti. Jako demokratski. Bilo bi fer onda da trenutni članovi skupštine objave koliko su godina u nizu bili članovi prije kandidature na izborima prije ovakvih nebuloznih ideja.

Samo sto clanstvo u klubu danas i prije 5 ili 10 godina nisu ista stvar.Papastrumf

Upravo se gura teza da je bitan samo klub, a ne trener, vodstvo ili netko treći. Ko je branio prije 5 i 10 godina nekome da bude član kluba?

to je da uvijek kontriras, budes kontroverzan i prepoznat od drugih i da skupljas lajkice na forumimajedan u nizu

Koji oksimoron. Kažeš da mi je bitno biti kontroverzan i kontrirati većini i skupljati lajkiće :lol:
  • Papastrumf
    14.3k
    Jako demokratski i genijalan način za raslojavanje članova. Znači ne slažeš se sa smjerom kojim klub ide, ali izvoli dati 80 eura da ih za 4 godine možda možeš smijeniti. Jako demokratski. Bilo bi fer onda da trenutni članovi skupštine objave koliko su godina u nizu bili članovi prije kandidature na izborima prije ovakvih nebuloznih ideja.Captain America

Ne, demokratski je da se uclanjujes samo kada treba glasati, to je puno demokraticnije.

Skupstinari su bili clanovi najmanje 2 godine u nizu jer je takav Statut trenutno na snazi.

Inace, odi u Barcelonu pa nauci ljude nesto o demokraciji. 3 vrste clanstva, za pravo glasa platis 260 € godisnje.
    Budem ih spojio s Captain Americom da ih nesto nauci o raslojavanju clanstva.
  • The Undertaker
    6.7k
    Samo sto clanstvo u klubu danas i prije 5 ili 10 godina nisu ista stvar.Papastrumf

Razumijem ja na što ti ciljaš ali, po meni, samo si djelomično u pravu. Članstvo bi, po meni, trebalo biti odraz svijesti o pripadnosti i lojalnosti klubu a ne praktičnih pogodnosti koje dobiješ. Dosljedno tomu, ljudi bi trebali biti članovi bez obzira tko i kako vladao u klubu, kakvi su rezultati, da li mogu glasati na izborima i da li imaju kakve popuste itd...
  • jedan u nizu
    11.8k
    Koji oksimoron. Kažeš da mi je bitno biti kontroverzan i kontrirati većini i skupljati lajkiće :lol:Captain America

kome ti da je moron? :rage:

Šalim se.
    Znaš na sta sam mislio. Ne moras se sad izmotavati. Kontriras vecini i kontriras trenutnom misljenju vecine o stanju u dinamu. Da li je to trener, SD, neki igrac, cijela uprava ili izborna lista.
    I na temelju tog svog 'kontroverznog' misljenja i srackanja po forumu skupljas lajkove od one manjine koja se ne slaze sa gore navedenom vecinom.
    Samo sto vecina tih ljudi, iako ima stavove drugacije od vecine, su navijaci dinama, a ne jazavci koji pozivaju na prestanak clanstva u klubu jer zamisli, jedan trener je dobio otkaz.
  • Papastrumf
    14.3k
    Članstvo bi, po meni, trebalo biti odraz svijesti o pripadnosti i lojalnosti klubuThe Undertaker

Slazemo se 1/1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.