• Brusa
    2.4k
    pošta je očajna. U jednom Čakovcu zna putovati 5 dana s jedne adrese na drugu, na primjer. Prije je to za usporedbu bilo za 1 dan.
  • mosad
    888
    Meni je uredno stigla i čestitka za rođendan, iako naravno da nisam dao 20 eura ove godine, a ni ne namjeravam.Captain America

Kolika je članarina u kayserispora
  • BluePhone67
    4.7k
    Meni je uredno stigla i čestitka za rođendan, iako naravno da nisam dao 20 eura ove godine, a ni ne namjeravam.Captain America

Zato što su ti donijeli osobno na kućnu adresu, Sanjin i Maric ruku pod ruku za"najvećeg" "navijača" "Dinama"
  • Toni90d
    1.3k

Kaže "navijač" Dinama, na Dinamovom forumu. :vomit:
    Za svako sljedeće i najmanje pljuvanje po klubu bi te zauvijek banirao. Odi u na neku tursku zonu i prati Jakira, ne moraš nas trovati ovdje.
  • Dzgšb
    1.4k

Pitam za prijatelja ,jesi bio član slučajno dok je tatta bio na vlasti?
  • austrijanac
    5.7k
    Kaj ja znam, ocigledno je u klubu ponesto zakazalo, ali pošta je meni telku od A1 nosila mjesec i pol.

Da bi kasnije rekli da stoji u pošti 4 tjedna.

Sad ga jebi
  • Captain America
    19.6k
    Zato što su ti donijeli osobno na kućnu adresu, Sanjin i Maric ruku pod ruku za"najvećeg" "navijača" "Dinama"BluePhone67

S obzirom da si unutra, poruči im obojici da me ne maltretiraju preko mailova da produžim članarinu..

Pitam za prijatelja ,jesi bio član slučajno dok je tatta bio na vlasti?Dzgšb

Znaš što mislim o svemu kad sam u vrijeme najveće represije bio član kluba. Otkaz Nenadu je bila kap koja je prelila čašu što sam i ovdje napisao tu večer. Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju.
  • BluePhone67
    4.7k
    S obzirom da si unutra, poruči im obojici da me ne maltretiraju preko mailova da produžim članarinu..Captain America

Mi brinemo za svakog člana i svaki član nam je jednako važan bez obzira na simpatije.
  • deda
    35.4k
    Kapetane cijenio sam nekad tvoje upise. Ali ovo što ti pišeš zadnjih dana je čista šizofrenija. I to ti kažem prijateljski. Odi liječit to negdje jer ćeti prosvirati mozak ili puknuti žuč.
  • cibona
    4.5k
    Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju.Captain America

Čitam i ne vjerujem. Ti nisi navijač Dinama. Dinamo nije niti Jakirović, niti Mamić niti Zajec. Dinamo je institucija koja se voli neovisno o tome tko je na čelu.
  • Carrasco
    5.1k
    32.396 and counting...
  • Guinness
    2.6k
    32.296 and counting...Carrasco

A moglo je biti 32.297...
  • deda
    35.4k
    Zeznuo si za 100.
  • BBB Mataa998
    2.2k
    Kada su poslane sve clanske koje su napravljene u prosincu i sijecnju? Mislim da je netko napisao prije par dana
  • Papastrumf
    14.3k
    Negdje je zapelo u klubu.Captain America

Izmislio si toplu vodu. Napisao sam dva puta gdje je i zbog cega zapelo. Iako ne znam zasto se ti time opterecujes buduci da nisi clan kluba.

Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju.Captain America

Bravo za tebe. Samo ne znam kome se inatis.
    Zbog ovakvih kao sto si ti, moj prijedlog za novi Statut je da na izborima ubuduce pravo glasa imaju samo oni s minimalno 4 uzastopne godine clanstva.
    Da netko tko zbog svojih osobnih frustracija ne zeli biti clan ne bi slucajno dosao na ideju da se uclanjuje samo kad treba glasati za nekoga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.