Meni je uredno stigla i čestitka za rođendan, iako naravno da nisam dao 20 eura ove godine, a ni ne namjeravam. — Captain America
Meni je uredno stigla i čestitka za rođendan, iako naravno da nisam dao 20 eura ove godine, a ni ne namjeravam. — Captain America
Zato što su ti donijeli osobno na kućnu adresu, Sanjin i Maric ruku pod ruku za"najvećeg" "navijača" "Dinama" — BluePhone67
Pitam za prijatelja ,jesi bio član slučajno dok je tatta bio na vlasti? — Dzgšb
S obzirom da si unutra, poruči im obojici da me ne maltretiraju preko mailova da produžim članarinu.. — Captain America
Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju. — Captain America
Negdje je zapelo u klubu. — Captain America
Ne brini, odgovorio sam još ljudi od produženja članstva koje sam početkom 2024. nagovorio da se učlanjuju. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.